Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]mentorzy

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie jest hejt tylko według mnie fakty

więc tak

jest ich teraz 46

co z tego mamy?

8 wywiadów

poradniki gdzie 1/2 można wywnioskować w regulaminie

ogólnie kicha

patrząc na to mentorzy (a większości moderatorzy) dostają plakietki za to co robią

oczywiście są wyjątki

ale po co to trzymać? dla plakietki? dla vanoscha który pisze teraz 3 posty dziennie? no dajcie spokój i spójrzcie na oczy bo ta grupa według mnie nie ma pomysłu na siebie

nie znam rozwiązania tego problemu ale naprawde jakaś rewolucja w stylu nowego koordynatora mogło by pomóc ale ja nmw

jak dla mnie ta grupa mija się z celem i chciałbym o usunięcie plakietki i samą rangę dla tych userów co na to zasłużyli ,pomagają jak na początku ta plakietka pokazywała

­

Opublikowano

Mnie tam już nie ma więc za bardzo się tym nie interesuje ale nie warto usuwać mentorów. Moim zdaniem Mentorzy są okej, jedynie trzeba zająć się utworzeniem MPC Modders team i liftingiem MCT no i sprawami w MMT.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Mnie tam już nie ma więc za bardzo się tym nie interesuje ale nie warto usuwać mentorów. Moim zdaniem Mentorzy są okej, jedynie trzeba zająć się utworzeniem MPC Modders team i liftingiem MCT no i sprawami w MMT.

nie jestem za usunięciem mentorów i nie chce by tak było

­

Opublikowano

Patrząc na ostatnie sugestie zaraz ktoś zgłosi, żeby wylecieli moderatozy, bo są globale czy coś.

@bez offtopu

Renowacja, ruszenie dupska - jak najbardziej

Opublikowano

marselo każdy broni swoich pomysłow ale czemu nie dasz się wypiowiedziec innym tylko odrazu zamyaksz?

prawda może bolic ze mentorzy potrzebuja "rewolucji"

przyznja to a nie pomysłiwmy w stylu "odpierdolcie sie od nas to nie nasza wina"

teraz ja zamknę

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...