Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] BOLa co raz więcej.

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem że tematów dotyczących bola jest co raz więcej, co wiąże się z tym że jest co raz więcej graczy którzy używają tego programu.

Tak sobie pomyślałem, czy lol może być zniszczony jak kiedyś Metin2 przez program EasyMetin? ;d

Co o tym wszystkim sądzicie?

Opublikowano

Raczej nie , ale jeszcze dużo może się zdarzyć , na pewno nie będzie tak jak w przypadku metina gdzie co 2/3 osoba gra na wspomagaczach .

Poza tym myślę , że jak będzie ich coraz więcej to Riot znajdzie na nich jakiś sposób ;P

1374642900-U336505.png

by Jakim08

Opublikowano

Moim zdaniem jest to bardzo możliwe. Nie tylko tutaj, ale również na forum bol'a ludzi przybywa, program staje się popularniejszy. A co do tego, że bez skilla nawet Bol nie pomoże, to gówno prawda grając takim Ryze'm z odrobiną mózgu bez skilla zdominujesz przeciwników.

Opublikowano

Człowiek który zna się na grze i bardzo dobrze gra już danymi postaciami wygra na 100% z BOLEM. Ja na przykład grałem już kilka razy jak był w przeciwnym teamie ryze na bolu i dawało się ugrać te wszystkie prosy co na bolu grają myślą że to dużo pomaga a na prawde NIC bo co trudnego kliknąć porządnie combo ryze czy kogokolwiek? Ja wole nie ryzykować a po 2 do żadnego teamu ciebie nie przyjmą jak będziesz grał jedną postacią a nawet jeśli pojedziesz na lana i co ? I kupa nie będziesz miał tam tego bola.

Opublikowano

Sądzę ,że raczej nie... bez skilla nawet bolem nic nie zrobisz.

+1 ,team to podstawa

Człowiek który zna się na grze i bardzo dobrze gra już danymi postaciami wygra na 100% z BOLEM. Ja na przykład grałem już kilka razy jak był w przeciwnym teamie ryze na bolu i dawało się ugrać te wszystkie prosy co na bolu grają myślą że to dużo pomaga a na prawde NIC bo co trudnego kliknąć porządnie combo ryze czy kogokolwiek? Ja wole nie ryzykować a po 2 do żadnego teamu ciebie nie przyjmą jak będziesz grał jedną postacią a nawet jeśli pojedziesz na lana i co ? I kupa nie będziesz miał tam tego bola.

ta jasne ,powiedz ile diamondow bylo na lanie.... masz cos do tyvh co graja jedna postacia?

­

Opublikowano

+1 ,team to podstawa

ta jasne ,powiedz ile diamondow bylo na lanie.... masz cos do tyvh co graja jedna postacia?

Nie chodzi ile diamentów było na lanie lecz to że na lanie nie możesz instalować żadnych programów itp. po prostu wchodzisz i grasz. A do tych co grają jedną postacią CIĄGLE tak ponieważ nie będą umieli grać innymi np. na ESL'u widzi ktoś że przeciwnik rozegrał 09128309128380918 gier np. tym ryzem to oczywiście że poleci ban jak się go będzie team "bał" zawsze trzeba mieć alternatywne picki a nie tylko jeden.

Opublikowano

Sądzę ,że raczej nie... bez skilla nawet bolem nic nie zrobisz.

Kasha ma diament :)

To jest forum o hakach także ból dupy tutaj jest nie potrzebny. Coraz więcej noobów pnie się wyżej ryzem pewnie gdy cheat zostanie nagłośniony to pewnie do typowych banów na rankedach dołączy ryze.

Opublikowano

Są ludzie którzy grają 1 pickiem i jest to żałosne, myślą że są tacy super bo wyskillują np. Branda i nim cisną, tak jak powidział Vencus pójdzie ban i kolega jest skończony :3 Trzeba grać każdą postacią, lepiej umieć grać 30 postaciami znośnie niż 1 idealnie.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Przecież LoL już jest zniszczony.

Wystarczyłoby, żeby RIOT zwiększył cast time u Ryza z 0.25 sec na 0.5-0.6 sec. Od razu cały skrypt na combo Rajza znika. A inne skrypty nie dają takiej przewagi. Ale oni tego nie zrobią ;)

A takie bajery jak podświetlanie którego minionka można zlasthitować, czy zasięg jest dla 90% goldów niepotrzebne.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Bol nie daje takiej przewagi, jak ogarniesz combo to sam go zrobisz w sec. Fajne są bajery typy perfect ward/jungle timer/skrypt do csów. Myśle że to gry nie niszczy (w porównaniu do wr to pestka, gdze były czasi ze all na sj latali) I co najważniejsze to co daje bot, można zrobić bez niego.

Opublikowano

Wystarczyłoby, żeby RIOT zwiększył cast time u Ryza z 0.25 sec na 0.5-0.6 sec. Od razu cały skrypt na combo Rajza znika. A inne skrypty nie dają takiej przewagi. Ale oni tego nie zrobią ;)

A takie bajery jak podświetlanie którego minionka można zlasthitować, czy zasięg jest dla 90% goldów niepotrzebne.

Ta, 0,5-0,6 sec to może od razu niech Ryze usuną, jak sobie to wyobrażasz że jedno combo by 5 sekund castował, zresztą BoL to nie tylko Ryze ;o

Opublikowano

Ta, 0,5-0,6 sec to może od razu niech Ryze usuną, jak sobie to wyobrażasz że jedno combo by 5 sekund castował, zresztą BoL to nie tylko Ryze ;o

Zamiast sekundy trwałoby 2 sekundy. Problem? Człowiek i tak ma problemy ze zrobieniem combo w tak krótkim czasie. Więc uczciwi gracze nawet by nie zauważyli, a skrypt byłby 2x wolniejszy.

A reszta skryptów na BoLu ssie strasznie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

BoL jest dla unskilledów, każdy kto używa tego programu jest warty dla mnie mniej niż brąz V, tam przynajmniej grają bez używania wspomagaczy..

@Edit Ten warn jak rozumiem za obraze moderatora?

Opublikowano

0_0 Niby jak znika? Zmienienie 1 wartości w skrypcie jest banalne. To by był tylko nerf ryza a nie bola.

@TOP

y... imo... nie wiem sam.... BoL nie da ci takiej przewagi żebyś mógł wygrać grę sam, najważniejszy jest team. A to że będziesz trzymał spację czy co tam chcesz zamiast q,w,e,r to ci gry nie wygra. Miej wyjebane na BoLowców jak ja i tyle

Opublikowano

Zamiast sekundy trwałoby 2 sekundy. Problem? Człowiek i tak ma problemy ze zrobieniem combo w tak krótkim czasie. Więc uczciwi gracze nawet by nie zauważyli, a skrypt byłby 2x wolniejszy.

Zamiast sekundy? Który skrypt castuje combo w 1 sekundę?

Opublikowano

Metina zniszczyli gracze, nie cheaty.

Co do LoL`a, to nie sadze. Nie ma co porownywac chinskiego chlamu do szeroko rozwinietej gry moba, ktora znana i grana jest na calym swiecie.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Bo sprawdzasz tylko marne SBTW, które bez VIP Prediction są zwykle chujowe (Xerath? chyba jedyny wyjątek, jak na darmowy dobrze pizga). Na SAC z Vayne można wyciągnąć ELO do maksimum. ;-)

Opublikowano

Lol nie upadnie przez Bola, głównie ze względu na mimo wszystko niezbyt dużą popularność BoLa - mam tu na myśli popularność światową, bo ile graczy ma tego bola, skoro konta na forumku bola ma 25k osób, to ile graczy może grać na bolu? może nieco więcej, ale to i tak mało porównując do ilości graczy lola. I nawet jeśli popularność tego bota wzrośnie, to i tak daje on tylko efekty wizualne + ułatwianie castowania kombo etc. Po prostu nie jest on w stanie zepsuć tej gry.

Opublikowano

Lol nie upadnie przez Bola, głównie ze względu na mimo wszystko niezbyt dużą popularność BoLa - mam tu na myśli popularność światową, bo ile graczy ma tego bola, skoro konta na forumku bola ma 25k osób, to ile graczy może grać na bolu? może nieco więcej, ale to i tak mało porównując do ilości graczy lola. I nawet jeśli popularność tego bota wzrośnie, to i tak daje on tylko efekty wizualne + ułatwianie castowania kombo etc. Po prostu nie jest on w stanie zepsuć tej gry.

Mylisz się. Nie jest w stanie zepsuć gry, lecz gracz z zerowym skillem jest w stanie teraz wycarrować każdy mecz. Taka prawda. Dostanie się z brązu 5 do silver 5 za pomocą bola to sprawa max 2 tygodni. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...