Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Renowacje Na MPCForum :-)

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim

Dziś wpadłem na dość ciekawy pomysł przemyślałem dość dokładnie to co chce napisać ale może zacznę od początku :-).

Z ciekawość odwiedziłem dział "Aplikacje Do MPC Coders Team" patrząc na te wszystkie aplikacje dogłębnie stwierdzam iż jest KRYTYCZNIE z owym team'em na forum. Popytałem userów na forum czy kiedykolwiek widzieli czy owa grupa coś wydała jakiś cheat/bot czy tam luncher userzy odpowiadali sporadycznie "Nie widziałem jeszcze" "raz na ruski rok" i tak dalej i tak dalej.Dlatego doszedłem do wniosku żeby tą grupę CAŁKOWICIE USUNĄĆ z forum pewnie dużo osób będzie się zastanawiało "po co ?" "dlaczego niech zostanie" "i tak nic nie robią niech zostaną" dlatego iż grupa nic nie robi nic nie wydaje zazwyczaj gdy jest taka grupa zajmuje się różnymi projektami a z tego co widzę a jestem tutaj rok na forum to ze strony mct nic nie widziałem. To jest sugestia dlatego piszcie co o tym sądzicie.

@Edit1:

Jeszcze tak przemyślałem i przeczytałem komentarz miszczu żeby dodać nowego lidera co za tym idzie świeży dział i wtedy by było idealnie.

Chciałbym jakoś uczestniczyć w forum dlatego mam takie sugestie.

Jak To powiedział Seldek "Forum Jest Dla Użytkowników Nie Dla Administracji" :-).

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Jestem na tak, widziałem tylko raz miszcza projekt i nic więcej od codersów. Nie rozumiem idei projektu tego skoro nikt się tym nie zajmuje. Wiem że tej grupy nie wywalą(info z góry) ale warto spróbować. Ja jedynie czekam na moddersów to jedyna grupa do której mnie tak bardzo ciągnie.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Codersi razem z mentorami mogą polecieć :D

Nie no mentorzy to pomagają na cały forum lub na PW więc z ich strony nie widzę żadnych zaniedbań.Mentor a MMT/MCT to dwie różne ekipy.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Nie no mentorzy to pomagają na cały forum lub na PW więc z ich strony nie widzę żadnych zaniedbań.Mentor a MMT/MCT to dwie różne ekipy.

To chyba mówimy o 1/3 mentorów, zresztą oni niosą taką pomoc jak zwykły użytkownik, a nowych projektów od nich nie widać.

Opublikowano

To chyba mówimy o 1/3 mentorów, zresztą oni niosą taką pomoc jak zwykły użytkownik, a nowych projektów od nich nie widać.

Fajny avatar. xD

A projekty... wymagają dopracowania. Teraz są wakacje, wiele osób wyjechało i nie ma czasu. :3 Ale cały czas są omawiane jakieś szczegóły i inne takie.

MCT to ciężki kawałek chleba. Moim zdaniem przydałaby się tam jakaś rewolucja, zmiana kadry, pogonienie do pracy. Chociaż spróbować coś zmienić, a nie od razu usuwać.

Opublikowano

Fajny avatar. xD

A projekty... wymagają dopracowania. Teraz są wakacje, wiele osób wyjechało i nie ma czasu. :3 Ale cały czas są omawiane jakieś szczegóły i inne takie.

MCT to ciężki kawałek chleba. Moim zdaniem przydałaby się tam jakaś rewolucja, zmiana kadry, pogonienie do pracy. Chociaż spróbować coś zmienić, a nie od razu usuwać.

Ja mam taki też pomysł żeby zdegradować wszystkich KOMPLETNIE wszystkich i zacząć od nowa nowy lider nowi użytkownicy nowe prace to prawda usuwać to też trochę źle bo kto będzie robić cheaty do gier i hacki ja rozumiem też że są wakacje.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Ja mam taki też pomysł żeby zdegradować wszystkich KOMPLETNIE wszystkich i zacząć od nowa nowy lider nowi użytkownicy nowe prace to prawda usuwać to też trochę źle bo kto będzie robić cheaty do gier i hacki ja rozumiem też że są wakacje.

kto ich zastąpi? ciezko z tym nie przesadzaj

­

Opublikowano

Weźcie też pod uwagę to, że napisanie/zrobienie czegoś, czego jeszcze nie ma, a się przyda nie jest wcale takim łatwym wyzwaniem. Degradacja wszystkich też nie przyniesie efektu, bo i tak ci sami ludzie będą aplikować ponownie. Najlepiej byłoby zmienić nastawienie liderów i 'zmusić' ich do wyznaczania projektów np. raz na dwa tygodnie. Jeżeli sobie jedna osoba nie radzi to dodać drugiego lidera, aby była dobra organizacja. Otworzyć rekrutację i zachęcać ludzi do wstąpienia w szeregi MCT. Nie sztuką jest usuwać, sztuką jest odbudować.

Opublikowano

Weźcie też pod uwagę to, że napisanie/zrobienie czegoś, czego jeszcze nie ma, a się przyda nie jest wcale takim łatwym wyzwaniem. Degradacja wszystkich też nie przyniesie efektu, bo i tak ci sami ludzie będą aplikować ponownie. Najlepiej byłoby zmienić nastawienie liderów i 'zmusić' ich do wyznaczania projektów np. raz na dwa tygodnie. Jeżeli sobie jedna osoba nie radzi to dodać drugiego lidera, aby była dobra organizacja. Otworzyć rekrutację i zachęcać ludzi do wstąpienia w szeregi MCT. Nie sztuką jest usuwać, sztuką jest odbudować.

Tak napisałaś drugiego lidera co niby jest niby Geoning (tak pisze w opisie) i drugi to jackraymund (lub coś w ten deseń).

Druga sprawa to rozpatrzenie aplikacji przez lidera gdzie ma chyba TOTALNIE wyrąbane na to np te aplikacje :

http://www.mpcforum.pl/topic/922077-podejcie-ii-phoenix-pl/

http://www.mpcforum.pl/topic/979373-povskill/

Patrzcie na daty.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Tak napisałaś drugiego lidera co niby jest niby Geoning (tak pisze w opisie) i drugi to jackraymund (lub coś w ten deseń).

Druga sprawa to rozpatrzenie aplikacji przez lidera gdzie ma chyba TOTALNIE wyrąbane na to np te aplikacje :

http://www.mpcforum.pl/topic/922077-podejcie-ii-phoenix-pl/

http://www.mpcforum.pl/topic/979373-povskill/

Patrzcie na daty.

Phoenix_PL przecież jest w Codersach. A o tej drugiej im przypomniałam.

Opublikowano

Phoenix_PL przecież jest w Codersach. A o tej drugiej im przypomniałam.

Ale popatrz się na daty u phoenix'a :

-20 Kwietnia napisał

-21 Kwietnia Odpisał jeden członek

-10 MAJ następny

-10 maj następny

-10 maj następny

-11 maj następny

-14 maj następny

-14 CZERWIEC lider grupy

to patrz ile trzeba poczekać na rozpatrzenie takiej aplikacji.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Ale popatrz się na daty u phoenix'a :

-20 Kwietnia napisał

-21 Kwietnia Odpisał jeden członek

-10 MAJ następny

-10 maj następny

-10 maj następny

-11 maj następny

-14 maj następny

-14 CZERWIEC lider grupy

to patrz ile trzeba poczekać na rozpatrzenie takiej aplikacji.

Być może Phoenix miał jakieś zadanie, musiał się z czegoś wywiązać czy przechodził test. Nie wiemy, co było powodem takiego opóźnienia. Końcem końców został przyjęty, więc podejrzewam, że dostał jakieś polecenia od lidera MCT.

Opublikowano

Być może Phoenix miał jakieś zadanie, musiał się z czegoś wywiązać czy przechodził test. Nie wiemy, co było powodem takiego opóźnienia. Końcem końców został przyjęty, więc podejrzewam, że dostał jakieś polecenia od lidera MCT.

No może ale to nie zmienia faktu że trzeba coś z tym zrobić nie będę owijał w bawełnę trzeba się wziąć ostro do pracy a na pewno będzie rezultat.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

No może ale to nie zmienia faktu że trzeba coś z tym zrobić nie będę owijał w bawełnę trzeba się wziąć ostro do pracy a na pewno będzie rezultat.

To trzeba było napisać ze skargą do kogoś postawionego wyżej od mcl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...