Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acer E1

dzejQ97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam w planach kupno laptopa do 2000zł, i upatrzyłem tego a pytanie brzmi czy za tą cenę brać tego, czy szukać czegoś innego? Laptop ma byc wielofunkcyjny, lubię sobie pograć, ale uczę się też programowania więc ważna jest też wygodna klawiatura (konieczne z wydzielona klawiaturą numeryczną),

Opublikowano

BF3 na grafice z Acera, nie chodzi mi o jakieś mega wymagające gry ale skoro bf3 chodzi to mi wystarczy, przydało by się gta iv ale myślę że też pójdzie na E1 :)

Opublikowano

A media milczom..., jak już mowiłem, nie oczekuje od laptopa niewiadomo czego, chyba ze wyczailbym gdzies lenovo za mniej niz 2000 to raczej bym wziął, ale i3 :/ czasem renderuje tez filmy wiec procek tez sie przyda a acer ma i5 :D

Opublikowano

Jeśli jesteś mobilny to laptop , ale jeśli siedzisz w domu to kup stacjonarny

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Siedzę w domu, ale nie chce wydawać dodatkowych 400zł na biurko, a laptop wygodniejszy bo mogę się na łóżku położyć itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...