Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Złożenie zestawu komputerowego

MoShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam prośbę dla tych, którzy ogarniają te tematy. Chciałbym, aby ktoś złożył mi zestaw komputerowy do 3900 zł. Komputer będzie służył do wykonywania grafiki komputerowej oraz grania w gry typu BF3, COD Black OPS II, Crysis 3 i wszystkie inne najnowsze produkcję. Chciałbym, aby grafika i płynność w tych grach była dobra, przyjemna dla oka, bez żadnych lagów. Cena jest podana, 3900 zł. Jeśli dało by radę prosiłbym o umieszczenie dysku SSD ( 128gb) i w miarę możliwości 16gb ramu na przyszłość. Jestem z okolic Włocławka, chociaż nie wiem, czy ma to jakieś znaczenie, może przy odbiorze zestawu. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc, jakoś się odwdzięczę.

46820918531396229759.jpg

Nie wykonuję zleceń !

Opublikowano

Napisal ze i do grafiki i do gier.

dolozysz 100zl? Bo trzeba ciąć na plycie

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Napisal ze i do grafiki i do gier.

dolozysz 100zl? Bo trzeba ciąć na plycie

Karta do gier nie nadaje się do "profesjonalnej" grafiki. Jak amatorsko jakoś to jeszcze ta do gier bedzie dobra.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ta jego grafika ograniczy sie pewnie do Gimpa, przeciez mu nie dasz quadro 4000?

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Mogę dołożyć tę 100. Grafika jest taka amatorska, dla przyjemności. Dopiero w przyszłości zamierzam pracować w tym zawodzie.

46820918531396229759.jpg

Nie wykonuję zleceń !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...