Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto znów grać..

Ananis

Metin2.PL od zera, czy warto.  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. TAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja moją Sure WP z 2 lata temu sprzedałem jakiemuś dzieciakowi.

Bo skończyłem grę w Metina, a teraz znów gram..

I dzięki za serwer, obczaje co i jak ;)

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A znacie może jakiś serwer który miałby troche klimatu starego PL ?

Nostidla, co do reszty to za dużo tam wszystkiego.

Czyli widzę że nie wiesz co się dzieje na serwerze Ravia.eu ^_^

Wszędzie boty które dropią hematy, ani się dorobić na eq, ani zrobić skilli..

Więc mi nie gadaj że PL chowa się przy Ravi. <_<

Dokładnie

Szczerze mówiąc PL to "syf" dzieciaki pokupowaly tanie konta na allegro 90lv+ i myślą ze są wielcy :)

Ogolnie mało typa gra

Nie ma jak zarobic poniewaz nie ma kto kupowac KU / KD itp..

LEPIEJ ZAGRAJ NA TYM PRIVIE. > Asylia.pl

Asylia to jakiś easy serwer lll

Opublikowano

Również nie polecam polskiego globala, to już nie to co kiedyś. Teraz tylko prywatne serwery jak już :)

Kiedyś to był PL, przed DT się biło :D

na DT gildią wypady były :P

Groty nie było to w red lesie się expiło...

A potem już coraz gorzej :<

Teraz z tego co widzę to PL straszne na IS nastawiony :/

usS1YUR.png

Opublikowano

Jeśli chcesz pograć na globalu to jedynie doradzam Ci sg :) Dużo Polaków w Schinsoo , zmianki/dodania lecą z metków , można osiągnąć wszystko bez wydania złotówki na IS.

u6pv.jpg

Opublikowano

Jak znajdziesz fajną ekipę to na PL się nadal świetnie gra :)

Ja jakiś tydzień temu wróciłem sobie na kirian, z tym że miałem postacie stare także nie zaczynałem gry od zera.

Paru znajomych nadal gra, gildia jest, ts jest.

Podsumowując jeśli masz ekipe to graj na pl.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Coraz mniej osób.

Czy warto zagrać? Tak - dla zarobku, Nie - dla rozrywki.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Na PL'u się kompletnie nie opłaca. Teraz żeby cokolwiek osiągnąć musisz wydać z 1000zł i grać z pół roku. Tak jak up Polecam Ci ravie, trochę bardziej rozwinięty PL, oraz 10x więcej graczy. W m1 Jinno masz około 300 sklepów, a w m1 wyraj z 40 więc jest multum osób, już nie mówiąc o zjętych spotach ( nie wiem czy Cię to bardziej zachęci czy zniechęci lecz taka jest prawda. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja gorąco polecam sg dokładniej gildie DAFAQ w red była tam super atmosfera i ogarnięci ludzie pomogli w dogadaniu się po ang itd. Co 2/3 osoba polak cały czas jakieś eventy/olimpiady itd jest co robić

x

Opublikowano

Na PL'u się kompletnie nie opłaca. Teraz żeby cokolwiek osiągnąć musisz wydać z 1000zł i grać z pół roku. Tak jak up Polecam Ci ravie, trochę bardziej rozwinięty PL, oraz 10x więcej graczy. W m1 Jinno masz około 300 sklepów, a w m1 wyraj z 40 więc jest multum osób, już nie mówiąc o zjętych spotach ( nie wiem czy Cię to bardziej zachęci czy zniechęci lecz taka jest prawda. :)

Widać że przewijałeś cały temat...

Mam konto na Ravia.eu...

Ale skończyłem grę z powodu dzieci w m1 wyraj, które dropią te hematy na kamerze ;)

Nie da się zarobić, a gra ze skillami na m2 czy m1 nie jest fajna <_<

Póki IsAmU i jego ludzie nie wejdą na Wyraj m1 i nie pobanują botów to ja podziękuje za grę ^_^

Ja gorąco polecam sg dokładniej gildie DAFAQ w red była tam super atmosfera i ogarnięci ludzie pomogli w dogadaniu się po ang itd. Co 2/3 osoba polak cały czas jakieś eventy/olimpiady itd jest co robić

Szkoda że w Shinsoo trzeba grać, nie lubie czerwonych :D

No ale cóż, ściągnę SG i przetestuje..

A dużo polaków odchodzi z SG czy wgl nikt nie odchodzi i grają aż 105 lv dobiją ? xD

I

usS1YUR.png

Opublikowano

hmm

nie oplaca sie juz grac w metin.pl, ladujesz w is lub allegro jestes pro, nie ladujesz cienki jestes, malo ludzi na nie ktorych serwerach

pzröööö###

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Jak ja grałem to wszyscy grali i nikt nie odchodził . Ludzi jest nawet dużo z tego co pamiętam . I codziennie zobaczysz minimum 2gm w m1 :)

x

Opublikowano

nie polecam pl. Metin2 sg polecam jak najbardziej. Duzo eventow, troche wiekszy exp, nie ma ksucia xD.

Opublikowano

Z globali najlepszy sg dużo polaków łatwo sprzedaż postać dużo eventow co bodajże miesiąc jest wybierana osoba która dostaje hwang na miesiąc itd

x

Opublikowano

PL wypalił się po dodaniu nowych map na 90lvl .

Moje TuT'y

http://www.mpcforum.pl/topic/249997-downloadhot-1-skill-hit-killer-dmgx-7-by-glowa244/

http://www.mpcforum.pl/topic/269354-hotdownloadrun-hack-na-all-v10-by-glowa244/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...