Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

java virtual machine error i brak ladowania

Toxic325325

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z minecraftem a mianowicie gdy chce go odpalic wyskakuje mi java virtual machine

a fatal exception has occurred Program will exit ale gdy wejde w komputer>zaawansowane i dodam _JAVA_OPTIONS -Xmx512M

to minecraft mi sie wlacza ale nie chce sie ladowac gdy chce zrobic update i wlasnie nie wiem w czym tkwi problem prosilbym o szybka pomoc

Opublikowano

1.mam jave 7 update 25

2. tak jak jest na zdjeciu w poradniku 3 post to ja nie mam tej opcji skrot

jakby co mam windows 7 ultimate system 32 bitowy tak samo jak i jave 4GB ramu z tego nie wiem czemu 3GB uzywane

Opublikowano

Znam odpowiedz,nikt nie wymienil A mianowicie "java environment" wpisz w google,pobierz,zainstaluj,graj ja i moja kolezanka mielismy to samo,zainstaluj to pomoze na 100% nie jestem w 100% pewny co to jest,ponoc wspomaga dzialanie javy.W kazdym razie licze na lapki za pomoc:d

mca.png
Opublikowano

Hmm ile masz wolnego miejsca na dysku?

Spojrzalem na ta konsolke i znalazlem linijke taka "could not reserve enough space for object heap" najlepiej daj SS z moj komputer.Albo wypisz dokladnie ile masz

mca.png
Opublikowano

ok z gra jest juz wszystko dobrze tzn. z wlaczaniem ale gdy daje force update i wlaczam to mi sie wgl nie robi updata czekalem chyba z 30 minut i nic dalej byl taki sam stan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...