Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza ulubiona bajka ^^

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja to zwariowane melodie. Akurat lecą na puls2. Heh nie ma to jak wrócić do starych czasów

Opublikowano

Ja jak bylem maly ogladalem pokemony xDD Reszty nie pamietam. Potem jakis szajs z disney channel i tyle ;s

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ogólnie nawet teraz fajnie jest pooglądać sobie w niedziele jakąś bajkę , powrócić do dawnych czasów jak wstawałem o 5 rano na Pokemony :D

Ogólnie z dzieciństwa ulubione to :

-Pokemony

-Teletubisie ( Byłem młody i głupi , teraz jestem stary i głupi )

-Bob Budowniczy <3

u6pv.jpg

Opublikowano

Sąsiedzi ( Nie pamiętam czy to się tak nazywało, ale jeśli nie, to chodzi o taką gdzie było dwóch sąsiadów i robili jakieś głupie rzeczy, bajka była bez głosu chyba )

Pokemony,

Bob Budowniczy zawsze da rade ! xD

WaldzioxD.png

Opublikowano

Z dzieciństwa to "Smerfy", a teraz to "Pingwiny z Madagaskaru". Tak mam 15 lat i oglądam "Pingwiny z Madagaskaru", ale nie wstydzę się tego, bo to jest zajebista bajka.

Opublikowano

Głupie pytanie do mnie

wszystkie (prawie) bajki Lauren Faust

I hentaie. Dużo hentaii.

1374788544-U921656.png

Weteran
Opublikowano

Sąsiedzi, Ed, Edd i Eddy, Dexter, Atomówki, Rumcajs, Reksio, Chojrak tchórzliwy pies, SpongeBob, Samuraj Jack i Wojownicze żółwie ninja :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Chojrak, Pokemony, Shaman King, Bob Budowniczy, TABALUGA, Bracia Koala :3

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Nie wiem czy wiekszosc z Was w ogole kojarzy, ale moje pierwsse bajki to Krecik oraz Wilk i zajac. W przedszkolu krolowala Czarodziejka z ksiezyca, a potem w podstawowce Pokemony uwielbialam i na tym sie skonczylo - wyroslam z bajek. Jesli chodzi o "bajkofilmy" to niezaprzeczalnie Power rangers (od tego mam dzis zryty leb).

#don't care

Opublikowano

Jak brat ogląda to czasami się przyłącze do oglądania pingwinów z madagaskaru (nawet moj ojciec ją lubi xD) , SpongeBob i to byłoby na tyle .

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...