Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O co chodzi z FuBu i Isamu?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokładnie, FuBu ma BaoBao a Isamu też go chciał ale mu się nie udało, i zaczeła się wojna

Co ty pieprzysz wojna niezaczeła się od BaoBao jak niewiesz to sie nieudzielaj !

Opublikowano

Odwieczna walka o kasę. To prawda że fubu udaje hakera, ddosując?

Nie udaje, bo nawet tego nie potrafi. Tak samo inne przydupasy isamu/fubu które wykupują bootery na LamerForums.net i napierdzielają flooda na serwery albo na siebie na TS... Patologia :)

@topic - Z tego co dowiedziałem się z tych ich filmików wojna rozpoczeła się od tego, że gruby zaproponował isamu współprace (pewnie promowanie Chujmorki) a potem go olał. Isamu postawił swój serwer, gruby osrał się w gacie, bo widział jak konkurencja rośnie i zaczął kupować bootery czy tam wynajmował skidów np. Zielak którzy mieli już jakąś siłę do ataku.

Isamu jest zajebistym gościem tylko za bardzo daje się wciągać w gierki Fubusia.

Opublikowano

Jak dla mnie FuBu jest skończony już nie dlatego że tam kogoś ojebał (bo w końcu to nie ja i nie mam 100% pewności jak to było) tylko dlatego, że on kłamie na każdym kroku. Twierdzi, że na tym pseudo-vlogu on sam przemawiał itp, a potem usuwa ten filmik i na ts czy tam w komentarzach się przyznaje do tego, że to był jego brat. Tak samo z baryłkami najpierw upiera się, że nie rozdawał nigdy w życiu nikomu, a potem jak już na YT pojawiły się filmiki z dowodami on zaczyna się przyznawać i twierdzi, że tylko pomaga nowym graczom. Ten człowiek naprawde sam nie wie kiedy mówi prawde a kiedy kłamie (siedziałem u niego kiedyś na TS to słyszałem, jak potrafi obrócić kota ogonem i w 3 dni wymyśla 3 różne historie kiedy i tak wszyscy znają prawde). A co najlepsze od tego czasu kiedy ludzie "przejrzeli na oczy" zaczął wielce się przejmować swoimi "widzami" i odpowiada na prawie każdy koment pod filmem. Dodam też, że nie gram na Ravii i bez pomocy Isamu sam sobie wyrobiłem zdanie na jego temat.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Isamu też pierdoli jaka ta balmora ch.... jaka ta ravia zajebiste ale gdy B3neg czy jak on tam dawal cos miszczowi to juz o tym jak najciszej zeby było

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

FuBu,kręcąc "Co tam słychać na S24",proponował itemy na start,jeśli ktoś zacznie grać na Balmorze.

Poza tym,okradł Małysza,z którym prowadził na początku Balmorę.

Opublikowano

Jeden i drugi sb warci 99% widzow isamu to dzieci max 15 lat te dzieci są zagubione uważają go za autoryteta on mówi "jebać fubu" robią to isamu tak umiejętnie tym dzieciom pranie mózgu że się w pale nie mieści

FuBu balmora

Isamu Ravia

Ze storny tech. balmora lepsza i to o wiele na ravii był bug na isa gdzie w 1h mogłeśtysiące zarobić ...

Przekręty i to nie byle jakie tu i tu tylko że isamu to kryje póki co bo sam posiadam kilka fajnych ss.

Kwestia czasu a z ravia bd gorzej niż z balmorą :)

Opublikowano

O to żebyście ise nie wp... lali :))
Jeśli jest spina, to tak samo między nimi, kto kogo okradł bla bla bla...

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Odkąd moja pamięć sięga hm... rok 2k10 ? Pierw była wielka spina FuBu vs. MakYs a potem FuBu vs. IsAmU... nachodzili TS'a FuBu, potem społeczność się zbierała nachodzili TS'a IsAmU i tak zaczęły się sprzeczki itd.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Moje zdanie jest takie, że "FuBu" jest bardzo dobrym GM'em na ts'ie jest często i jeżeli jest potrzeba zawsze pomoże... Piszecie głupoty a nie wiecie nawet jak jest, piona!

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o hajsy.

Po tym jak rzekomo fubu wy... bez wazeliny Małysza, Małysz poskarżył się Isamu , on widząc w tym potencjał zaczął cisnąć razem z małyszem po fubu ujawniając dowody na przekręty, jak to się zakończyło to nie wiem bo jeszcze wszystkiego nie ogarnąłem. Ale tak naprawde sprzeczka jest o całkiem spore wpływy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...