Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duch ?

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Efekt robienia zdjęć na "zwykłej autoamtyce", albo innym automatycznym ustawieniu. Naucz się ręcznie ustawiać parametry apartu, to nie będziesz miał duchów i innych zjaw na zdjęciach.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

ZDJĘCIE JEST ŚWIEŻE Z APARATU, BYŁO ROBIONE SPOKOJNIE I NIC NIE BYŁO DODAWANE!

Ja tak mam czasami jak jestem na zdjęciu, a dosyć szybko się poruszam.

Ja tu stałem w bezruchu

Opublikowano

Idź tam jeszcze raz i zrób więcej zdjęć. I tych "spokojnych" i tych w ruchu. Porównaj sobie i zobaczysz.

Spoko xD Kolejny melanż za kilka dni

@topic

Nadal czekam na sensowne wypowiedzi już kilka widziałem i chciałbym wiedzieć :D

Opublikowano

Przecież widać, że się chlopak nie rusza. No chyba, żer miał jakieś hulahop i robił takie ruchy, nic innego by tego nie wyjaśniało :P

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Owszem i rozmazał tylko część przy biodrach, oraz zrobił to w 3D, bo ta "postać" ewidentnie zawija za niego. Takiego speca od zdjęć to ja nie znam :)

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Każde oskarżenie o photoshopa będzie raportowane mówię tam Kur** że to nie ps to gimby dalej..

FOTOSZOP JAK CHUJ

Opublikowano

To nie jest podrabiane

Co do innych raporty poleciały

Straszysz tymi raportami , a widzisz przynajmniej jedną osobe z % ?

Co do zdjęcia ruszyłeś sie albo czymś tam machałeś . A zobaczyłeś ile wyświetleń i odpowiedzi ma temat co była jakaś laska na zdjęciu i coś w krzakach i chcesz zrobić furorę :)

175001456602037225492.gif

Weteran
Opublikowano

To cygan, który opierdalał Ci kieszenie z cennych przedmiotów, po prostu się rozmył, gdy szybko uciekał

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Patrzajta kurwa, przeca to jest widoczne że ktoś biegł obok niego, pewnie kumpel.

Do tych kółeczek aż GIMPa włączyłem:

yzl5.jpg

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Patrzajta kurwa, przeca to jest widoczne że ktoś biegł obok niego, pewnie kumpel.

Do tych kółeczek aż GIMPa włączyłem:

No może... ale bardziej prawdopodobne jest to z programem graficznym(mniej roboty - tak jakby)

Marna prowokacja, widać jak już ktoś to powiedział ,że zrobione w programie graficznym :) Takimi tematami nic nie zrobisz, lecz nabijasz sobie tylko posty.

Dziękuję Dobranoc.

To nie duch a Photoshop xD

Duch Photoshop'a ładniej brzmi :P :D

Opublikowano

Widać że 70% to jakieś kur** gimby nie rozumiejące że to nie ps ani gimp, wmawiajcie sobie ja wiem swoje i to nic nie jest przerabiane i mówię jeszcze raz stałem w bez ruchu i nikogo nie było wokół mnie a jak nadal jakiś frajer będzie sobie wmawiał że to photoshop to niech się jebie** za przeproszeniem. :)

Opublikowano

Widać że 70% to jakieś kur** gimby nie rozumiejące że to nie ps ani gimp, wmawiajcie sobie ja wiem swoje i to nic nie jest przerabiane i mówię jeszcze raz stałem w bez ruchu i nikogo nie było wokół mnie a jak nadal jakiś frajer będzie sobie wmawiał że to photoshop to niech się jebie** za przeproszeniem. :)

Pisałem Ci już:

Każde oskarżenie mnie o gimba będzie raportowane mówie Ci kur** że nie jestem gimbem

Raportowane jako obraza. Oczywiście mnie ;) (Do gimnazjum chodzę, lecz nie jestem "gimbem" o zachowaniu typu "O PACZ KOT, ALE URWAŁ, ALE TO BYŁO DOBRE, a Ty takie zachowanie masz na myśli)
Ehe, bo Ci uwierzymy, że NIC z tym nie zrobiłeś.
Na 100% PS, gimp lub inny program graficzny lub biegający w około Ciebie kolega, lub coś kolego-podobne.
Ciągle myślę, że to zwykłe smużenie.. i nie myśl, że wyzywając kogoś przekonasz go do swojej wypowiedzi :P

3t6EGVz.png

Opublikowano

Sądzę tak samo jak encoreeFTW czyli prawdopodobnie ten kto ci robił to zdjęcie przysłonił palcem obiektyw i się część zdjęcia rozmazało. Jak mówisz, że masz dwa takie same i jedno rozmyte to można stwierdzić, że osoba robiąca zdjęcie jak już wcześniej wspomniałem zasłoniła obiektyw no i na podglądzie skapnęła się, że się rozmyło i walnęła drugie na poprawkę. To jest cała filozofia, a nie jakiś "duch". Jeśli myślisz, że na jakimś zdjęciu uchwyciłeś "ducha" i ktoś się da nabrać, albo będzie cię podziwiał to się mylisz.

Opublikowano

Może ktoś tak "magicznie" ruszył aparatem? :D

Albo smudgem w photoshopie, hehehe.

Widać że 70% to jakieś kur** gimby nie rozumiejące że to nie ps ani gimp

To jak nie PS ani GIMP, to pewnie Paint. :D

'

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...