Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Co to ma być...

henioryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszedłem do silver 1 ,dostawałem po 15 pkt,ok. doszedłem do 50pkt,zacząłem dostawać 4-8 ok,spoko da sie przeżyć,doszedłem do 97pkt. wygrałem mecz,dostałem 1 pkt.kolejny wygrany mecz,dostałem 1pkt,mam już 99,wygrywam następny mecz i tu taka o to niespodzianka

PS:miałem winstreaka 8 rankedow wygranych z rzędu

qqqqqq.png

screenshot windows 8

no dobra,+0 pkt pewnie system sprawdza moje umiejętnośći,rozumiem.

ale teraz przegrywam mecz i o to co widzę ... aha,dodam jeszcze,żew przeciwnym teamie mieli platyne 5,gold 1,gold 2 i bodajże gold 4 ? a mój team to silver 2,silver 1,gold 5 i gold 3 WTF?

123131231.png

studio screenshot

w tym temacie będę dodawał screeny z kolejnych wygranych/przegranych rankedów drogi do golda :)

baner.png

Opublikowano

strasznie harashowała mnie lisandra. miałem ją na topie,a że ona jest dystansowa,ciężko było na nią grać.w dodatku ciągle mnie rootowała

@topic wygrałem przed chwilą rankeda i dostałem 2 pkt. mam narazie 98 :)

@EDIT ona też nie miała dużej farmy,strasznie wcześnie zaczeliśmy teamfightować

baner.png

Opublikowano

Dokładnie tez tak miałem, 3 mecze po 1 pkt i jak już było 99 to +0. Potem przegrałem straciłem 10 pkt i jak następny wygrałem to miałem serie.

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Nie masz co marudzić... sprawdzają Cie, to samo miałem i nie +0 przez niskie MMR bo mam dość wysokie (w serii silver I do gold V grałem z goldami III/II ...).

Są dwie opcje:

-Zagraj jeszcze ze dwa mecze i wygraj je

-zdodguj kolejke, wtedy stracisz LP ale po następnej wygranej powinieneś już mieć serie.

Opublikowano

To może nie przegrywaj na tym elo to nie problem wygrać samemu grę, ale jak się nie potrafi farmić to tak jest ;) A jaxem po 6 lvlu powinieneś ją na combo brać.

++

Opublikowano

to jest kurwa chyba jakiś żart... zaraz wyśle tego ssa do riotu i poproszę o zwrócenie LP za ten mecz.

miałem juz serie,miałem 1 wygraną i 2 przegrane,teraz wygrywam mecz i nagle jebana kurwa w dupe suka poszła afczyć

oczywiście przegrana i seria stracona. przez takich jebanych pedałów az sie grac odechciewa

dodam,ze to nei bylo dc neta czy cos,bo na poczatku afczyla do 8 lvla,a potem powiedziala ze jej sksuli to opszla afczyc dalej... poziom easta :(

awa1111.png

picture share

baner.png

Opublikowano

znów mam serię ! nie wiem jakim cudem,ale teraz dostaję po 20-25 pkt,może to dzięki mojemu w/l ratio :) życzcie mi szczęścia!

Nie, po prostu gdy masz te 99lp i dostaniesz +0, możesz zrobić lost>win i dostajesz serie, do tego leci więcej lp nawet jak spadniesz. To tak jakby odblokowywało się coś.

League of Legends

Opublikowano

po co tak płaczesz... W końcu trafisz na normalnych graczy w serii. Ja w 1 serii do Golda też miałem samych noobków, że nie chciało się grać, a w 2 serii pierwsze 3 gry wygrałem i git. Trzeba być poprostu dobrze nastawionym. Jedna gra gorsza, druga lepsza.

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Jakbym siebie widział. Ja na szczęście do Silvera IV miałem 2:0 i od razu przeszedłem.

Potem spadłem bo Sona myślała że jest rambo pro elo kozak i może "dajwować" na 5 lvlu ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...