Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] BoL Dlaczego tak źle .

DeejayBRT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego z BoLem gra Mi się gorzej niż bez? , nie ogarnąłem tego jeszcze ? , może coś źle robie ?

Chodzi Mi o skrypt ryze , co Mi polecacie zeby ogarnac ? Chciałbym troche pocarrować gre koledze ;d A ryzem ze skryptem mysle , ze bd najlatwiej

Prosze nie pisac naucz się grać , bo nie o to tu chodzi grać potrafie , lecz ze skryptem będzie o wiele szybciej carrować kolege ;d

Maqox4_eune_103_3_logo.png

Opublikowano

Po prostu jesteś za dobry i nie potrzebujesz żadnych wspomagaczy, a tak na poważnie to skoro skrypt Ci działa, to co tam jest do ogarnięcia? Wchodzisz w settings i masz objaśnienie każdego hotkey'a co prawda w języku angielskim, ale zwroty typu: combo, damage, farm itd. chyba ogarniasz? Spacja wiesz gdzie jest na klawiaturze? No to achievement zaliczony, możesz lecieć carrować gry.

Opublikowano

Gra ci się źle bo bol to gówno i tyle..

Też tak miałem. czemu? bo wolę męczyć się w silverku i wiedzieć że jak wejdę na golda to wejdę tam Ja a nie jakiś szit gdzie przy zbanowaniu ryża nie będę miał jak grać...

Poprostu jesteś na tyle dobrym graczem że nie potrzebne ci jakieś śmieci do dobrej gry ;)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nic, odinstaluj i graj ori, boże. Do tego 'carrowany' kolega to ty w drugiej osobie, trzymasz spacje i tyle, nawet to jest aż tak ciężkie?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nic, odinstaluj i graj ori, boże. Do tego 'carrowany' kolega to ty w drugiej osobie, trzymasz spacje i tyle, nawet to jest aż tak ciężkie?

+ Zawsze pod shift możesz ustawić auto harras. Lecz to przeszkadza już w mid game. ;)

Opublikowano

Kwestia przyzwyczajenia do gry. Jak się przyzwyczai ktoś do bola i mu go offną, to bd miał lekki problem.

League of Legends

Opublikowano

Ja gram na bolu czasami i czasami bez ,i jest to gówno prawda ,że jak się na nim ciągle gra to skill słabieje ,lecz ogarnięcie postaci to prawda...

Gdy zainstalowałem skrypt do katariny i zacząłem nią gre na skrypcie to mówię "o Ja pier..." ,lecz po 10 grach wyłączyłem skrypta do niej bo nie chciałem już na nim grać i przez kolejne 3 gry grałem jak drewno... Dlatego bola nie polecam używać na postaciach które mainujecie... Lub często nimi gracie...

Opublikowano

Jest to chyba kwestia samego championa. Tak mi się przynajmmiej wydaje. Wiele osób z tego forum myśli że jak to odpalą to stają się maszyną do zabijania. Tak nie jest. Ryze to champion lategamowy, przy czym w early/mid powinien grać bardziej defrnsywnie i się farmić. W early / mid jest squishy więc szybko padnie jak go enemy jingler zgankuje. Tymczasem wiele ludzi o tych faktach zapomina, załączają BoLa, i cały czas pushują byleby spacją wjechać na przeciwnika i mu puścić combo na łeb. W ten sposób często przegrywają early i tracą farmę, feedując przy tym przeciwnika. Taka jest moja opinia, a skill to już kwestia dyskusyjna. Jak masz trafiać na samych debili i trzymać wśród nich jakiś poziom a oni bd feedować to graj z kolegą duo ew. Na bolu i próbuj kerować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...