Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Komunikat

Mensel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko, czy ktoś z was wie jak pozbyć się tego upierdliwego syfu który odpierdolił EA ?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

post-246230-0-53499600-1374263513_thumb.jpg

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz, serwer Apex ma od pewnego czasu problemy techniczne i nie zawsze uda się wbić, ja miałem to wczoraj.

Opublikowano

Nie będziesz miał, występuje on tylko u tych, którzy nic nigdy nie kupili.

To na pewno nie tak, bo wczoraj miałem ten błąd, a SB na koncie nie raz kupowałem.

Doładowałem 500 SB SMS'em i normalnie wbiłem do gry.

Tu raczej chodzi o to, że ten błąd występuje u tych, którzy aktualnie mają na swoim koncie 0 SB.

Opublikowano

Nie będziesz miał, występuje on tylko u tych, którzy nic nigdy nie kupili.

Co Ty tutaj gadasz, ja kupiłem 1000 boost (2 sms 3zł z groszami) i mi to wyskakiwało :P

Opublikowano

Trochę to bez sensu skoro zbieranie diamentów jest do zbierania co dzień jak i tak to przepadnie -.-

Opublikowano

lol?! żeby zalogować się na serwer trzeba kupić boosty pierwszo słyszę fakt faktem ja kupowałem i tego błedu nie mam ale na 2-gim końcie nie kupowałem, a błędu jak nie było tak nie ma

93988298266825447943.png

Opublikowano

To na pewno nie tak, bo wczoraj miałem ten błąd, a SB na koncie nie raz kupowałem.

Doładowałem 500 SB SMS'em i normalnie wbiłem do gry.

Tu raczej chodzi o to, że ten błąd występuje u tych, którzy aktualnie mają na swoim koncie 0 SB.

Nie do końca wyskakuje u tych co mają aktualnie 0SB, na którymś z moich kont mam startowe 500SB i też nie wbija.

A odnowienie serii to ich obowiązek i pewnie będzie na 24h. przy następnej łatce.

Opublikowano

Nie ma to nic wspólnego z posiadaniem SB bo akurat żadna z wypisanych przez was opcji nie występuje u mnie a też mi się to pojawia.

Jak widać na stronie Apex ma problemy techniczne i to z tego powodu wyskakuje taki komunikat. Wystarczy spróbować kilka razy się

zalogować i się uda, polecam raczej logowanie przez skrót od Dark Launchera bo jest to dużo szybsze i włączenie gry zajmuje góra minutę :)

Podejrzewam, że niebawem to załatają, byćmoże chodziło tu o odciążenie serwera aby chodził on sprawniej i stworzenie tak jakby liitu graczy.

Dlatego niektórzy otrzymują ten komunikat, ale raczej sądze, że to po prostu jakiś nieprzewidziany błąd... Dlatego jest info na stronie o problemach

technicznych a w rzeczywistości po zalogowaniu gra działa bardzo dobrze :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Haahahahahahahahahahhah. To jednak prawda. Trzeba kupic boosty, zeby sie zalogowac. OMG xDD Ale patologia.

Po prostu są wakacje i servery są przeciazone, jak widac na ss pierwszeństwo mają ci graxze, ktorzy kupili boosty. Glupota EA nie zna granic..

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Kupiłem przed chwilą SB aż 500 za 3 zł z groszami i wbiłem do gry O-o.

Opublikowano

Ten shit wyświetlał się tylko wczoraj dzisiaj już tego nie ma, więc nwm czy ten zakup pomógł.

Zapewne ea chciało "namówić"do zakupu boost-ów. ;)

93988298266825447943.png

Opublikowano

Jeszcze przed zakupem miałem ten błąd bo próbowałem a po zakupie tych super Boostów wbiłem bez problemu.

Opublikowano

Kupienie edycji pudełkowej NFS World z kodem który należy wpisać w Origin oferuję oprócz darmowych trzech samochodów i 8k SB jeszcze "pierwszeństwo logowania na serwer". W praktyce działa to tak, że jeśli gracz premium chce się zalogować, a serwer jest pełny to wchodzi na miejsce innego gracza który zostaje automatycznie rozłączony.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

To nie jest premium,tym można sobie po prostu ułatwić start.Jak dla mnie lepiej po prostu kupić 8k SB+Samochód+Naklejki+Neon/tablica.

Opublikowano

Fajnie. Chodzi mi o to, że po zakupie i aktywacji tego kodu gracz ma pierwszeństwo logowania. Komunikat w pierwszym poście dotyczy braku miejsca na serwerze (z tego co rozumiem). Użytkownik któremu przysługuje logowanie priorytetowe loguje się kosztem innego gracza jeśli serwer nie ma wolnych slotów, a taki komunikat serwera się, nie pojawi. Wydaje mi się, że nazwanie takiego gracza "premium" dobrze odzwierciedla tę opcję.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...