Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problem pobralem ecsro z ich strony + ecsro update zainstalowalem wszystko ok jak wlaczam to mam do wyboru serwery daje na ecsro nomi klikam start i w grze do wyboru jest jedynie ecsro fembria a nie nomi dlaczego tak jest jak to naprawic?

tak wogole te konta co sie rejestruje tera na stronie to dzialaja normalnie?

@edit

dobra z serwerami juz wszystko ok tera pytanie co z kontem bo zakladam a pisze ze zle passy podaje w grze...

Admin Cienia
Opublikowano

Może ten reg czy co to tam jeszcze nie działa a ten nowy serwer nazywa się nomi ale wchodzisz jak w nazwe Fembria. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja rejestrowałem się 3 razy i nie wiem czemu ani jednego konta mi nie dali. :angry: Nie chodzi o to że złe pasy podajesz ale o to że nie włączyli Twojego konta.

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

wlasnie tez sie dowiedzialem ze reg normalnie dzialal jesze przed wczoraj w godzinach popoludniowych ale tera cos z nim nie tak tylko jest pytanie czy te nasze konta beda aktywowac czy trzeba trafic na dzialajaca reg i nowe zrobic