Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zarabianie

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zarabiac na 72lvl woj slabe eq sp 1,2,3,4,?? i dynia pd

i jak najlepiej wbijac lvl

troche przezadziłem moze bardziej to takie średnie eq

Opublikowano

Hmm To moje sposoby na zarobek :

pts 65-70= 48k ( wystarczy znaleśc osobe z takim lvl )

BB nie ma co sie oszukiwać szybka kasa ,a jeszcze na pl'u BB co godzina nic tylko zazdrościć

Czychanie na okazje - wystarczy troche posiedzieć i poszperać w sklepach i na pewno znajdziesz coś taniego , a potem selniesz drożej podstawa :D

Rajdy każdej maści Namaju, KFC , Xyss,Cuby,Castry i pająka :P

A tu mój niebezpieczny sposób ponieważ można wyrwać bana ,ale jak na razie trzymam sie 3 tydzień i nie ma bana więc spoko :D

Jeśli mamy noob chary , jeżeli nie to można je szybko wyexpić na pts65-70 i przy okazji zarobić :P 5 pts i jest 21 lvl czyli okoły 1h

Jak już mamy dowolną iloś postaci z 21lvl +

Sciągamy tego bota http://www.mpcforum.pl/topic/403528-botbot-do-minigier/ i bawimy sie <----------------- Niegdy , przenigdy nie rób to na głównej postaci :P

P.S Wyżej wymieniony bot nie ingeruje w procesy poprzez co mamy bardzo niską szanse na bana :D , a i nie którym ten bot nie działa więc odrazu przepraszam :/

Tak więc życze dużego zarobku

Opublikowano
  • BB,
  • Rajdy,
  • Dropanie itemów na sell,
  • pts,
  • pióra,
  • glaca i drop itemków np. na bazylach,
  • mini gry, bardziej te cenniejsze itemy typu. FM,
  • kupowanie na okazje,
  • Item Shop.

Do wyboru do koloru.

sygnatroll.jpg

Opublikowano

Gdyby ci sie chcialo znalazlbys sposob ~,~

Samo dropienie tych piorek!

Poswiecasz 1/2h dziennie i masz okolo 30/40 piorek zalezy od szczescia

Wystawiadz po 24,5k w NB i masz z 40 pior 980k trudne ?

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Hmm To moje sposoby na zarobek :

pts 65-70= 48k ( wystarczy znaleśc osobe z takim lvl )

BB nie ma co sie oszukiwać szybka kasa ,a jeszcze na pl'u BB co godzina nic tylko zazdrościć

Czychanie na okazje - wystarczy troche posiedzieć i poszperać w sklepach i na pewno znajdziesz coś taniego , a potem selniesz drożej podstawa :D

Rajdy każdej maści Namaju, KFC , Xyss,Cuby,Castry i pająka :P

A tu mój niebezpieczny sposób ponieważ można wyrwać bana ,ale jak na razie trzymam sie 3 tydzień i nie ma bana więc spoko :D

Jeśli mamy noob chary , jeżeli nie to można je szybko wyexpić na pts65-70 i przy okazji zarobić :P 5 pts i jest 21 lvl czyli okoły 1h

Jak już mamy dowolną iloś postaci z 21lvl +

Sciągamy tego bota http://www.mpcforum.pl/topic/403528-botbot-do-minigier/ i bawimy sie <----------------- Niegdy , przenigdy nie rób to na głównej postaci :P

P.S Wyżej wymieniony bot nie ingeruje w procesy poprzez co mamy bardzo niską szanse na bana :D , a i nie którym ten bot nie działa więc odrazu przepraszam :/

Tak więc życze dużego zarobku

Dobrze tylko..

Moze on chce zarobic uczciwie, nie chce zalapac bana?

Po co sie jarasz tak tym botem? Sa lepsze sposoby na nie zalapanie bana nawet z 18 k hitem.

Kolego, Lataj na bb, i drop piórka w berku. Zarobek gwarantowany. Tylko berkiem lataj na szopy a nie golebie.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@up Kolego , ja mu tylko przedstawiłem mój sposób zarobku , a do używania bota nikogo nie zmuszam , tak więc nie ma sie co spinać . Każdy musi podpasować sposób zarobku pod swój styl gry . Tyle z mojej strony .

Opublikowano

Najlepiej idź na BB jak masz słabe EQ usiądź sobie na środku i czekaj do końca gry. Ewentualnie jak cie bije mobek to zabij go.

Powinieneś dostać 72k+uzbierane z podłogi. A BB jest chyba co godzinę więc w jeden dzień możesz dużo zarobić :)

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...