Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 3 urodziny NFS World

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NFS W ma profil na fb? Czy tylko Polski prof maja na fejsie?

Na polski wejdziesz bez problemu wpisując u góry "Need For Speed World". A jak chcesz wejść na ten główny (że tak powiem), to wchodzisz w google i wpisujesz "Need For Speed World facebook" (poniżej zdjęcia).

07p7.png

Jak już wejdziesz to kliknij "Need for Speed World" zaznaczone na czerwono na poniższym zdjęciu:

ki6w.png

I już jesteś na 'ogólnoświatowym' fan-page'u ;)

oo16.png

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Buahahaha najbardziej mnie rozjebalo wlaczenie czatu, daja nam w prezencie cos co nigdy nie powinno sie spiepszyc xD

Ale lajtowo, jak wszystko wypali to sie nawet postarali :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Jedyny znany mi GTR to M3. W Worldzie był swojego czasu (przed open beta) M3 GTR (Race) gdy aktualnie dostępna jest wersja (Street). Wątpię jednak by wprowadzali ją specjalnie ponownie, tym bardziej, że nie ma jej w plikach.

Sądzę, że będzie to poczciwy M3 E46 GTR po tuningu.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A co do osiągnięcia z częściami ultra, to możliwe, że będzie tak samo jak wprowadzali je na początku, np. osiągnięcie z zdobywaniem samochodów i samochodami w garażu było od razu wliczone.

Ale możliwe też, że będzie tak jak z osiągnięciem z montowaniem części prof. + ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja pier*ole, wlacza chat. No zaskakuje mnie to EA. Znow bedzie flame ;D No patrz, jestem w szoku. Co do autka, milo, jeszcze 1 i bd archiv na 4 BMW ;]

Exp, super, mi pasuje.

Ale pytanko. Kiedy będą te urodziny?

//akurat mnie nie ma. Super..

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ciekaw jestem tych tras "rally" :D

Hue hue hue hue a ja myślę że jest to też taki bonusik i zaczynają się "bronić" przed grą The Crew , mam nadzieje że wreszcie tyłki ruszą.

Opublikowano

Trasy rally będą na polu golfowym więc może drift.

jeśli będzie to drift to oby to był lepszyniż przy użyciu tego bota, ale skoro wprowadzają chat to nwm. czy takdużo rzeczy na raz będą robić.

93988298266825447943.png

Opublikowano

Driftu raczej nie będzie, doskonale znam EA i juz by się tym chwalili. Choc kto wie,moze nas zaskoczą jak z tym czatem ;) Ale z drugiej strony trasa na polu golfowym, no sam nwm ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jeszcze 2 dni a ile będzie to wszystko trwać tydzień?

523561446660279974822.gif              

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...