Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja][Ankieta] EP1 PL

Crafciarze

Skromna ankieta o polskim EP1  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagraliby?cie na polskim serwerze ep1 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mysle ze takowe serwery ep1 teraz nie maja wgl sensu . Takze odradzam wam robienie takiego serwera gdyz nie bd na nim zbyt wielu graczy , skoro jest juz tyle serw ep2.3 .

Osobiscie bym nie zagral nie lubie expic na mobach , jak dla mnie to zbyt monotonne bardziej lubie sie bawic z questami , to zupelnie inna rzecz ;) A no i skoro pl serw to wiadomo ze bd do okradania ludzi z kont na innych serwach :) . Tak czy siak skoro polski serw to dlugo nie postoi ;) Pozdrawiam .

Opublikowano

Na dobrym polskim serwerze EP1 z pewnością. Może z lekkimi urozmaiceniami własnymi (w sensie od założyciela, coś, jak na Genericu/Destiny etc.). Problem tkwi w tym, że jeszcze ŻADEN, dosłownie żaden polski serwer nie był na tyle dobry, aby zaczepić się na nim na długo i normalnie grać.

Opublikowano

ale po co robic serwer na ktorym bedzie z 2 max 3 osoby graly xD do zrobienia porzadnego serwa trzeba super duzo pracy pomyslec czym zachecic promowac serwer robic eventy wymyslec jakies bitwy zeby bylo ciekawie

Opublikowano

nie ma serwera dla ludzi z twoim wyksztalceniem Miyoshi

Huehuehue, to żeś pojechał po bandzie. Wytłumacz mi teraz proszę, co ma wykształcenie do znalezienia ciekawego serwera LC?xD

Poza tym nie mów mi o wykształceniu skoro Ty masz jeszcze mleko matki pod nosem.

ale po co robic serwer na ktorym bedzie z 2 max 3 osoby graly xD do zrobienia porzadnego serwa trzeba super duzo pracy pomyslec czym zachecic promowac serwer robic eventy wymyslec jakies bitwy zeby bylo ciekawie

Przede wszystkim wypromować i zdobyć zaufanie potencjalnych graczy, bo serwer nikt nie zainwestuje kasy w coś/kogoś, kogo nie jest pewny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poza tym nie mów mi o wykształceniu skoro Ty masz jeszcze mleko matki pod nosem.

udowodnij a pogadamy

Wytłumacz mi teraz proszę, co ma wykształcenie do znalezienia ciekawego serwera LC? xD

Poza tym nie mów mi o wykształceniu

to mam mówić czy nie?

0htUoT2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...