Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 3 urodziny NFS World

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kodu nie bedzie !!! Lucek pisał na kanale że żadnego kodu nie będzie , jedyna niespodzianka to miał byś ten SLR w jakiejś tam wersji za Boosty , czyli jedyna pożyteczna rzecz jaką prawdopodobnie zrobią jest chat , lecz jeszcze nie działa... jeśli chat nie wystartuje do jutra to ta ekipa nfs w znów polegnie :D , ja jestem ciekaw co wniesie nowa ekpia za 3 miesiące podczas zmian :D mam nadzieje że zauważy nadchodzący problem ze strony gry "The Crew"

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla nich urodziny 3 NFS to: Dodanie samochodu do dupy z kupe sb, dodanie promocji na samochody i karty. NIC DLA NAS TYLKO ZEBY WIECEJ ZAROBIC ROBIA

Opublikowano

nic nie dadza nawet glupiej ttablicy a jeszcze zabrali czat glosowy niema pisemnego teraz glsowego jeszcze grupowy niech zabiora co za lby

Opublikowano

@UP

Siema ziom razyDE .

@TOP

Jak dla mnie żenada . Więcej boostow dali bo oczywiście się nic nie zgadza . 2500 boostow więcej przy pakiecie to naprawde .. Kodu nie ma czatu też nie aż się grać nie chce ..

Opublikowano

Widać ta gra już się sypie.....

Teraz tylko sami hakerzy w co drugim wyścigu

Czatu nie ma, bo aż tak ciężko go włączyć

Prezentów na urodziny już też nie dają......

Ogólnie porażka

Opublikowano

Nie rozumiem Waszej rozpaczy, nic się nie zmieniło. Nigdy nie dają Wam zbyt dużo za darmo i tym razem też tak będzie. Taką mają politykę, przyzwyczajcie się do tego w końcu, a nie narzekajcie za każdym razem gdy jakaś plotka okaże się nieprawdą.

Jeśli ktoś chciał to skorzystał na tych urodzinach oszczędzając kilka SB, z resztą reputacja i gotówka były pomnożone, a to prezent dla każdego.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

jak zwykle to jest typowe dla nowego EA.....racja to gra się sypie a ten samochód co dodali jest i tak wielkim gównem -.-

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Ja czekam teraz na premiere the crew i kończe z nfs world chyba ze się poprawią

ja też.

a z tego co słyszałem ta gra nie będzie f2p tylko płacisz raz i masz wszystko. więc każdy będzie miał ruwne szanse na wygraną wyścigu

Opublikowano

@Panowie up

Nie odbiegajcie od tematu, to nie temat do dyskusji o innych grach.

Co do tematu to trochę jestem rozczarowany, mi wystarczyło by włączenie czatu, ale jeśli nawet tego nie zrobią to strzelą sobie w stopę.

To już kolejny raz gdy nie dotrzymują słowa, potem się dziwią że gracze odchodzą z Worlda.

Opublikowano

z zadna ekipa nie bedziie lepiej a bedzie coraz gorzej dali juz nie raz popis a ostatnio coraz lepiej zabranie czatu glosowego po trochu psuja ta gre az ktoregos dnia popsua do konca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...