Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ROSJA

Haczyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo czy warto sie przenosic do rosji ? Teraz jest za 0 rp a nie dawno było 2600 czemu tak sie stało że zrobili za darmo ? Czy to jest co jakis czas za free ?

Opublikowano

bo wychodzi skin inspirowany vladimirem vladimirowiczem putinem ujeżdżającym niedźwiedzia i na rosji daja go za darmo jeżeli wyjdzie

zapewne mało graczy i nikt nie wie co ile to jest

dotychczas było 2 razy (teraz i jak serwer powstawal)

­

Opublikowano

Jest teraz za free, jeśli się nie myle. Nie jest to co jakiś czas, tylko naprawde rzadko, bodajże raz było jak ten serw powstał i teraz jest drugi.

Nie, nie warto się tam przenosić. Grałem tam, i mimo że poziom jest podobny do innych regionów, to jednak komunikacja jest tylko po rusku a rosjanie probują przepędzić każdego kto rosjaninem nie jest.

Opublikowano

Znam biegle rosyjski i mam klawiature rosyjska i moge z nimi łatwo sie skomunikować. Bo mam dość trolli w EUW...

Czyli jak chciał bym wrócić to juz by nie było opcji. Bo by nie było za 0 RP powrót >? A polecacie jakiś inny region bez troolli itd?

Albo gdzie polecacie gre? Gdzie jest wysoki poziom umiejętność graczy ?

Opublikowano

Wszędzie są trolle, ktoś grający na west poleci Ci west'a, któs na east easta.. Boże sam musisz zdecydować, najlepiej chyba grać tam gdzie więcej znajomych?.. No, ale ja się tam nie znam..

Opublikowano

Dobra dziekuje za rady. Postanowiłem pobrać łatki na lola. I zagrać wszedzie i sprawdzić poziom gdzie najlepiej mi sie bedzie grało.

Opublikowano

Gragas to pewnie main u ruskich. Just saying :D

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Gragas to pewnie main u ruskich. Just saying :D

Nie prawda ,gram na ruskim i meta jest taka jak na wszystkich regionach ... Pozdro dla tych co myślą ,że jestem głupi i nie złapałem dżołku.

Polecam Ci ruski jeśli znasz ten język ;).

Opublikowano

Nie wiesz o co chodzi z gragasem ? to byl joke , widac nie pojmujesz go . Ja osobiscie gram na rosyjskim ale zrobilem nowe konto na wescie bo nie moge wytrzymac komunikacja jak i flamuje po angielsku to wiekszosc nie rozumie . Poziom wyzszy

Opublikowano

Rosyjski znam dość dobrze, ale znam również ruskich graczy, jest z nimi źle blame po rusku "twaja matka eta suka", "palszoje sabaki" itp :p

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Ja gram na Rosji i mi się fajnie gra mniej trolli itp.. Ogólnie wyższy poziom jak dla mnie

Dokładnie.. nie ma często problemów, z np supportem, rzadko tez widać płacz o ks, niestety,baardzo rzadko od czasu do czasu idzie sie dogadac po ang, z jakimś ruskim na poziomie szkoły podst.

--------------------------------------------

Wbijaj na ruski ziomek

13664882807433335623.png

Opublikowano

Nie, nie warto grać na Rosji, bo po co?

- Nie jesteś Ruskiem.

- Prawdopodobnie nie potrafiłbyś się z nimi komunikować co jest podstawą w LoLu.

- Ruski grają słabo, nie to nie tylko stereotypy, oglądałem streamik gościa co załatwił sobie konto Gold na Ruskich i sam wygrywał gry przed 20, totalne unskilledy (są wyjątki).

- Powrót z serwera rosyjskiego kosztuje 2600 RP więc nawet dla skinów się nie opłaca.

edit:/ chociaż w sumie jak trochę ogarniasz to możesz się tam przenieść nabić jakieś haj elo i wrócić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...