Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie zgłaszać bugi? Możesz mi podać bezpośredni link?

aktualnie pisz tutaj na pw, potem będzie forum to tam.

z metinów jest drop ale jest mały % zostanie zwiekszony by zawsze coś dropło chodzi o te w m1.

sygna1.png

Opublikowano

Prezentacja zasługuje na nagrodę. Już sie napaliłem do grania, a okazuje sie, że beta. Wejde na oficjala napewno.

Opublikowano

Prezentacja zdecydowanie zachęciła mnie do gry. xD

Nie mam (patrząc na samą prezentacje) żadnych zastrzeżeń.

Jedyny problem na jaki się natknąłem to strona serwera. Pod podanym adresem mam coś takiego: http://scr.hu/1w45/idif5
Liczę na szybką odpowiedź,
pozdrawiam. ^_^

Piąteczka za Hollywood Undead w filmikach na youtube. <3

Już wszystko wiem. B)

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

exp jak na hardzie, dziekuje dobranoc

po to jest beta by dostosować raty?

reset w celu zwiekszenia expa oceni się jak będzie.

sygna1.png

Opublikowano

po to jest beta by dostosować raty?

reset w celu zwiekszenia expa oceni się jak będzie.

tak, ale czemu w prezentacji czytam że wszystko już było sprawdzane, tarcze zbroje bronie łolaboga a expa to juz dupki sie ruszyc nie chcialo?

Opublikowano

Przydałby się troszkę podkręcić drop sztabek bo wystarcza tylko na minimalne potrzeby ;p

im wiekszy lv tym lepiej dropi

serwer online.

tak, ale czemu w prezentacji czytam że wszystko już było sprawdzane, tarcze zbroje bronie łolaboga a expa to juz dupki sie ruszyc nie chcialo?

było sprawdzane dla mnie wydawał się dobry ale pewnie dlatego ze za często na hardach grałem i był dość wysoki >.<

Zapraszam do dalszego testowania.

sygna1.png

Opublikowano

nie wiem czy to już był restart ale exp nie za wiele się zwiększył..to nie jest exp na medium serwer

hehe ciekawe jak wbije 100 lvl + żeby potestować nowe mapki, w 2 dni to nie wiem czy 75 da rade wbic..

Opublikowano

nie wiem czy to już był restart ale exp nie za wiele się zwiększył..to nie jest exp na medium serwer

hehe ciekawe jak wbije 100 lvl + żeby potestować nowe mapki, w 2 dni to nie wiem czy 75 da rade wbic..

nowych map nikt ci nie kaze testować nic tam do testowania nie ma.

exp przed oficjalem zostanie ustawiony tak by był dobry.

sygna1.png

Opublikowano

Masakra z tym expem ludzie... Rozumiem, że serwer nie na parę dni ale lekka przesada łotofak. :C

Reklama w sygnie.

Opublikowano

TO WGLE PO CO ROBISZ BETE CZLOWIEKU, tok myślenia masz taki - wszystko jest git na ostatni guzik nie ma co zmieniać, ale damy bete żeby wyjść profesjonalnie.

Opublikowano

TO WGLE PO CO ROBISZ BETE CZLOWIEKU, tok myślenia masz taki - wszystko jest git na ostatni guzik nie ma co zmieniać, ale damy bete żeby wyjść profesjonalnie.

napisałem gdzieś ze mam taki tok myślenia? byłem pewny ze coś przeoczyłem i coś wyjdzie źle po to jest beta.

up tak już ustawiany jest i dostosowywany.

sygna1.png

Opublikowano

Ciężko exp leci... A czy na oficialu będzie lepiej?

tak, z pewnością. Przeciez bety się robi ze zmniejszonym expem, aby na of ludzie byli w skowronkach że tak exp zasuwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...