Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] NS:UNS3 problem z odpaleniem

McKrzysiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Niedawno zamówiłem na Allegro grę Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 oryginalną, nową w folii ze sklepu. Po włożeniu płyty okazało się, że Xbox musi zostać zaktualizowany. Z tym również były pewne problemy, ale po 2 godzinach udało się to zrobić. Gdy już włączałem grę ekran stawał się czarny, a w prawym dolnym rogu wyskakiwała ikonka ładowania, ale nic więcej się nie działo. Czekałem, czekałem... lecz nic. Dodam, że podczas wczytywania, w opcjach kontrolera (po naciśnięciu środkowego przycisku) pokazywała się opcja "Uruchom NARUTO STORM 3" Zupełnie jakby konsola nie odczytywała płyty. Gdy jednak wyłożyłem i włożyłem płytę z powrotem pokazywała się opcja "Odtwórz grę z płyty". Wybranie tej opcji - jak można było się spodziewać - nie dawało żadnych rezultatów. Myślałem, że instalacja na dysku pomoże, ale kiedy pasek instalowania dochodził do 6-7% wyświetlał się komunikat, iż "płyta z grą może być ubrudzona bądź zarysowana. Wytrzyj ją miękką szmatką i spróbuj ponownie." Wycierałem ją kilkakrotnie, ale efekt w czasie instalacji zawsze był ten sam... :/

Nie mam już cierpliwości do tej gry, a szkoda byłoby wydać te 170 zł na coś,
co nie działa. :/ Podejrzewam, że płyta może być uszkodzona, ale tego będę się
trzymał w ostateczności.

Jeśli ktoś wie jak rozwiązać mój problem, proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Spróbuj włączyć jakąś inną nowszą grę i powiedz czy normalnie Ci ją odczyta. Zawieszały Ci się już tak kiedyś gry ?

Opublikowano

Miałem też problem z 2 częścią, ale tylko czasami tak działo się, że po włączeniu pokazują się loga producenta i wydawcy, a potem... czarny ekran. Powtarzało się to nawet, gdy uruchamiałem ją ponownie. Dopiero wyłączenie i włączenie konsoli dawało skutek. Żadnych jednak takiego typu problemów jak z 3 częścią nie miałem.

EDIT:

Właśnie sprawdziłem jak działają inne gry. NSUNS2 działa dobrze, a Forza Motorsport 3 też działa bez zarzutu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam prośbę moze ktos podac link do pobrania naruto shippuden ultimate ninja storm 2 ale na pc

pomyliłeś fora, zakaz umieszczania linków do warezu

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...