Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cheatowanie na Ravi ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, z racji tego że zacząłem sobie pogrywać na Ravi potrzebuje kasy.

Nie mam nawet na potki.

Kiedyś jechałem sobie na kamerze i dropiłem hematy, a teraz jest jakiś dobry sposób żeby nie zbanowali? :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Nie ma sposobu żeby nie zostać zbanowanym, musisz polegać wyłącznie na szczęściu. Przypominam, że teraz na Ravii banują na IP/ID...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Nie ma sposobu aby Cie nie zbanowali :P , musisz ryzykować ja osobiście na ravi 5 postaci 5 poziom , kamermod , expbot i elegancko przez 11 dni mnie nie zbanowali :)

Często banują ale da się przed tym uchronić , chyba że jak nie chcesz bana to musisz osobiście sobie dropić :P

u6pv.jpg

Opublikowano

Zależy na kogo trafisz, isamu czasem na ip czasem na konto. Jeśli ustawisz bota na noc to masz 50% szans, że zostaniesz zbanowany, bo jeśli tylko wejdzie GM to już po tobie, a jeśli nie no to bocisz całą noc z której zarobek masz pewnie. Ja tam polecam bocić na ravii, bo innego zarobku nie ma niż te boty.

Opublikowano

Nie warto cheatować na tym serwerze. Za duże ryzyko na blokadę.

Jeśli lubisz ryzykować to próbuj, ale pamietaj, że możesz wszystko stracić w jeden dzień. Wystarczy, że zauważy to GM.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Kiedyś chyba napisałem se takiego cheata do kamermoda, że gdy szepnął gm, można było ustawić po jakim czasie i co ma odpisać. Szkoda, że to usunąłem. Ale wracając do tematu to na tym serwerze gm'owie są bardzo czujni więc nie opyla się na kamerze grać.

KOLEKCJONER POSTÓW:

50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1k

lUU8K8b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...