Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Gra naprawdę godna polecenia

Raffallo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

od marca tego roku gram w grę strategiczno-ekonomiczą via www. Polega ona na rozbudowywaniu miasta, badaniu przeróżnych nauk, które pozwalają np.: na zdobywanie większej ilości miast, ulepszanie armii, itp. Jak to w każdej grze tego typu nie obejdzie się bez miast do rozwalania, tutaj tę rolę odgrywają ruiny, w których znajdują się potwory.

Rozpoczynając grę mamy do wybory 4 rasy:

-Rycerz

-Jasny Elf

-Mroczny Elf

-Demon

W grze mamy 5 stopniowy podział siły w postaci gwiazdek. Rozpoczynasz grę mając 1 gwiazdkę. Oznacza to, ze gracza i ruiny mające więcej gwiazdek od Ciebie nie mogą Cię zaatakować, co nie oznacza, ze Ty nie możesz ich:] Lecz raczej sobie nie poradzisz:P

Jak widać gra jest podobna trochę do plemion i innych gier tego typu, lecz jest dużo bardziej rozbudowana. Najlepsza gra zaczyna się, gdy osiągasz 5 gwiazdkę, ponieważ wtedy wynajmujesz bohatera i poprzez rozwalanie ruin zdobywasz dla niego doświadczenie, dzięki czemu ulepszasz jego umiejętności, możesz również zakładać mu artefakty i używać zwojów.

Teraz link do gry... Ponieważ jestem uczciwy, od razu zaznaczam, że pisze tutaj, ponieważ chcę zdobyć dla siebie uczniów. Jakie mam z tego korzyści? Pozwala mi to na wykonanie kilku zadań jak uczeń będzie grać dłużej. A co Ty z tego masz? Jako Twój mentor będę mógł codziennie wysyłać Ci 5000 złota oraz 500 wolnych ludzi, co pozwoli Ci wykonać sporo zadań oraz przyśpieszy Twój rozwój. Jeśli jednak nie chcesz być moim uczniem i otrzymywać ode mnie surowce jak i porady to podam osobno normalny link do gry.

Link jako mój uczeń: xxx

Zwykły link: http://mlgame.pl/

Zapraszam serdecznie do spróbowania gry,

Pozdrawiam Raffallo.

Opublikowano

Skusiłem się do zagrania i jak na razie gra wydaje się spoko czekam na kontakt Raffallo ;)

Zapraszam innych do gry.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Chyba się wciągne, jednym z powodów jest możliwość zarabiania kasy, a takie gry mają to tylko przez krótki czas.

Sprawa jest prosta, rozbudowujesz miasto na pełnej pompie, i potem tylko zaklepujesz te jakieś ruiny, i zbierasz kase xD.

Fajna gra, dzięki że ją podałeś ;p

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...