Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 3 urodziny NFS World

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale porażka. Najpierw nas wychujali z 2 autami jako prezenty za Lajki na FB. Na urodzinki dali beznadziejne promocje... 15% SB? Co to jest, raz na rok nać SB za powiedzmy 50% to dla nich taka strata? Wstyd dla takiej ogromnej firmy jak EA, która kupe hajsu zgarnia na tej grze. Wyprzedaże aut też nic specjalnego... 30% na auta, które już chyba wszystkie były na wyprzedaży w ostatnich 3 miesiącach... i to 40%wych niektóre.

Nie dali ani auta ani neonów czy naklejek... a do tego problemy techniczne na serwerze są przez 70% roku ^^

Żadnego szacunku dla graczy, którzy ich utrzymują... Przysięgam, że już nigdy nie kupie żadnej gry ani klucza od EA...

Ostatnie produkcje typu NFS są coraz bardziej skromnym i badziewnym projektem... Wszystko online a kampania na SP

to 3 dni grania i to w cenie ponad 100 pln na premierze... Czasami głupio przyznać, że gramy i lubimy ich produkcje a

z drugiej stronie to jedna wielka komercja dla kasy... Zawiodłem się okropnie... I nie wierzę, że nie chce im się niczego wprowadzić albo sa po prostu sknerami [*]

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Roiccrx, widzę podobne zdanie masz co Lucek z yt :D

Ale co się dziwić, jakby gracze odcięli im napływ hajsu(nie kupowali sb) to by może coś dotarło do tych ich pazernych łbów ...

Jak tylko wyjdzie The Crew to coś czuję, że napływ hajsu z Worlda dla EA zmaleje...

Jeśli nie zmienią nic to nie widzę przyszłości dla Need For Speed World.

y6eft.gif

Opublikowano

Kupilem 8k sb i nie dostalem aut.... Napisalem i nie odpisali mi... gdybym mial zonde cinqe nie kupowalbym boostow . Nie dosc ze robia z nas oslow to jeszcze utrzymujemy tych nierobow kupujac sb

Opublikowano

Kolejny raz nas oszukali. Miały być urodzinki i kod na samochód, a tu nic. Osobiście dziś zakańczam grę w jakąkolwiek grę EA (zawiodłem się na Battlefield Pay2Win, Medal of Honor Warfighter na które wydałem kase, a teraz i administracja NFS:W ma nas w dupie). Przerzucam się na The Crew, gra w Worlda nie ma sensu.

Jedyne, co żałuje, to kasy wydanej na samochody i czasu spędzonego w grze.

Opublikowano

Ja tam już troche mam wyjebane na ten samochód, szczerze nie w pizde ni w oko jak to mówia, nie nadaje się do niczego, są lepsze samochody w jego klasie. A czat? Nie pisze na czacie, wole gadać z kims juz na komunikatorze jakims niz w klawiature nakurwiać po każdym wyscigu. Osoby ktore nie maja życia (realnego jak i znajomych) płaczą że czatu nie ma, jak Wam brakuje osób i czujecie się samotni w internecie, są od tego czaty, nawet pokoje podzielone na wiek, a nawet na zainsteresowania. Można dobrze się nawet bawić grając solo (jak ja dzis cały dzien). Jak ktoś szuka znajomych proponuje założyć kiebłase na szyje i iść na miasto, zamiast tutaj spinac poslady ze tylko promocje dali. Ja osobiscie skorzystałem z tańszych samochodów. I napewno wiekszość z Was z mnożników gotówki, jak nie na FLPR to na Pursuit Bocie. Wiec nie gadajcie że nic nie mieliscie z 3 urodzin.

Opublikowano

Korzystanie z mnożników to słaba sprawa przez tydzien musiałbym siedziec po 10 godzin zeby cos na tym zarobic, a normalnie na bocie z mnożnikiem za 500 SB można też nabić duzo kasy.

Co do czatu Adriano to chodzi tu o to, że możnaby pisać z graczami a nie do każdego whispować oddzielnie a potem oddzielnie znowu mu odpisywać bo to męczące jak Ch!

Ogólnie chodzi tu o to, że obecna wyprzedaż (bo mnożniki to zaden rarytas) jest kiepskim prezentem i tylko wyciągnięciem hajsu od nas, taka zachęta :P

Też w sumie mam w dupie te ich urodzinki ale spodziewałem się, że jednak coś dadzą :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

@Roiccrx

Słuchaj ja nie mam nic do czatu w grze, wiem przydaje się w każdym multi, ale wybacz jak ktoś pisze od rana do poludnia "gdzie kod, nie ma kodu, nie bede gral czekam na TheCrew" a od poludnia do wieczora "brak czatu", "nic nie robia" to nie chce się czytać. Ja osobiscie raz zapytalem z rana o kod, bo nie mam dostepu do twitera. Fakt zrobili wszystko zeby w urodziny jak najwiecej zarobic, ale z drugiej strony tyle samochodow co bylo wyprzedazach przez caly tydzien, i aktualny pakiet sb za 55zł z prezentami to po prostu szok. 2x samochody karta i naklejki, tablica.

Kupujac owy pakiet masz 3x samochody zapewnione i do tego starczy na jakis pozadny jeszcze za sb w grze.

Opublikowano

Jezu... jak się spinacie o to BMW... gram w NFSW od wczoraj, w sumie to przegrane mam może 4 godziny i co prawda to BMW może i jest lepsze od mojego teraźniejszego samochodu, ale gram sobie dla zabawy. Jak przegrywam to się z tego śmieje itp. Co do SB, sami je wydajecie, nikt was do tego nie zmusza. EA ma wystarczająco pieniędzy z ich innych gier. Nie wiem o co ta spina, grajcie sobie ludzie dla zabawy i tyle...

Opublikowano

@UP

To , że mają pieniądze to każdy wie .. Tylko , że te pieniądze idą w błoto i to totalnie . Nie zdają sobie chyba sprawy o co kaman z botami , cheaterami etc. Ich motto jest proste ..''Ładuj w boosty to Cię nie zbanujemy'' .. Jak dla mnie to żenujące , że co jakiś okres czasu na robienie jakiejś większej imprezy my na tym tracimy a oni mają nas w d*pie ..

Opublikowano

Mam pytanko. Otóż podobno mieli też dać jakieś nowe osiągnięcia (ktoś tak pisał). Wprowadzą to czy nie?

Zbieram - ;)

Opublikowano

Jezu... jak się spinacie o to BMW... gram w NFSW od wczoraj, w sumie to przegrane mam może 4 godziny i co prawda to BMW może i jest lepsze od mojego teraźniejszego samochodu, ale gram sobie dla zabawy. Jak przegrywam to się z tego śmieje itp. Co do SB, sami je wydajecie, nikt was do tego nie zmusza. EA ma wystarczająco pieniędzy z ich innych gier. Nie wiem o co ta spina, grajcie sobie ludzie dla zabawy i tyle...

Spinamy się, no bo bez jaj, na okazje 3 urodzin gry EA mogłoby się poświęcić, i dać coś klientom..

Ta gra nie oferuje płacenia, ta gra na nas to wymusza. Chcesz mieć fajny, wizualny tuning - boost, chcesz mieć samochód w klasie S z dobrymi/elitarnymi częściami (nie do wydropienia?) - Boost. Chcesz mieć auta ze specjalnymi modyfikacjami (zwiększenie masy pojazdu/drag/moloch/policyjne wersje) - boost.

Niedługo będzie - chcesz mieć 1 miejsce w wyścigu? Wpisz w okienku niżej ile boost za nie oferujesz. Uwaga - jeśli dasz za mało boost a inny gracz Cię przebije, nie zwracamy boost.. Taki "legalny" "płatny" autofinish..

Druga sprawa.. EA nie dba o klienta w żaden sposób, ba nawet robi wszystko aby go zniechęcić od płacenia.. jaki to ma sens?

Co do tego, że grasz od wczoraj - nie zrozumiesz też spiny o chat, który jest wyłączony z około 2 lata..

Gra 4 fun? Tak, ale ze studiem które zadba o to, aby gracz płacący mniej od drugiego także miał ten "fun" z gry..

Dziękuje, i otwarcie liczę, że UBISOFT zadba o klienta w swojej produkcji..

Nie ma co się oszukiwać, EA ma klientów bo do tej pory ta konkurencja jest.. jeśli w pore się nie obudzą, że mają konkurencję zostaną z ręką w nocniku..

Opublikowano

Oni są poje**ni ku**a mają nas w "pupie" miał być kod na bmw ładnie stuningowane rok temu było 1000 speedboost i zniżka na samochody 50% było zaje**ście

523561446660279974822.gif              

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...