Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Najlepszy Tele do GIER do 600zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, szukam najlepszego telefonu do gier do 600zł. Zastanawiałem się nad używanym SE Xperia Arc S. Fajnie jak telefon był by łatwy do zrootowania itp.

Opublikowano

Ace 2 na allegro 600 zl. Chociaż za to możesz dostać SGS2 używany w cenie 700 zł.

Opublikowano

najbardziej chodzi mi o dobry procesor i DUŻY ekran o dobrych efektach a każdy z nich ma ekran taki sam jak SE Arc S (wielkość) ciężko znaleść xperie S za 600zł w lepszym stanie. A Arc S można kupic za 600zł bardzo ładny telefon.

Opublikowano

Ja także polecam Ace 2, moja mama ma i jest bardzo szybki i radzi sobie z wieloma grami 3d. Wyswietlacz moglby byc wiekszy, ale to nie jest najwazniejsze, poniewaz za piekny design i 4 calowy wyswietlacz lg l7 musisz zaplacic grube pieniądze, a ten telefon odpala gta 3 i VC z takimi lagami ze nie da sie grac.

Ale naprawde lepiej by bylo jakbys uzbieral na sgs2, to tylko 100zł a roznica jest kolosalna, to juz smartfon z wyzszej polki. Stary ale jary.

Opublikowano

Właśnie piszę z Xperii Arc S i szczerze Ci powiem, że nie mam z nią żadnego problemu. Modern Combat 4 śmiga bez laggów, miałem mały problem z N.O.V.A. ale po zabawie w programy do optymalizacji telefon ogarnął i to. Duży ekran jest bardzo dobry do gier ale również do przeglądania internetu. Jednak jest tutaj "ale". Na telefonie musi być zainstalowany GB bo na ICS Arc S zwyczajnie muli i nie nadaje się do grania.

Testowałem także Galaxy S II i oba telefony ogarniały gry tak samo, mimo że S II ma więcej RAMu.

Opublikowano

Właśnie piszę z Xperii Arc S i szczerze Ci powiem, że nie mam z nią żadnego problemu. Modern Combat 4 śmiga bez laggów, miałem mały problem z N.O.V.A. ale po zabawie w programy do optymalizacji telefon ogarnął i to. Duży ekran jest bardzo dobry do gier ale również do przeglądania internetu. Jednak jest tutaj "ale". Na telefonie musi być zainstalowany GB bo na ICS Arc S zwyczajnie muli i nie nadaje się do grania.

Testowałem także Galaxy S II i oba telefony ogarniały gry tak samo, mimo że S II ma więcej RAMu.

GB -?? soryy ale zielony jestem ;p a wgranie rootów i różnych przyspieszaczy jest trudne ??

Opublikowano

GB (gingerbread) i ICS (ice cream sandwich) to jedne z kilku wersji Androida. Wgranie roota na Arc S to banał (15 min), a programy do optymalizacji znajdziesz w markecie androidowskim.

Opublikowano

Na galaxy y to 5 min. Ale z Nexusem to już ponad 20 min roboty.

@top

To łatwe,jak ogarniasz. Polecam xda developers

Opublikowano

właśnie zakupiłem SE Arc S i jutro jadę go odebrać udało mi się kupić praktycznie nie używanego za 550zł kupuję go od kobiety która kupiła go w salonie Play 4 miesiące temu telefon nie posaida żadnych rys itp jak myślicie przepłaciłem ?? Systemem Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich w ślicznym kolorze Midnight Blue.??

Opublikowano

nie wiem, równie dobrze Galaxy S III mogles dorwać za 600 zl

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...