Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]NX'y z allergo

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie doładowuje z zagranicy i tak zarabia na tym, dajmy na to żeby doładować Ci te 22k to on wyda 20zł na polskie a reszta dla niego. Dużo osób kupowało to, moi kumple też.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Przeczytaj...

Przedmiot aukcji stanowią nowe, czyste konta NEXON EUROPE wzbogacone o 22000 (22K) NXCASH

Więc gość napierdzielał NX za oferty i tyle

Opublikowano

@up

Jest też mozliwosc, ze zarabia w takim hajsie, który nie jest dopasowany do Nxowych norm//Gameforge ostatnio ustabilizowal wszystkie ceny, i nagrody za wplaty poszly w dol.

Daje przyklad, koles zarabia w jenach, a np 20 jenow to 10 k nx a 20 jenow to np 5 zl, a ty juz nie kupisz za te 20 jenow, bo nie masz jenow..

Bardziej o to chodzi xD

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Pewnie doładowuje z zagranicy i tak zarabia na tym, dajmy na to żeby doładować Ci te 22k to on wyda 20zł na polskie a reszta dla niego. Dużo osób kupowało to, moi kumple też.

wtf? Jemu dają kod na te nx`y i on go wpisuje ;_;

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Sprawdzona oferta - osobiście kupiłem 66k NX (żeby kupić za 49.900 NX paczkę z G36EV+L113A3+Recon Perms).

Spokojnie można kolesiowi zaufać :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ja tam trochę bym się bał z tymi Nexonkami z Allegro. Żebyście później nie mieli beki, że te Nexonki zostały zdobyte z kradzionych kart kredytowych czy innego wkrętu

9368_gold.png

Opublikowano

Ja tam trochę bym się bał z tymi Nexonkami z Allegro. Żebyście później nie mieli beki, że te Nexonki zostały zdobyte z kradzionych kart kredytowych czy innego wkrętu

Jeśli sklep ma dobre opinie, to znaczy, że karty nie są failem i nie są kradzione ;)

Opublikowano

nie on daje mu passy do konta a nie kod...

Chyba raczej mu chodzi o to ,że on wpisuje te kody dostaje ten gość co sprzedaje te konta i on wpisuje :D

@TOP

A żeby wysłać coś za pomocą NX to trzeba wbić jakiś lvl?

Opublikowano

Chyba raczej mu chodzi o to ,że on wpisuje te kody dostaje ten gość co sprzedaje te konta i on wpisuje :D

@TOP

A żeby wysłać coś za pomocą NX to trzeba wbić jakiś lvl?

Oni dają konto z tymi nx`ami. Teraz doczytałem

A co do lv to tak działa tylko z GP, że trzeba wbić ssg1. Z nx`ami by było bez sensu. W skrócie: nie musisz wbijać żadnego levela.

Opublikowano

xantox chuja wiesz a się udzielasz... to są karty podarunkowe nie dostępne w Polsce w normalnym sklepie ( w innych krajach są )

Opublikowano

Nie ma tam podane jak osoba sprzedawca kupiła nx`y... Może nawet przelewem. Więc nie wiem po co te kłótnie.

btw można też kupić na główne konto nx`y.

Istnieje również możliwość bezpośredniego doładowania Twojego głównego konta, jeśli chciałbyś się dowiedzieć więcej, napisz do mnie lub odwiedź stronę

Tylko nie wiem na jakiej to zasadzie. Czy on Ci daję jakiś kod. Bo wątpię, żebyś mu dawał passy do konta bo to bezsensu.

Opublikowano

Na tej Zasadzie ze dajesz mu pasy do konta i on ci doładowuje wiem bo kupowałem nie raz u niego i wszystko było ok

Tak ps On doładowuje przez SMS bo jak mi kiedys ładował 100k to powiedział ze zaladowal iles tam a reszta za godzine bo zablokowone na razie a tak sie dzieje tylko gdy wysylasz bardzo duzo smsow

Opublikowano

Na tej Zasadzie ze dajesz mu pasy do konta i on ci doładowuje wiem bo kupowałem nie raz u niego i wszystko było ok

Tak ps On doładowuje przez SMS bo jak mi kiedys ładował 100k to powiedział ze zaladowal iles tam a reszta za godzine bo zablokowone na razie a tak sie dzieje tylko gdy wysylasz bardzo duzo smsow

Serio? Dam mu ltc z prawie mln GP i 20 permami. Jaką mam pewność, że mi tego konta nie okradnie?

A co do drugiego zdania też dziwne. Bo jaką mam pewność, że potem nie ucieknie z GG itp ?

Opublikowano

no nie wiem mam konto 500mln gp 25 do speda perm plecak 4 slot perm i 9 permow dalem mu on mi doladowal i wszystko bylo ok , watpie zeby kogos okradl bo raczej zalezy mu na pozytywach a poza tym to nie jest gracz Combata

Opublikowano

no nie wiem mam konto 500mln gp 25 do speda perm plecak 4 slot perm i 9 permow dalem mu on mi doladowal i wszystko bylo ok , watpie zeby kogos okradl bo raczej zalezy mu na pozytywach a poza tym to nie jest gracz Combata

Serio xD ? 500 mln gp. ? Nikt w CA tyle nie ma :D :D

Pozytywy mogą być "sztuczne" czyli znajomi mogli mu nabijać. Taka osoba może grać w combata. Więc nie rób tu herezji jak nic nie wiesz na ten temat. Bo wprowadzisz innych w błąd i potem będzie płacz.

Opublikowano

ojeju 500tys ;D nie gra w Combata bo mnie prosil bym zrobil nowe konto (stworzył postać) bo nie ma sciagnietej tej gry a robi doladownia nie tylko do Ca a rowniez do innych gier nexona wiec watpie zeby w to gral

edit

A nie wpadles na to geniuszu ze moglem kupowac kilka razy ? raz przez konto nowe a raz na moje ?

Opublikowano

ojeju 500tys ;D nie gra w Combata bo mnie prosil bym zrobil nowe konto (stworzył postać) bo nie ma sciagnietej tej gry a robi doladownia nie tylko do Ca a rowniez do innych gier nexona wiec watpie zeby w to gral

To zastanów się co mówisz! Najpierw piszesz, że dawałeś niby konto kolesiowi z kasą itd, a teraz piszesz, że nowe konto. Jak nie wiesz to nie pisz. Bo wprowadzasz w ten sposób ludzi w błąd.

Tu już się kończy ta cała dyskusja. Kolejne posty nie na temat, lub będące herezją(czyt. spam) będą nagradzane.

Nie chcemy tutaj pisać fake`ów i oszukiwać autora. Po prostu się spytał i dostał już kilka konkretnych odpowiedzi.

@autorze, jeśli się boisz kupować tym sposobem to nie kupuj. Bo może to się okazać stratą kasy lub oszustwem. Tyle ode mnie w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...