Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klan

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukałem tego tematu, ale nie znalazłem więc przepraszam, jeśli jednak jest. Jakie są zasady klanu? Np. Co trzeba tam robić, czy się trzeba udzielać. I czy może jest jakaś strona z tym związana?

Opublikowano

Klan jest grupą użytkowników, którzy wzajemnie sobie pomagają i bronią się. Razem z klanem możesz stworzyć bazę klanową która da Tobie jakieś bonusy w zależności od tego kto jaki moduł dał. Każdy klan ma jakieś tam zasady to wszystko zależny od klanu. Większe klany korzystają z serwera głosowego np TeamSpeak itp.

Opublikowano

Nie wiem za bardzo o co chodzi z rodzajem klanu, ale to nie jest elita ;D A jeśli chodzi o np. bazy to ja wiem. Ale czy np. klan ma jakieś ogólne zadania i każdy klan musi je wykonywać? I czy też np. czy są jakieś ogólne wymagania?

Opublikowano

Nie klan nie ma coś w stylu jakiś zadań. Niektóre klany mają podatki oznacza to że od 0-5% codziennie będzie pobrana kwota w kredytach w zależności ile masz tych kredytów i klan jaki % ustawi. Ogólne wymagania hmm na pewno musisz posiadać kredyty żeby dołączyć do klanu opłata ta wynosi 1.500 kredytów wiec jest to mała kwota. A reszta to zależy już od klanu. Przeczytaj opis klanu tam powinieneś znaleźć jakieś informacje na temat wymagań i czego dany klan od Ciebie oczekuje.

Opublikowano

Z mojego doświadczenia to powiem że klany są dobre tylko do wojen, zrobic bazę a cała reszta to przynosi tylko straty - dlatego latałem sam. Jesteś w klanie to każdy może wypowiedzieć Ci wojnę i bić bezkarnie jak bocisz, klan pobiera podatki w postaci kredek do 5% Twojej kasy dziennie... czyli jak jesteś lamerem to może klan da Ci kredki na zakupy na handlu i właściwie nic więcej. Pomijam że klany mają TS'a i łatwiej im się dogadać co się dzieje na mapach... Co innego latać w grupie bo to fizycznie ma wpływ na Twoje konto - łatwiej sobie pomagać, jeśli ktoś coś ubije to i Tobie się dopisze itd.

Opublikowano

Ok. Niektóre z tych rzeczy co napisałeś do już zauważyłem. I niestety wstąpiłem do takiego klanu, gdzie od nikogo nie mogę poprosić o pomoc w misji... Po prostu nikogo nie ma

Jeszcze raz dzięki za wytłumaczenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...