Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ItemShop.

metin21998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 4 dni temu zostałem okradziony ze zbroi i broni, które miały łączną wartość 200kk na serwerze solar. Mam do dyspozycji 650 sm, co mogę zrobić z tymi SM, aby odzyskać to co straciłem.

Mam 42 lvl Sura. Co mogę sprzedać wartościowego z ISA.

20utztj.jpg

Opublikowano

@UP Ostatnio można było kupić Szkrzynie Szczeniaka. Może macie jakieś info kiedy będzie znów taki event typu właśnie tych szkat szczeniaka.

20utztj.jpg

Opublikowano

Możliwe, że jakiś interesujący event będzie pod koniec wakacji z okazji roku szkolnego (?)

Możesz poczekać z zakupem do września.

Opublikowano

Jest jeszcze taka możliwość że możesz grać w tombole , 1 los = 10sm możesz wylosować wierzchowca itd ... i potem to możesz sprzedać , ale nie jestem pewien czy na metku jest aktualnie tombola.

u6pv.jpg

Opublikowano

Sprzedaj te okradzione konto napisz, że są SM'y i zrób nowe. Kup yangi na allegro i graj na nowym.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Kup na allegro yangi , a za yangi stalke woja+9 czystą wybonuj ją w 5b i juz chyba się Ci zwroci 200kk

08945921259705007813.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...