Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rengar

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Haters Gonna Hate" , typowa śpiewka gracza który jest miernym Rengarem ;<

Edit

Rozpiszę się bardziej żeby nie było wjadzu na mnie.

1. Rengar nie jest beznadziejny, ty może nim grasz beznadziejnie ale sama postać jest świetna.

2. Jeżeli idziesz Rengar Full DMG to adc nie zdąży cię hitnąć, a jeżeli Bruiser to nie ma opcji że cię zabije. (solo oczywiście)

3. Oracle do skontrowania? Spoko ale kto ci się w środku TF, gdzie zapewne tank stojący na czele z owym itemem wbija się w enemy, a ty wystarczy że poczekasz aż passive ci wejdzie na maxa i skaczesz do ADC który przeważnie stoi na tyłach.

4. Ludzie nie grają Rengarem bo nie umieją lub są takimi ludzikami jak ty, które albo nie mają tej postaci i nie kupią jej bo ktoś pieprzy herezje że po nerfie nic nim nie robisz.

Tyle na ten temat.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

"Haters Gonna Hate" , typowa śpiewka gracza który jest miernym Rengarem ;&lt;

Edit

Rozpiszę się bardziej żeby nie było wjadzu na mnie.

1. Rengar nie jest beznadziejny, ty może nim grasz beznadziejnie ale sama postać jest świetna.

2. Jeżeli idziesz Rengar Full DMG to adc nie zdąży cię hitnąć, a jeżeli Bruiser to nie ma opcji że cię zabije. (solo oczywiście)

3. Oracle do skontrowania? Spoko ale kto ci się w środku TF, gdzie zapewne tank stojący na czele z owym itemem wbija się w enemy, a ty wystarczy że poczekasz aż passive ci wejdzie na maxa i skaczesz do ADC który przeważnie stoi na tyłach.

4. Ludzie nie grają Rengarem bo nie umieją lub są takimi ludzikami jak ty, które albo nie mają tej postaci i nie kupią jej bo ktoś pieprzy herezje że po nerfie nic nim nie robisz.

Tyle na ten temat.

Ból dupy może? Nie wiem jak tam w brązie ale nikt normalny rengara nie bierze, słaba postać i tyle. Nie gram nim i nie mam zamiaru, jest zbyt prosty i zbyt słaby.

Mhm, już to widzę jak to się gra, że tylko tank ma oracle..

Jeżeli grasz z nubkami, którze nie potrafią grać adc to może weź najpierw zobacz jak to tam w diamencie?

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

@up

WWWWWWTTTTTTTTTFFFFFFFF

Rengar słaby?

Twoja logika from Węgiel XXXXI, czyli "f@#k nie umniem nim grać, czyli usseles"

928011413476457403957.png

Opublikowano

Matko kolejny nerf dla Rengara. I po co? Rzadko kto gra tą postacią i nie jest taka OP. Niewidzialność skasowana na ulcie? Jakiś znaczek, który pokazuje ci gdzie jest rengar? Matko boska... Przecież ta niewidzialność i 3xQ było najlepsze w tej postaci, po tym nerfie nie będzie się nadawała do grania... Tylko spróbują mi go znerfić a zaspamuje im supporta :]

Opublikowano

Tylko spróbują mi go znerfić a zaspamuje im supporta :]

Dostałem oficjalne info od riotu że Nerf rengara odwołany. Gj.

Ps. Rengar będzie niewidzialny, ale nad głowami przeciwników pojawi się mała ikonka ,,Rengar cię widzi"

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up

WWWWWWTTTTTTTTTFFFFFFFF

Rengar słaby?

Twoja logika from Węgiel XXXXI, czyli "f@#k nie umniem nim grać, czyli usseles"

Mam rozmawiać na Twoim poziomie? Rengar avatar, Rengar sygnaturka może jeszcze papier toaletowy Rengar?

Swoją drogą, jestem chyba 5 razy wyżej niż Ty, więc nie płacz, że znerfią Ci postać, którą i tak na pewno nie potrafisz grać :*

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

świetnie diamond na EUNE? Mam kilka kont kolego, wole zacząć od bronzu ;) Rengar słaby? Kolego look sometimes on twitch. Diamond Rengar koleś wymainował go, niszczy wszystko. Więc za przeproszeniem zamknij r*j, "prosie" z diamenta.

Opublikowano

świetnie diamond na EUNE? Mam kilka kont kolego, wole zacząć od bronzu ;) Rengar słaby? Kolego look sometimes on twitch. Diamond Rengar koleś wymainował go, niszczy wszystko. Więc za przeproszeniem zamknij r*j, "prosie" z diamenta.

Już to widzę panie typowy polaczku, wypowiedzieć się nie można bo się obrazicie? Masz kilka kont? GRATULUJĘ, cieszę się, że potrafisz założyć konto, ale przepraszam bardzo.. co mnie to obchodzi?

Jeżeli zacząć od 'bronzu' wolisz to zacznij od słownika, naprawdę fajna rzecz, szczególnie dla takich tumanów jak Ty, a poza tym nauczysz się używać polskiego w stu procentach, a nie "some polskiego i troche english"

Oglądasz Twitcha..? Hardkor, już się nie odezwę, przepraszam.

Czyli nie pooglądam Ciebie 'miszczu' na twitchu jak TY ciśniesz gengarem skoro go tak ogarniasz? :(

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Słownik? Jeżeli znajdziesz błąd w moich poprzednich zdaniach to cieszę się, ale prosto od serca mówię ci "wypi*rdalaj", zacząłeś się pluć, nie wiedzieć czemu. Nie znoszę jak ktoś obraża postać, która jest dobra bo po prostu nie umie nią grać. Więc kolego jesteś taki dobry w tym swoim diamencie, ja jestem dobry w swoim "bronzie". Niech tak zostanie, bo typowym polaczkiem nie jestem, dlatego przeniosłem się z EUNE ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Słownik? Jeżeli znajdziesz błąd w moich poprzednich zdaniach to cieszę się, ale prosto od serca mówię ci "wypi*rdalaj", zacząłeś się pluć, nie wiedzieć czemu. Nie znoszę jak ktoś obraża postać, która jest dobra bo po prostu nie umie nią grać. Więc kolego jesteś taki dobry w tym swoim diamencie, ja jestem dobry w swoim "bronzie". Niech tak zostanie, bo typowym polaczkiem nie jestem, dlatego przeniosłem się z EUNE ;) Pozdrawiam

Cebulaczku, kto Ci w ogóle powiedział, że gram na EUNE? Weź już przestań pisać bo żadnych logicznych argumentów tu nie podałeś, prócz tego, że 'jeśli nie potrafisz grać to jesteś słabom ciotom rengarem'.

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja mocna strona co? Skończ juz, po prostu nie udzielaj się na temat postaci którymi jesteś chu*owy. Żegnam

Opublikowano

Oracle nie kontruje rengara, co najwyżej pink wardy - jak adc kupi oracle to co? widzisz jaki teraz on ma zasięg? rengar ma już chyba większy zasięg skoku...

Opublikowano

prosze moda o zamknięcie robi sie spam a uzyskałem juz odp na pytanie dziękuje wszystkim

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...