Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Neverwinter] Drużyna - o co chodzi?

Dingox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DuolTSk.png

Cześć, jest to mój 2 poradnik z gry NeverWinter.

A więc o co chodzi z drużyną, a więc zacznijmy

Nasz kolega gdy kliknie " f " otwiera się okno interakcji i może nas dodać do drużyny ( działa to też w odwrotną stronę )

So8LFo4.png

Jak widać ja i gracz Johnno jesteśmy w drużynie na screenie w lewym górnym rogu:

FffeoLU.jpg

Jeżeli nie wiemy gdzie jest nasz kolega z drużyny wystarczy, że klikniemy " m " na klawiaturze, otworzy nam się mapa i pokaże nam położenie osoby z drużyny :

sIEr8Uh.jpg

Widzimy też, ile metrów od nas jest nasz kolega :

ZJ0Oz6i.jpg

Exp , drop i kasa:

Punkty doświadczenia dostajemy po połowie np. gdy z moba leci 8 doświadczenia to każda postać w drużynie dostaje 4. Tak samo jest z pieniędzmi.

Drop działa na takiej zasadzie gdy dropnie coś dla 2 osób to wyświetli nam się okno na samej górze z trzema opcjami wyboru :

Potrzeba , Chciwość , Zrezygnuj

(Screena dodam jutro)

DuolTSk.png

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Poradnik imo nie przydatny.

Dodałbyś chociaż o co chodzi w ustawieniach grupy, kolejkowanie na dungeony czy jakieś pojedynki, rozwinął temat o opcjach podniesienia itemka itp. Może wtedy byłby komuś pomocny.

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Szczerze to wątpię by ktoś nie wiedział co to PT , no ale poradnik fajnie zrobiony , dodałbym do tego poradnika coś o Kolejkach na Dungeony.

Poradnik imo nie przydatny.

Dodałbyś chociaż o co chodzi w ustawieniach grupy, kolejkowanie na dungeony czy jakieś pojedynki, rozwinął temat o opcjach podniesienia itemka itp. Może wtedy byłby komuś pomocny.

Tak dodam to dzisiaj, najwyżej resztę jutro ponieważ wczoraj musiałem wyjechać i nie zdążyłem dokończyć.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Exp , drop i kasa:

Punkty doświadczenia dostajemy po połowie np. gdy z moba leci 8 doświadczenia to każda postać w drużynie dostaje 4. Tak samo jest z pieniędzmi.

Drop działa na takiej zasadzie gdy dropnie coś dla 2 osób to wyświetli nam się okno na samej górze z trzema opcjami wyboru :

Potrzeba , Chciwość , Zrezygnuj

(Screena dodam jutro)

Guzik prawda. Założyciel pt, czyli drużyny może określić rodzaj grupy. Np.: otwarta i każda osoba automatycznie zostanie przyjęta, gdy wyśle prośbę o dołączenie. Ponad to może decydować o tym, jak dzielić zdobywane przedmioty - Opcja pt.: "decyduje przywódca" czy jakoś tak.

Opublikowano

Guzik prawda. Założyciel pt, czyli drużyny może określić rodzaj grupy. Np.: otwarta i każda osoba automatycznie zostanie przyjęta, gdy wyśle prośbę o dołączenie. Ponad to może decydować o tym, jak dzielić zdobywane przedmioty - Opcja pt.: "decyduje przywódca" czy jakoś tak.

Do pewnego lv można ustawić m.in Drop przedmiotów i te sprawy a potem już tylko losowo.

xD 

Opublikowano

ja tak mam akurat z kolegą który ma ten sam poziom :)

i dzieli nam na 2, i tylko my jestesmy w pt.

1382793664-U576448.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 lata później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Neverwinter] Drużyna - o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...