Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O co chodzi z FuBu i Isamu?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 konkurencyjne serwery, oba hardy walczą o ilość graczy, jeden nagrywa na YT i drugi, nie lubią się po prostu z zasady, a potem już zaczęli się cisnąć i tak nienawiść się narodziła.

Opublikowano

2 konkurencyjne serwery, oba hardy walczą o ilość graczy, jeden nagrywa na YT i drugi, nie lubią się po prostu z zasady, a potem już zaczęli się cisnąć i tak nienawiść się narodziła.

Zaczęło się od zakłamania FuBu i w pełni jestem za IsAmU.

FuBu jest strasznym krętaczem potrafił mówić na TS'ie nowo przybyłym na pytanie:

,,Czy w internecie są Twoje zdj?" odpowiedź to : ,,Jak ja nawet nie mam na imię Jarek <śmiech> " po czym wchodzi jakaś kobieta na kanał z nickiem rozpoczynającym się na literę ,,C" i zaczyna do niego mówić ,,Jaruuśś.." po czym ten uradowany odpowiada ,,No co tam? " To już moim zdaniem popiera jego fałszywość i zakłamanie. Poza tym ,,Nasza Twarz Gry" ma się za nie wiadomo kogo a IsAmU zachowuje się jak tzn. swój chłop.

Poza tym jeszcze jak to wspomniał G00D dwa podobne serwery,które na szczęście różni kreatywność.

Opublikowano

OK, zaraz obejrzę ten film. Tylko jeszcze 3 pytanka: FuBu naprawdę ma monobrew? :D Jeździ na wózku? Nazywa się Jarosław Andrzej Smorała i mieszka w Gdańsku? :P

Opublikowano

FuBu nagrywał filmy z metina jako jeden z pierwszych youtube'rów, kiedyś był normalny i dało się z nim jakoś porozmawiać. Niestety jednak kiedy wbił większy lv i otrzymał w ch** subskrypcji od ludzi co spowodowało, że zmienił się strasznie i postanowił wyciągać hajs od dzieci oglądających jego filmy (jego fanuuuf..) no więc zgadał się z Bambuskiem i robił za reklamę serwera Balmora, który dzięki niemu zyskał na swojej popularności, a on najprawdopodobniej siedzi z dupą na fotelu i Balmora to jego jedyny środek utrzymania.

Co do Isamu podobnie, również zaczął nagrywać filmy na YT i chciał zostać mentorem dzieciaków, więc subskrypcji z czasem przybywało. Kiedy zaczął hejtować FuBu jeszcze bardziej zyskał na popularności i po założeniu serwera również zamierza pewnie siedzieć z dupą w domu i zarabiać na pieniążkach rodziców tych dzieci którym giną pieniądze z portfeli.

Generalnie oboje są siebie warci.

Opublikowano

Tak na prawdę to zwyczajna rywalizacja o pieniądze, obaj mają hardy i każdy chce mieć jak najwięcej hajs... yyy... graczy,
tym filmikom, jaki to FuBu jest zły i wgl. za bardzo nie ufaj bo w w
większości bajki, oni sobie nabijają widzów i graczy na serverze przez
niszczenie FuBu, gimby bez mózgów im w tym pomagają. ;/

Opublikowano

Zaczęło się od zakłamania FuBu i w pełni jestem za IsAmU.

FuBu jest strasznym krętaczem potrafił mówić na TS'ie nowo przybyłym na pytanie:

,,Czy w internecie są Twoje zdj?" odpowiedź to : ,,Jak ja nawet nie mam na imię Jarek &amp;amp;lt;śmiech&amp;amp;gt; " po czym wchodzi jakaś kobieta na kanał z nickiem rozpoczynającym się na literę ,,C" i zaczyna do niego mówić ,,Jaruuśś.." po czym ten uradowany odpowiada ,,No co tam? " To już moim zdaniem popiera jego fałszywość i zakłamanie. Poza tym ,,Nasza Twarz Gry" ma się za nie wiadomo kogo a IsAmU zachowuje się jak tzn. swój chłop.

Poza tym jeszcze jak to wspomniał G00D dwa podobne serwery,które na szczęście różni kreatywność.

Kolego, zapomniałeś o dwóch ważyh kwestiach.

Pierwszą z nich jest to, że w mniemaniu wielu graczy metin2 IsAmU niby "ustala nowe trendy w świecie prywatnyh serwerów"...

Nic nie może być podobnego bo juz wmawia ze keyloggery itp..

Drugą zaś jest to, że administracja ravii faworyzuje swoich przydupasów, co już nie raz było udowodnione nawet w filmiku, który nagrywał Miszczu. Zaraz jak to widzowie wychwycili to go usunął :)

Także wmawianie graczom, że FuBu jest najgorszy mija się z celem, ale i tak ludzie "pompy" mu ufają.

Sądze, że oni obydwaj są identyczni zależy im na subskrybcjach, nie liczą się z niczym i nikim..

Jedyne co to jest to, że FuBu założył serwer ze świetnym technikiem i to czyni Balmorę lepszą Przykład?

Nie pada prawie co godzinę, ba trzyma się a ataki ich nie ruszają :>

footer_logo.png

Opublikowano

Uważam że IsAmU "nie nawidzi" fUBU dlatego że pan fubu robi przekręty i werbuje ludzi (placc im)by robić źle innym graczom a co za tym idzie innym serwerom w tym przpadku Ravii.

fUBu boi się konkurencji i boi się że straci ludzi z serwera a mało tego ! nie będzie miał dochodów z niego .

@edit

Down ! dokładnie tak. PIONA !

Opublikowano

Mi sie nie podoba ze isamu sie wtraca na serwery innych np na Balmore, co go to obchodzi co sie tam dzieje.

Po 2 isamu i jego team wymyslaja sobie cos o fubu np ze jezdzi na wozku a nikt nie wie czy to prawda a nawet jesli tak to co z tego.

Po 3 FuBu pierwszy nagral filmik z pewniej gry, Isamu chyba dopiero za 2 dni i mowi ze FuBU od niego sciagnol

Po 4 widzac ze wiekszosc( nie wszyscy) fanow Isamu to dzieci, widac to gdy Isamu budzi sie rano i mowi " ale mam lagi" a jego fani uwazaja to za bardzo zabawne

i uwazaja Isamu za jakiegos boga bo co Isamu powie to dla nich to jest swietosc, normalnie jak w chinach,

Gdyby ravii padla stronka to jesli jakis gracz ravii jej za bardzo nie oplakiwal to dostalby bana

Fubu tez swiety nie jest ale nie ma dowodow ze sprzedaje eq czy tam jakies brylki albo ze okrada graczy, sa tylko jakies ss ktore kazdy moze w paint przerobic

Opublikowano

Jak dla mnie to to wszystko to jedna wielka gimbaza gimbazialistów. Isamu to idiota i kretyn w jednym ma 21 lat, a zachowuje się jak 14 latek. Ma Bandę dzieci jako swoich fanów i server metin2 -,-

I robi 2 wojnę światową o jakieś nie wiem co. Robi z siebie jakiegoś k_o_x_a. Internet to Internet, życie to życie, ale żeby taką wojnę robić o jakiś server : RAVIA i BLAMORA to jest już chore.

Gdyby nie cały Isamu to 80 % hejterów fubu by nie istniała i całej tej jadki też by nie było. Fubu powiedział, że jego takie wojny internetowe nie obchodzą i tu się on wykazał jakąś inteligencją a nie tylko pustą banią tak jak Isamu.

Obaj zrobili coś źle, ale isamu to porażka. Czy fubu w każdym filmie mówi że : O a isamu to złodziej, pedał i jeździ maluchem - HEHE HAHAHA UHEUHE...

Nie, jego to już nie obchodzi bo jest bardziej inteligentniejszy od Isamu i chce to skończyć.

Nie będę się już rozpisywał, ale po prostu odpowiedzią na twoje pytanie jest :

Bo Isamu to koxu, który się popisuje w necie przed dzieciakami...

I jest totalnym kretynem.

@@ No to kiedy wielcy obrońcy isamu mnie zchejtują ?

20utztj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...