Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metki na 75

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 75 lvl słabiutkie eq i komp mi nie chce dźwignąć 2 kont więc bicie metków z bufem odpada a w lesie strasznie mnie laguje bo tłukę 1 metka 15 minut mam 15 k hp , 530 defa bez wierzchowca, aura m7 magnet +7 bez kd i teraz chcę pobić metki, żeby troche kaski wpadło lepiej bić te na 65 które daję radę, czy męczyć się z metkami mordu nie mam rękawicy, tylko zastanawiam się czy z metków 65 będę miał wgl drop

Opublikowano

Wątpie byś dorobił się fortuny na metkach o 10 lvl mniejszych od twojej postaci. Zrób se dropka i nim idź na metki 35 lvl lepiej na tym wyjdziesz.

Opublikowano

męcz się z metkami na 70, tam lecą ładnie kamyki duchowe, zarobisz na lepsze eq pod exp i potem już nbędziesz ciupał lepiej

Opublikowano

Po co chcesz chodzic na metki i dropic jak tego dropu nikt ci nie kupi :)

KU / KD nikt nie kupuje

Kamoli tez nikt bo są jeszcze kamole z zeszłorocznego eventu :)

Lepiej sprzedaj konto za 40 i idz sie zjaraj albo chodz na DT i ulepszaj itemki albo albo yangi na allegro :)

08945921259705007813.png

Opublikowano

All allegro.. Niektorzy moze chca sie pobawic bez allegro..

Ogarnij jakas latke na inne mooby, np. Zamiast demonow, wpisz id psow i nie bd az tak lagowac, ale wiadomo ze wtedy przez obejscie trzeba wchodzic, lub puste DT, gdzies widzialem te pliki.. Jak znadje to zedytuje.

http://www.mpcforum.pl/topic/954061-tut-jak-zrobic-niemulace-dt/ 
Opublikowano

Jeśli potrzebujesz rękawicy złodzieja nakup z 10/15 szkat bossów 65lv+ i wydropaj sobie rękawicę. Jeśli nie dasz rady tych metków 75 to już zostań na sohan (65) ale nie spodziewaj się dobrego dropu.

u6pv.jpg

Opublikowano

Metinki na 70, pomecz sie troszke, warto. Wypadaja lepsze rzeczy i czesciej niz na 65 skoro to 10 lvl roznicy, poznieej bedziesz mial hajs na eq.

random.jpg

Opublikowano

Ja surą 57lvl prawie bez bonów daje rade ze skillami m5 pocisnąć metina 75lvl w krotkim czasie a ty w tym lvl nie dajesz rady? ja to bym na twoim miejscu od nowa postać zrobil.

a co do metkow to lepiej zebys juz troche dluzej bil i mial jakis drop niz zebys bil metina 65 w 3 minuty i nie mial dropu.

Opublikowano

Zmień bron na riba + 30 sr kd +4, oraz poproś któregoś z kolegów, niech wejdzie na Twojego buffa i Ci buffa a Ty klep metiny, bądz loguj buffa tylko i wyłącznie jak Ci się skille skończą ;>

Opublikowano

Bez buffa też można grać.Ja metki 70 biłem bodym,bez buffa,bez odjeżdżania.To tylko kwestia odpowiedniego eq.Przede wszystkim,musisz mieć porządną broń.Proponuję zrobić dropka np na dolinę,na metki 45.Powoli się dorobisz lepszego eq.

Opublikowano

POLUJ NA METKI PO SOHAN NAJLEPIEJ JAK BYŚMIAŁZONE BUFFKA

ty kurwa w ogole czytasz cokolwiek?

@topic

zrob sobie dropa 35 na metki do m2 bo z takim kontem jak masz to ja pierdole... zarob tym dropem chociaz na riba 30sr i wtedy mozesz probowac metki 70 bic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...