Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

win8 nie dziala mysz i klawiatura

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis po restarcie kompa w win8 przestala mi dzialac mysz i klawiatura. System dziala normalnie gdyz np. Przy wpieciu mikrofonu odpala sie pulpit i wyskakuje okno. W biosie dziala zarowno klawiatura jak i myszka.

Opublikowano

Powpinaj we wszystkie porty USB myszkę. Mogły się sterowniki zwalić (tak miałem) ale na szczęście miałem jeszcze touchpada, który działał.

Może to być też wirus, więc zrób jakieś live cd z Dr. Web Cureit LiveCD i uruchom podczas odpalania komputera. Może coś da.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

To jest swiezy komp z serwisu. 2 dni all dzialalo dobrze, zreszta jak mowie mam biosa obslugiwanego zarowno na myszkw jak i klawe i all dziala natomiast po uruchomieniu win8 juz niw. Nawet kursora nie widze. A co do wirusa to nie mozliwe aciagnalem tylko origin i steama.

Opublikowano

To oddaj do nich z powrotem skoro nie działa tak jak trzeba.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...