Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WRPSP vs. InfinityWar

RobiePremki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram teraz na tym warrocku international czy jak on tam ma. I za jakieś 20 dni skończą mi się bronie. Więc mam pytanie polecacie WRPSP czy INFINITYWAR Co tam jest w is ? Można kupić jakieś fajne bronie nie wydając realnych pieniędzy ? I dlaczego warto zagrać?

Opublikowano

WRPSP - dostajesz, jeżeli jest tak nadal 1 mln dinnarów i 10 000 cash na start ( dawno nowego acc nie zakładałem )

Wszystkie bronie masz za darmo, premium wygrywasz w eventach itd.

Inifnitywar, więcej bugów i niedopracowań, serwer przyciąga ludzi tylko kolorowymi broniami, jeżeli chcesz donatora, premium etc. musisz wydać realne pieniądze.

Polecam bardziej WRPSP

@Edit

http://www.mpcforum.pl/topic/853173-tut-wszystko-co-powiniene-wiedzie-o-prywatnym-serwerze-wrpsp/

http://www.mpcforum.pl/topic/816626-tut-wszystko-co-powinienes-wiedziec-o-prywatnym-serwerze-infinitywar/

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Popieram up'a i dodam od siebie ze na wrpsp administracja to Polacy (lepszych chyba nie widzialem w zandej grze)( na infinity dostalem bana za wygranie z adminem ffa, wiec.. Reszte sobie dopowiedz co tam sie dzieje), nie ma hackow (na psp oczywiscie bo na IW sa), nie ma bugow, dzieki czemu gra sie znakomicie. Jak Wilczek wspomnial, na infinitywar ludzie poszli po kolorowe bronie, nic wiecej. Na wrpsp owszem, sa, ale zeby je miec musisz wziasc udzial w evencie organizowanym przez administratora. Masz satysfakcje z tej broni. A tam kupisz ja i po prostu grasz.. Wiec nic tylko zapraszam na wrpsp bo potrzeba nowych graczy bo wszyscy uciekli po kolorki na inne serwery.

Opublikowano

Co można kupić za cash 10 000

Mozesz kupic bronie bez wymaganego lvla. Jest kilka ktore sa tylko za cash, np ntw. Ale nie oplaca sie tego wydawac bo lepiej za dinary. Zapewne gdy wyjdzie nowy client to beda nowe bronie w sklepie i moze one beda za cash. Ja osobiscie na 85lvlu mam jeszcze 8000+ cash wiec drogo tez nie jest.

Opublikowano

Co wy gadacie jakei bugi ma infinity ? infinity lepsze więcej broni dużo różnych update , nowe mapki i jak do tej pory jest tylko jeden bug ;) i tyle infinity lepsze

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co wy gadacie jakei bugi ma infinity ? infinity lepsze więcej broni dużo różnych update , nowe mapki i jak do tej pory jest tylko jeden bug ;) i tyle infinity lepsze

Bugi, niedopracowania itd. Chodzi o te ze strony technicznej, mi o wiele więcej niż WRPSP...

Mówisz, że ma więcej broni ( kolorowych xD ) dla dzieci.

Infinity jest zrobione dla pieniędzy, nie dla funu

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

WRPSP - dostajesz, jeżeli jest tak nadal 1 mln dinnarów i 10 000 cash na start ( dawno nowego acc nie zakładałem )

Wszystkie bronie masz za darmo, premium wygrywasz w eventach itd.

Inifnitywar, więcej bugów i niedopracowań, serwer przyciąga ludzi tylko kolorowymi broniami, jeżeli chcesz donatora, premium etc. musisz wydać realne pieniądze.

Polecam bardziej WRPSP

za premium na IW nie trzeba wydawać realnych pieniędzy ponieważ na start dostajesz trochę i za nie na str można kupić premium, proste i logiczne ;)

@edit

Popieram up'a i dodam od siebie ze na wrpsp administracja to Polacy (lepszych chyba nie widzialem w zandej grze)( na infinity dostalem bana za wygranie z adminem ffa, wiec.. Reszte sobie dopowiedz co tam sie dzieje)...

ja wygrałem 2 razy w evencie na ffa z adminami i bana nie dostałem, tylko sporo cash'a

hcjo.jpg

Opublikowano

Bugi, niedopracowania itd. Chodzi o te ze strony technicznej, mi o wiele więcej niż WRPSP...

Mówisz, że ma więcej broni ( kolorowych xD ) dla dzieci.

Infinity jest zrobione dla pieniędzy, nie dla funu

Hmm kolorowe bronie dla dzieci ??? to z tego twojego gadania wygląda ze na globalu też są dzieci bo mają np mp5k red ??? , a po za tym co tydz sa usuwane bronie np kolorowe i zamiast nich sa inne i za 2 tyg znowu są dodawane kolorowe bronie a inne są usuwane , problemy techniczne na stronie są nawet często ale to ile to trwa max 25 minut ????, i zacznijmy ile osób gra na psp a ile na infi i tu jest już temat zamknięty :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Hmm kolorowe bronie dla dzieci ??? to z tego twojego gadania wygląda ze na globalu też są dzieci bo mają np mp5k red ??? , a po za tym co tydz sa usuwane bronie np kolorowe i zamiast nich sa inne i za 2 tyg znowu są dodawane kolorowe bronie a inne są usuwane , problemy techniczne na stronie są nawet często ale to ile to trwa max 25 minut ????, i zacznijmy ile osób gra na psp a ile na infi i tu jest już temat zamknięty :)

A dlaczego tam grasz? Bo bronie :D

Ile gra osob? Moze mniej ale ciekaw jestem co by sie stalo gdyby top10 wrpsp zagrala z top10 infinity :D Ciekaw jestem jakim ty jestes graczem ze tak polecasz ten zhackowany serwer.

Opublikowano

A dlaczego tam grasz? Bo bronie :D

Ile gra osob? Moze mniej ale ciekaw jestem co by sie stalo gdyby top10 wrpsp zagrala z top10 infinity :D Ciekaw jestem jakim ty jestes graczem ze tak polecasz ten zhackowany serwer.

1 . Bronie sie nie licza

2. ostatnio bylo140

3. nw oco ci chodzi

4 ja jakim jestem graczem to ze mam 100 lvl i i ,,D,, i ze wbil nowy uppdate i jest 0 hacka

1377531174-U173186.png

Opublikowano

1 . Bronie sie nie licza

2. ostatnio bylo140

3. nw oco ci chodzi

4 ja jakim jestem graczem to ze mam 100 lvl i i ,,D,, i ze wbil nowy uppdate i jest 0 hacka

Chodzi mi o to ze tam praktycznie nie ma dobrch graczy :) No widzisz, zeby byc kims to musiales zaplacic :D smieszne.. To nie jest serwer dla mnie i nie polecam go tez innym. W administracji dzieci, graja dzieci, placa ich rodzice..

@down

PW

Opublikowano

Chodzi mi o to ze tam praktycznie nie ma dobrch graczy :) No widzisz, zeby byc kims to musiales zaplacic :D smieszne.. To nie jest serwer dla mnie i nie polecam go tez innym. W administracji dzieci, graja dzieci, placa ich rodzice..

Ty jestes chory ??

1 Nie ma dobrych graczy hahaha smieszny jestes sam pewnie masz ledwo kd 1.0 ahah

2. na co zapłacić na donatora , a zmusza ciebie ktos ze bys to kupywal ????

3. To nie graj ??

4 A ja polecam innym

5.w Administracji dziecia rozjebales mnie hahhahahahaha gadales keidys z trade na skype ?? i wiesz ze to dziecko ???? a nawet jak by były to dzieci to te dzieci by było zajebiste bo zrobiły własnego priva hahahaah a ty jak jestes niby taki stary to zrób własnego priva to zobaczymy

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dosyć tego, toczy się sprzeczka o jakieś serwery, powlepiam warny i się skończy.

Imo temat mogę zamknąć bo InfinityWar nie istnieje :rolleyes:

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...