Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blood lad

Asparte 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

47677.jpg

Rok produkcji: 2013

Typ: TV

Ilość odcinków: 10

Mały opis fabuły

Staz to wampir i szef terytorium w świecie demonów. Jako szef terenu ma pod sobą wszystkie zamieszkałe na tym terenie wampiry. Staz uwielbia mange i anime ze swiata ludzi, czyli jest takim flagowym przykładem otaku. Pewnego dnia w świecie demonów pojawia się młoda Japonka, Fuyumi. Na tę wieść Staz każe ją do siebie przyprowadzić. W wyniku nieszczęśliwego zbiegu okoliczności Fuyumi zostaje "zabita" i zostaje duchem. Staz, widząc to, postanawia przywrócić ją do życia, by uczynić z niej źródło krwii.

Jakkolwiek powaznie ta seria nie wyglądałby z tego opisu, tak ta produkcja to czystej krwii komedia. Można ją nazwać takim Hataraku v2. Osobiście polecam.

Pozdrawiam.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Gorzej niż hataraku

bo ta komedia nie śmieszy

jeszcze w kolejnym epie będzie ten wilk...w poważnym klimacie to ta seria mogłaby być jedną z najlepszych w sezonie, a tak..

Opublikowano

Mnie też denerwuje fakt że anime z w miarę dobrą fabułą są zamieniane na jakieś gówniane komedie albo coś całkowicie nie do oglądania, brakuje poważnych anime lub dla dorosłych (tzn nie hentaje tylko krew,flaki itd) zresztą widać jaką

furorę zrobili tytani ..

NJxbd4x.png

Opublikowano

Hmm jak dla mnie to anime w sam raz :D.

Zwłaszcza że nie jest jakieś ulta poważne przez co dobrze rozluźnia po całym dniu.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Jak dla mnie anime może być

Ale powinno być więcej anime psychologicznych D: (Oczywiście dla dorosłych)

kjdjjNf.png

Jeśli spodobał ci się mój post, nie zapomnij o Like ;p

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie anime. Interesująca fabuła.

Chociaż niezbyt przypomina mi to komedię, jak już to słabą.

Moim zdaniem bardzo dobra komedia, nie ma co wybrzydzać :D

Ogólnie anime jest całkiem ciekawe.

HBV27j.png

Opublikowano

Bardzo szybko przestałam oglądać. Może się nie znam,ale w ogóle mnie to nie bawi. :<

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Blood Lad ma to do siebie że nawet jak samo anime ma w sobie jakiś pomysł to wykonanie jak zresztą 95% nowych anime jest tragiczne.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Bardzo szybko przestałam oglądać. Może się nie znam,ale w ogóle mnie to nie bawi. :<

Bo to anime jest chujowe, stworzone tylko w celu wypromowania magni/noveli. Najgorsze co można zrobić.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Oglądałam kilka odcinków i zwyczajnie mi się nie podobało.

Myślałam na samym początku, że to będzie coś ambitniejszego i lepszego niż to co ostatnio wychodzi, no ale cóż.

Strasznie słabe te "śmieszne" sytuacje i ogólnie jakieś to takie z dupy.

58815786.jpg

Opublikowano

Dokładnie, jest to no..dobra, powiedzmy sobie szczerze, dałem 5/10 bo na takim poziomie teraz anime oglądam i mi się wydawało przeciętne, tylko tyle :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...