Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Poddział w Singleplayer (GOTHIC)

Duże Pe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mam takie małe pytanie, czy byłaby możliwość stworzenia działu dla serii Gothic? Widzę tam dział PES'a który rozwija się strasznie
słabo i nie ma co ukrywać więcej osób pewnie muci w Gothica bo pada tam masa pytań, i właśnie pada sugestia aby założyć
dział "Seria Gothic" w którym byłyby rozmowy na temat wszystkich części/poradniki/pomoc/tematy. W Pes jest bodajże 10 tematów na
krzyż i nic więcej, a dział powinien się już dawno szybko rozwinąć, Gothic byłby nowym, dużo osób pewnie zaczęłoby dodawać
poradniki, bo chyba każdy na tej grze się zna, i jest masa poradników do napisania tam o niej.

Jeżeli ktoś "cudem" nie wie co to Gothic i cała jego seria/saga to zapraszam tutaj:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Gothic_(seria)

random.jpg

Opublikowano

Były już sugestie dotyczące stworzenia działu dla Gothica, ale nie przeszło.

Chętnie zobaczyłbym taki dział na forum, ale raczej nie cieszyłby się dużą popularnością, neutral.

Opublikowano

I znów będzie jak ostatnie pięć czy cztery sugestie dotyczące działu Gothica...

Rok temu też w lipcu (albo sierpniu) byłą taka sugestia i wszyscy byli na tak, ale oczywiście makin/seldek powiedział, że nie bo dawno temu był taki dział i nie wypalił...

Ja osobiście jestem na TAK, bo uwielbiam tą grę i nadal gram w wszystkie serie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dalej odświeżam i zapraszam do głosowania, dział powinien powstać, Gothic to pionier gier singleplayer!

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...