Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] NOWY launcher 1.1.1 Non-premium!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak wiemy, wczoraj Mojang wypuścił aktualizację do swego launchera. Blokuje ona trick z "launcher_profiles.json", który omijał logowanie i pokazywał "play offline"....

Ale już znalazł się człowiek, który w jeden dzień (!) zrobił kolejny piracki launcher :)

Nie znam jego nicka, ale launcher działa ok i posiada wszystkie opcje premiowego.

DOWNLOAD:

http://standard.rapideo.pl/7111474/1c7463fc87ab78bf135c031cff9f0c66f6772253/Minecraft_Cracked_Launcher.exe

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/a9fcd0743832f054bed93f9d5b6863f42d5d4c43f905ef4c9ab67c5647a72ed2/analysis/

Aby ominąć komunikat o wyborze miejsca instalacji:

1. Nie wybieraj go, tylko kliknij "cancel"

2. Pokaże ci się okienko "minecraft will install..." naciśnij ok

3. Wejdź w edit profile

4. W miejscu "game directory" wklej ścieżkę do "starego minecrafta" w %appdacie%

I już! Masz spokój :)

A jak wgrywać mody? (ponoć nie działa nowy sposóB)

1. Tworzycie Z POZIOMU LAUNCHERA "new profile"

2.Wybieracie konkretną wersję (nie "use latest version")

3. I edytujecie nowy folder w versions :)

Miłej gry ;)

Wielkie dzięki dla Exemu który podrzucił mi linka!

Oraz rocker121 który wrzucił plik na działający hosting :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie chodzi link.

@Mam błąd: File Blocked for Violation.
Zmień hosting.

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

@up Mi działa? Sam wrzucałem na mediafire

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Kurde jak tak patrze na te zabezpieczenia, zmieniające się z tygodnia na tydzień, to sobie myślę, że mógłbym kupić gif-code, tylko ku... za co.

Z drugiej strony mojang jest śmieszny z takimi zabezpieczeniami :D

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Nie chodzi link.

@Mam błąd: File Blocked for Violation.

Zmień hosting.

Już zmieniam! To mój ulubiony i bardzo intuicyjny host. spróbuję wrzucić w paczkę

Naprawione! Powinno śmigać

Opublikowano

OK! Pobrałem :] Dzięki ci bardzo za ten reup :]

Czy mi się coś zjebało, czy nie można do niego wgrywać modów?

mca.png

Opublikowano

Ciekawe:

File Blocked for Violation.

The file you requested has been blocked for a violation of our Terms of Service.

Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.

Bardzo mądrze, dawać nie działający link. Temat ma jakieś 2 godziny, więc trudno nie zauważyć, że link nie działa -.-

Jak wam nie działa link ten z tematu, to macie tutaj filmik, z którego umotex12 brał tego mc.
http://www.youtube.com/watch?v=gEGD2ap3KCA&list=UULRk9BLFImafjULcZNH7PUA
Tylko, że na tej gównianej stronie z filmiku wyskakuje mi, że mam czekać pieprzone kilka godzin, bo już coś pobrałem (chociaż to nie prawda)...

Opublikowano

Ciekawe:

File Blocked for Violation.

The file you requested has been blocked for a violation of our Terms of Service.

Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.

Bardzo mądrze, dawać nie działający link. Temat ma jakieś 2 godziny, więc trudno nie zauważyć, że link nie działa -.-

Jak wam nie działa link ten z tematu, to macie tutaj filmik, z którego umotex12 brał tego mc.

http://www.youtube.com/watch?v=gEGD2ap3KCA&list=UULRk9BLFImafjULcZNH7PUA

Tylko, że na tej gównianej stronie z filmiku wyskakuje mi, że mam czekać pieprzone kilka godzin, bo już coś pobrałem (chociaż to nie prawda)...

Godzinę temu działało....

Dzięki, wykorzystam go chyba że nie chcesz

Opublikowano

Wiem jak się na nowym instaluje mody, instalowałem już kilka modów do innego launchera i było gites, ale teraz jak wrzucam to nie działa :/ Spróbuję jeszcze coś zrobić z tym....

Btw. słyszałem że życzu to keylogger, poza tym długo się aktualizuje...

Edit:

Jednak gówno zrobię, bo nawet się łaskawie sam folder versions nie utworzy, a jak się zrobi i doda do niego np. folder z optifine to i tak ma na to wyjebane i są wersje tylko 1.6.1, 1.6.2 itp.

mca.png

Opublikowano

Wiem jak się na nowym instaluje mody, instalowałem już kilka modów do innego launchera i było gites, ale teraz jak wrzucam to nie działa :/ Spróbuję jeszcze coś zrobić z tym....

Edit:

Jednak gówno zrobię, bo nawet się łaskawie sam folder versions nie utworzy, a jak się zrobi i doda do niego np. folder z optifine to i tak ma na to wyjebane i są wersje tylko 1.6.1, 1.6.2 itp.

To zrób RĘCZNIE new profile z poziomu launchera, a potem w nim grzeb

Launcher życza i tak lepszy.

Może i tak, ale za każdym razem instaluje mody. Cholernie wpieniające, gra uruchamia się przez to 5 minut....

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zabezpieczenia Mojangu to do minecrafta już raczej nie zrobią zabezpieczeń z tego powodu że jest on pisany w javie, a jave łatwo z decomplikować, 2 do jakiej gry teraz nie znajdzie się non premium xD

Opublikowano

OK! Pobrałem :] Dzięki ci bardzo za ten reup :]

Czy mi się coś zjebało, czy nie można do niego wgrywać modów?

Czy w tym launcherze można mody dodawać? Bo coś mi to nie bardzo wychodzi...

Edit:

Mody działają ;x

Testowałem na swoim ModPack'u ;x

Jak zrobiłem:

Pobrałem ErPack'a

Cała zawartość .minecraft (z ErPack'a) wrzuciłem do folderu, który zrobił mi ten launcher, odpaliłem, zmieniłem wersje na forge i działało ;)

Opublikowano

A jaką ścieżkę wpisać? :D

Wiem, tą z %appdata% ale jaka ona dokładnie jest.

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

u mnie jest tak:

C:\Documents and Settings\Właściciel\Dane Aplikacji\.minecraft

Ja nie mam dane aplikacji :x

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Mój problem:

Dam do folderu versions np. 1.6.2OF czyli optifine (na zdjęciu optifine i zan minimap) i w launcherze się to w ogóle nie pokazuje:

http://img707.imageshack.us/img707/7074/6xg1.png

ehehehe :DDD

Ale beka.

- Zmieniasz nazwe folderu 1.6.2 na 1.6.2_OptiFine

- Wchodzisz do 1.6.2_OptiFine"

- Zmieniasz 1.6.2.jar na 1.6.2_OptiFine.jar"

- Zmieniasz "1.6.2.json" to "1.6.2_OptiFine.json"

- Otwierasz "1.6.2_OptiFine.json" edytujesz to "id":"1.6.2" with "id"na to"1.6.2_OptiFine" i zapisujesz

- kopiujesz zawartość OptiFine ZIP do "1.6.2_OptiFine.jar" i usuwasz META-INF

- Odpalasz launchera

- Edit Profiles -> select "Use version" -> release 1.6.2_OptiFine i zapisujesz i odpalasz gre;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...