Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głosniki nie działają.

Floyd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam taki problem, otóż cos mi nie dzialaja glosniki. A bylo to taK: pewnego dnia mi sie komputer strasznie zacinal.. nic sie nie dalo zrobic, zdenerwowalem sie i walnalem z buta w komputer, ten sie zawieszil, po resecie sie nie wlaczal, zawieszal sie przy starcie tam co pokazuje to ze mozna kliknac F3 itp. jak chcialem zainstalowac windowsa nowego to mi jakies bledy wyskakiwaly, ze niby mi tam cos dysku nie czyta, w takim razie odlaczylem wszystko i polozylem kompa na lozko, otworzylem ta cala klapke i odlaczylem dysk, przeczyscilem wszystko i podlaczylem znowu dysk, przy okazji przeczyscilem ten wiatraczek od procesora bo byl caly zakurzony ;d ok podlaczylem wszystko i dziala komp, jedynie te jebane glosniki nie dzialaja, w opcjach wszystko posprawdzalem i widze ze mi dzwiek niby czyta, w programie dzwiekowym robilem wszystkie aktualizacje i tez nic. Prosze o pomoc nie mam pojecia co sie dzieje ;D a bez dzwieku mało co mozna robic ;D

Opublikowano

Jeśli masz taką możliwość pożycz od kogoś kartę dźwiękową wewnętrzną/zewnętrzną i zobacz ci ci będzie chodził dźwięk. Możliwe że uszkodziłeś kartę dźwiękową i niestety ale zintegrowaną ciężko naprawić. zainstalowałeś najnowsze sterowniki?

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Tak, aktualizowałem, Prawdę mówiąc to zabardzo nie mam od kogo pożyczyć tej karty, a jak ona wygląda i gdzie się znajduje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...