Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z przyjaciółka/dziewczyna ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem sercowy, że podoba mi się jedna laska zarywam do niej etc. kilka dni temu byliśmy na imprezie i było fajnie jakieś mizianie (nie +18 info dla osób o wygórowanej wyobraźni). Wiedziałem, że podoba jej się mój przyjaciel ale myślałem, że przeszło jej bo on nic do niej nie czuje a na imprezie było nam całkiem sympatycznie. Jak wróciliśmy do domów napisała mi, że wyznała temu ziomusiowi, że go kocha itd. on nie zdążył zareagować a ona zmieniła temat. Pisałem z nim i dał mi zielone światło i powiedział, że śmiało mogę do niej startować, tylko, że ona cały do niego próbuje. Spotykam się z nią praktycznie codziennie, a ona cały czas mówi o tym kumplu, że zjebała to albo, że musi nabrać odwagi i powiedzieć mu w twarz co czuje. Nie wiem czy mam jeszcze co próbować popadam przez nią w czarne myśli, nie mogę spać już 2 noc z rzędu po prostu psycha siada. Niech mi piękna płeć mpc pomoże bo ja już wymiękam.

PS już chyba enty raz słucham

1.jpg

Opublikowano

Jeśli Ci na niej zależy to startuj do niej , sam nie dawno miałem sytuację że jeden ziomek zakochał się w mojej psiapsiółce (Asi) , ale nie chciałem jej stracić i dzień przed tym ziomkiem spytałem się jej czy będzie ze mną chodziła i się zgodziła .

u6pv.jpg

Opublikowano

Ze względu, że jestem dziewczyną to napisze ;f

Zaproś ją gdzieś i wyznaj jej co czujesz (nie bój się odrzucenia, skąd wiesz co powie?)
A nie pomyślałeś, że może chce wzbudzić w Tobie zazdrość ? Że ty tak sobie to niby rzucasz, a tak to właśnie wygląda, i dlatego startuje do tamtego ? Powiedz jej wszystko.

Opublikowano

Chcesz tą kobitkę - Ona chcę innego - Inny jej nie chce.

Współczuję, taki trójkącik. No ale słuchaj, możesz jej przecież wyznać, że ty coś do niej czujesz, albo spytać czy ona coś czuje do ciebie.. Raz się żyje. Skoro wiesz, że to jest właśnie ta, to czemu masz nie spróbować? Wolisz czekać aż ci ktoś ją zgarnie? :P

Opublikowano

- dready mogę ci zrobić w każdej chwili tylko mówie, ze nie będą idealne, a Marta wyjechała w wróci dopiero w sierpniu
- a ile chcesz za nie ?

-nic
- ewentualnie buziaka :D
-okej dostaniesz buziaka a w co sobie życzysz go?
- a to juz twoj wybor :P
- dostaniesz buziaka w usta co mi tam
ale ani słowa xxx (imię kumpla)

-zgłębiam się w muzyce i mam rozstaje życiowe
-jasne boisz sie ze przejebiesz / graliśmy wcześniej w gry gg i przegrywała 5:2
-nie nie oto chodzi dziś się widziałam z xxx
-aha i co z nim ?
-nic browara łyknelim
-a dlaczego rozstaje zyciowe ?
-Bo musze coś zmieni c
zacząć ryzykować..
-tez ostatnio mam taka potrzebe
ale czuje ze sprobuje, nie wyjdzie i bede czul ze zjebalem na maxa
-tak samo mam
to jest straszne
przerażające tego się boje ..
-ja tez
-,:<
-no
-laczymy sie w bolu
-no
-a dlaczego nie ryzykujesz ?
-Bo się boję rezultatów

-hehe... mam to samo
ale chyba trzeba sie przezwyciezyc
i pujsc na calosc
co ty na to >
-nwm
czy mu sie to spodoba ..
-raz sie zyje w teorii
-ale ja mówie w sonbie zrobie tak a i tak nie robie nie umiem..
-dokladnie to samo mam
strach jest silniejszywłaśnie
;,<
-ide si powiesic
to jest najlepsza opcja
-głupi jestes ..
-wiem
"rob co chcesz i niczego nie zaluj"
-tylko słowa
-te slowa to az slowa
-kocham - za bardzo.
Chce – za bardzo
i teraz miałbym się poddać?
Nie – za bardzo.
Czuje – za bardzo.
Wiem – za bardzo,
-carpe diem
Życie, życie nasze składa się z krótkich momentów
Cudownych chwil czy przykrych incydentów
Niczego nie przegapię, wszystkie je łapię
tsa
-Ja lece do jutro , wtedy o 13 będę pod twoją klatką
-Branoc :*
branoc:* trzymaj sie tam
damy rade
-Kto chce, ten może, kto chce, ten zwycięża, byle chcenie nie było kaprysem lub bez mocy. - słowa najmądrzejszego człowieka który kiedykolwiek żył

Tak więc tak wyglądała dzisiejsza rozmowa w której znów miałem wrażenie, że coś do mnie teges majonez a później złapała dołka, w takich rozmowach zawsze zakładałem maskę, że u mnie wszystko ok jak chce to niech mi się wyżali a tan naprawdę jej żale jeszcze bardziej mnie dobijały.

Chcesz tą kobitkę - Ona chcę innego - Inny jej nie chce.

Współczuję, taki trójkącik. No ale słuchaj, możesz jej przecież wyznać, że ty coś do niej czujesz, albo spytać czy ona coś czuje do ciebie.. Raz się żyje. Skoro wiesz, że to jest właśnie ta, to czemu masz nie spróbować? Wolisz czekać aż ci ktoś ją zgarnie? :P

Żeby to było łatwe cały czas dużo czuje do tego kumpla, więc wątpie żeby ktoś mi ją zwiną.

1.jpg

Opublikowano

Napisała, że chcę zacząć ryzykować więc to pewne jest, że chce mu powiedzieć prosto w twarz co o tym wszystkim myśli. I jeżeli on nic do niej nie czuje to będzie miała złamane serce, a to gorzej dla Ciebie :) Twoim zadaniem będzie wspieranie jej aby czuła, że ma kogoś przy sobie i nie jest sama i wtedy może zauważy o co chodzi. Powodzenia z nią :)

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Ja jestem zwolennikiem szokowania. Mówie wprost to o czym mysle. Jesli mysle o cyckach, mowie to, jesli mysle o herbacie, mowie to. Jesli myslisz ze ja kochasz, to jej to powiedz. Uświadom jej, ( uświadom to sobie sobie.. xD) ze skoro u tamtego nie ma szans, to niech się rozejrzy bo obok ma super chłopaka który jest przy niej codziennie i u niego akurat ma szanse

BTW - kto zapoczątkował te tematy w których sie opisuje problemamy z dziewczynami?

Opublikowano

Napisała, że chcę zacząć ryzykować więc to pewne jest, że chce mu powiedzieć prosto w twarz co o tym wszystkim myśli. I jeżeli on nic do niej nie czuje to będzie miała złamane serce, a to gorzej dla Ciebie :) Twoim zadaniem będzie wspieranie jej aby czuła, że ma kogoś przy sobie i nie jest sama i wtedy może zauważy o co chodzi. Powodzenia z nią :)

Na razie ma rozdarte serce i nieźle ja dostaje po psychice, od 2dni i gdzie zawsze byłem duszą towarzystwa tak kumple mówią, że zrobiłem się emosem.

Ja jestem zwolennikiem szokowania. Mówie wprost to o czym mysle. Jesli mysle o cyckach, mowie to, jesli mysle o herbacie, mowie to. Jesli myslisz ze ja kochasz, to jej to powiedz. Uświadom jej, ( uświadom to sobie sobie.. xD) ze skoro u tamtego nie ma szans, to niech się rozejrzy bo obok ma super chłopaka który jest przy niej codziennie i u niego akurat ma szanse

BTW - kto zapoczątkował te tematy w których sie opisuje problemamy z dziewczynami?

Spróbuje coś jej dowiedzieć dziś jak będzie u mnie (przychodzi o 13). Ech niestety miłość jest ślepa. Nie wiem kto to zaczął ale ja to napisałem bo już w łeb dostaje 2dni bez snu. Dzięki, że uważasz, że jestem super chłopakiem :D

Niech jej da kosza i masz drogę wolną

Tylko ona wie, że on do niej nic nie czuje, przynajmniej tak mi się zdaje.

1.jpg

Opublikowano

Na razie ma rozdarte serce i nieźle ja dostaje po psychice, od 2dni i gdzie zawsze byłem duszą towarzystwa tak kumple mówią, że zrobiłem się emosem.

Spróbuje coś jej dowiedzieć dziś jak będzie u mnie (przychodzi o 13). Ech niestety miłość jest ślepa. Nie wiem kto to zaczął ale ja to napisałem bo już w łeb dostaje 2dni bez snu. Dzięki, że uważasz, że jestem super chłopakiem :D

Tylko ona wie, że on do niej nic nie czuje, przynajmniej tak mi się zdaje.

Powiedz jej, że on na nią po prostu nie zasługuje, że jest śliczna(nawet jak nie jest), mów jej pełno miłych rzeczy... W końcu się odwróci do Ciebie, a Ty powiesz, że ją kochasz i będzie dobrze... Najtrudniej zacząć... Nawet jeśli Cię odrzuci to jest jeszcze pełno innych... Jak teraz się nie odważysz to z następną będzie to samo ;)

Opublikowano

Polecam samosie. Odnajdziesz się tam.

Jeżeli jakiś mod znowu walnie mi 5/10% za gówno to przy okazji pomyślcie nad jakimiś testami na dojrzałość użytkowników.

Jeśli Ci na niej zależy to startuj do niej , sam nie dawno miałem sytuację że jeden ziomek zakochał się w mojej psiapsiółce (Asi) , ale nie chciałem jej stracić i dzień przed tym ziomkiem spytałem się jej czy będzie ze mną chodziła i się zgodziła .

Wygrałeś życie.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Podoba ci się? Zaproś ją parę razy, spędzajcie z sobą czas. A jak będzie odpowiedni moment, powiedz jej co czujesz.

Seriously... Dajcie tu dział samosi!

Opublikowano

Sądząc po Twoim nicku najlepiej byłoby "przejąć teren" xD

@top

Zmów się z tym kolegą żeby zachowywał się tak żeby nie pozwolić dojść jej do słowa albo coś takiego co ją odrzuci od niego i wtedy możesz zacząć swoje flirty na kino, tańce i .. (Wasze wspólne hobby we 2).

Opublikowano

Mam taki problem sercowy, że podoba mi się jedna laska zarywam do niej etc. kilka dni temu byliśmy na imprezie i było fajnie jakieś mizianie (nie +18 info dla osób o wygórowanej wyobraźni). Wiedziałem, że podoba jej się mój przyjaciel ale myślałem, że przeszło jej bo on nic do niej nie czuje a na imprezie było nam całkiem sympatycznie. Jak wróciliśmy do domów napisała mi, że wyznała temu ziomusiowi, że go kocha itd. on nie zdążył zareagować a ona zmieniła temat. Pisałem z nim i dał mi zielone światło i powiedział, że śmiało mogę do niej startować, tylko, że ona cały do niego próbuje. Spotykam się z nią praktycznie codziennie, a ona cały czas mówi o tym kumplu, że zjebała to albo, że musi nabrać odwagi i powiedzieć mu w twarz co czuje. Nie wiem czy mam jeszcze co próbować popadam przez nią w czarne myśli, nie mogę spać już 2 noc z rzędu po prostu psycha siada. Niech mi piękna płeć mpc pomoże bo ja już wymiękam.

PS już chyba enty raz słucham

Niema to jak dołować się przy NAJCHUJOWSZEJ PŁYCIE PEZETA!

Weź jej walnij tekst "podobasz mi się mała więc nie spierdol tego" i będzie miała wybór on albo ty...

ELO!

@down nie mam pytań, pewnie o Klasycznej/Rozrywkowej/Poważnej nie słyszałeś...

Opublikowano

Zapłodnij ją, to już z Tobą zostanie. ^^

Nie wierze... Jeśli niektórzy mają tylko kobietę przy sobie ponieważ mają z nią bachora to spoko.

Sądząc po Twoim nicku najlepiej byłoby "przejąć teren" xD

@top

Zmów się z tym kolegą żeby zachowywał się tak żeby nie pozwolić dojść jej do słowa albo coś takiego co ją odrzuci od niego i wtedy możesz zacząć swoje flirty na kino, tańce i .. (Wasze wspólne hobby we 2).

Już mi mówił, że mam zielone, ignoruje ją, nie odpowiada na sms albo siedzi na niewidoku.

Była u mnie dziś 3h robiłem jej dready kiedy robiłem sobie krótkie przerwy to coś tam jakiś masażyk czy cuś w te style, gdy skończyłem robić dready dała mi buziaka w usta mówiąc, że zasłużyłem sobie za dready i nie tylko.

Niema to jak dołować się przy NAJCHUJOWSZEJ PŁYCIE PEZETA!

Weź jej walnij tekst "podobasz mi się mała więc nie spierdol tego" i będzie miała wybór on albo ty...

ELO!

jeszcze słucham

lub

1.jpg

Opublikowano

Teraz na serio: udowodnij jej, że jesteś lepszym "wyborem" od twojego kumpla.

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Kolego ona traktuje Cie jako przyjaciela.

Jesteś pewnie młody i tego nie widzisz ale my jako starsi "koledzy" już to przerabialiśmy.

Po jakimś czasie i tak wszystko się rozpadnie i nawet ciężko wam będzie zamienić kilka zdań.

Ziomuś odpuść;)

Opublikowano

Kolego ona traktuje Cie jako przyjaciela.

Jesteś pewnie młody i tego nie widzisz ale my jako starsi "koledzy" już to przerabialiśmy.

Po jakimś czasie i tak wszystko się rozpadnie i nawet ciężko wam będzie zamienić kilka zdań.

Ziomuś odpuść ;)

Tylko, że nie umiem odpuścić dziś pewnie czeka mnie 3 noc bezsenności i katowania się zajebistą muzyką która zajebiście dołuje... Z przyjaźni może zrodzić się coś więcej.

matheeo1337, dnia 20 Lip 2013 - 15:22, napisał:

@down nie mam pytań, pewnie o Klasycznej/Rozrywkowej/Poważnej nie słyszałeś...

słyszałem... muzyka towarzyszy mi w każdym momencie życia, w radości i smutku, w danej sytuacji uczuciowej słucham danej muzyki, teraz słucham np. Dżemu - Ostatnie widzenie

1.jpg

Opublikowano

Sam widzisz jak ona się męczy...

Czemu po prostu nie zrobisz pierwszego kroku?

Dasz radę :) Walnij setkę na odwagę i dawaj ! :)

Opublikowano

Prawdziwa miłość sama się odwzajemnia. Nie musiałbyś się pytać prawiczków na forum co robić...

Poza tym, ona cię raczej nie traktuje poważnie, czego oczekiwać od dziewczyny walącej ortografy, że aż kole w oczy i zwierzającej ci się z tego jak to "Łyknelim browca" z kolegą...

UPDATE

Spadłem z krzesła po przeczytaniu waszej rozmowy do końca. Dwójka poetów, rzucająca gimbusiarskimi opisami z GG xD

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Prawdziwa miłość sama się odwzajemnia. Nie musiałbyś się pytać prawiczków na forum co robić...

Poza tym, ona cię raczej nie traktuje poważnie, czego oczekiwać od dziewczyny walącej ortografy, że aż kole w oczy i zwierzającej ci się z tego jak to "Łyknelim browca" z kolegą...

UPDATE

Spadłem z krzesła po przeczytaniu waszej rozmowy do końca. Dwójka poetów, rzucająca gimbusiarskimi opisami z GG xD

to była 2w nocy więc już trochę mogła nie ogarniać ortografii. Co do browca tylko napisała. A co do gimbusiarskich tekstów... Wybacz jesteśmy ciut starsi od gimbusów i zaraz kończymy szkoły średnie.

Ech 1, noc ze snem i dziiwnee sny z nią -.- fuck

1.jpg

Opublikowano

Powiedziałem, jej co czuje, powiedziała, że czuje coś do tego kumpla a ja jestem jest best friends, że tylko mi może tak się wygadać bla bla bla bla... tsaaa... no to zostałem jeszcze bardziej zniszczony psychicznie, a myślałem, że się nie da bardziej.

1.jpg

Opublikowano

Powiedziałem, jej co czuje, powiedziała, że czuje coś do tego kumpla a ja jestem jest best friends, że tylko mi może tak się wygadać bla bla bla bla... tsaaa... no to zostałem zniszczony psychicznie, a myślałem, że się nie da.

Nie pierwsza, i nie ostatnia. Jeszcze masz czas, by znaleźć swoją "perełkę".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...