Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonBorn [Hamachi]

bryd4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Up

Tak marudzisz, gorzej niż baba w ciąży.

Widzę że podróżujesz z jednego hamaka na drugi i wszędzie są twoje "szanowne" opinie ; >

Zamknij sie w końcu randomie i graj : >

I'm here for You, not for myself

Always help You

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hah, randomie ?

Tobie to kurwa się gęba nie zamyka .. prezentacja od czego jest, jełopie ?

Też wyrażasz opinie ... jeden server ci się nie podoba drugi tak ^^

Że ty jesteś z Adminem na TY i że da ci GM za "promowanie" servera to nie znaczy że możesz pierdolić farmazony.

Dziękuje za grę matole :P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Hah, randomie ?

Że ty jesteś z Adminem na TY i że da ci GM za "promowanie" servera to nie znaczy że możesz pierdolić farmazony.

Co za matoł -.-

Możesz śmiało pytać administracji - Ja zawsze do wszystkiego dążę samemu bez wspomagaczy czy adminów.

Przemyśl trochę co mówisz ; >

I nie spamuj, bo nabijasz sobie posty..

Istny -- jebnij głową w mur -.-

Tyle Ci powiem.

Always help You

Opublikowano

no i tu jestem zmuszony cię pochwalić za bardzo fajny (oczywiscie moim zdaniem) system ulepszen broni tu jest duzy plus ;p

być możę wejdę na serwer jak wróce do domu bo na laptopie źle grać :D

dodaj jeszcze jakieś fajne zbr po tych ostyatnich i serwer będzie godzien na dedyka :P

ps, nie każdy musi podzielac moją opinie ;pp

Opublikowano

podaj godziny otwarcia :D

P.S uporałeś się z tym problemem ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

serwer mial byc wczoraj onnline i za chwile i do 23 i zyga uciekl , nie wiem czy serwer padl czy off 4ever bo Zero infomracji na temat serwera

czekamy dalej serwer godny polecenia

podro maso8523

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Hah, randomie ?

człowieku jak ty spamujesz w każdym temacie ' hamachi '

ogarnij się troszkę. bo to jest załos.** ze nabijasz posty pisząc byle co wgl nie byłeś i nie grałeś na tym serwerze, i innych

i trochę kultury i nie wulgarniej

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

server będzie on dzisiaj o 15 nie uciekł tylko miał problem + na koniec wywaliło mu neta mam info od niego ze na pewno o 15 zostanie włączony

Gif OFF.

By ME ; D

Opublikowano

ja skączyłem gre na tym serwie [GA]matimz czy jakos tak ma max 12 lat + 0 ogarniecia komend i tp co chwile co napisze ban ? kick ? to jest adm ? chyba 12 latek/latka bo ma w nicku mati a gra dziewczyna + zachowuje sie jak pedał wiec nwm o co tu chodzi ale wiem jedno ze na serwie panuja lagi i oczywiscie administracja mowi ze to z mojej strony sa lagi net 20 mb nie to moja wina tak .. haha szkoda slow no dobra powiem serw fajny dopracowany niedokonca buguje sie wszystko trzeba postacie usuwac tylko ze sie nieda.. bo 30lvl + i niema usuwania .. wiec niepolecam serwa LagMt2 .. taka nazwa

Opublikowano

ja skączyłem gre na tym serwie [GA]matimz czy jakos tak ma max 12 lat + 0 ogarniecia komend i tp co chwile co napisze ban ? kick ? to jest adm ? chyba 12 latek/latka bo ma w nicku mati a gra dziewczyna + zachowuje sie jak pedał wiec nwm o co tu chodzi ale wiem jedno ze na serwie panuja lagi i oczywiscie administracja mowi ze to z mojej strony sa lagi net 20 mb nie to moja wina tak .. haha szkoda slow no dobra powiem serw fajny dopracowany niedokonca buguje sie wszystko trzeba postacie usuwac tylko ze sie nieda.. bo 30lvl + i niema usuwania .. wiec niepolecam serwa LagMt2 .. taka nazwa

@offtop: Omg. "Skączyłem" Czy może skończyłem,to po 1.

2. Ja lagów nie mam i nie miałem nawet,więc to albo twój komp,albo twój net lub coś,bo nikt inny nie ma lagów,tylko ty masz.

3. Zabronisz mu żeby grał facetem a nie kobietom? Może on grać kim chce,a nie ty i tylko ty byś chciał żeby facetem grał,logic.

@TOPIC: Zapraszam na serwer gorąco,jest atmosfera,są eventy,itd. Nic tylko polecić i zaprosić do grania! Pozdrawiam, Kowalski AkA KowalIsBack

f5VDdgI.jpg

Opublikowano

powiem tak server miał kryzys ale został zażegnany co mogą potwierdzić gracze co do lagow nie wiem ja mam maszynę odpalona i ich aż tak strasznie nie mam chyba wiadome ze to nie jest dedyk wiec lagi będą bugi jak bug wszędzie są ja staram się wszystkie wyłapywać ale ja się nie rozerwę nie odpisze każdemu graczowi jak coś robię wiec dlatego nie odpisuje na hamkau tylko po jakimś czasie zachęcam do gry bo to nie jest server zrobiony na derinie czy tam rykos tylko edytowany i robiony z myślą o dobrej grze pozdrawiam

Opublikowano

@offtop: Omg. "Skączyłem" Czy może skończyłem,to po 1.

2. Ja lagów nie mam i nie miałem nawet,więc to albo twój komp,albo twój net lub coś,bo nikt inny nie ma lagów,tylko ty masz.

3. Zabronisz mu żeby grał facetem a nie kobietom? Może on grać kim chce,a nie ty i tylko ty byś chciał żeby facetem grał,logic.

@TOPIC: Zapraszam na serwer gorąco,jest atmosfera,są eventy,itd. Nic tylko polecić i zaprosić do grania! Pozdrawiam, Kowalski AkA KowalIsBack

nie umie mojego nicku napisać miło :( gdy ja jestem ([GA]matikmz ) staram się odpisywać każdemu zapraszam na serwer, teraz Zydze padł net :)

Gif OFF.

By ME ; D

Opublikowano

nie umie mojego nicku napisać miło :( gdy ja jestem ([GA]matikmz ) staram się odpisywać każdemu zapraszam na serwer, teraz Zydze padł net :)

pytanie do ciebie ,,niewiedomo co,, ty jestes chlopak czy dziewczyna ? nick chlopaka postac dziewczyny piszesz jak nwm chłopak z rodzaju 2 albo dziewczyna ... serio i ile masz lat? bo w grze napisac niechciales

Opublikowano

Ten Carlos to gimbus. Nie sorki on nie dorósł do gimbazy każdy serwer hejtuja a jak postawił swojego to nawet 3h nie stał bo padł hehehe. Co do serwer ładnie dopracowany chętnie bym zagrał no ale sam stawiam serwer :D

4069914545198581480131.png

Opublikowano

@ Sugerujesz że ktoś Cie pinguje i przeciąża serwer/łącze ?

Zablokuj ruch przychodzący.

Wymagaj twojej zgody na dodanie wyjątku w zaporze

W Hamachi ustaw dodawanie do sieci za twoim potwierdzeniem.

PS. Ktoś kto ma pojecie co robi obejdzie takie zabezpieczenia, ale zwykły laik już będzie miał problem.

Podejrzewam że właśnie jakiś laik sie bawi by CI graczy zniechęcić :D

Profesjonaliści mają ambitniejsze cele niż atak na Hamachi ... -.-

Always help You

Opublikowano

Coś ciągle jakieś problemy wam wbijają na server.

Ja nie zagram ... bo Zydze ciągle wywala neta ;/

Opublikowano

Sieci został dorobione no cóż zawsze się ktoś trafi zęby na congą graczy na swoje rykosy czy tam deriny ale poradzimy sobie

Opublikowano

Sieci został dorobione no cóż zawsze się ktoś trafi zęby na congą graczy na swoje rykosy czy tam deriny ale poradzimy sobie

Czyli już on?

Czyli już on?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...