Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pixelbot palladium

bycio15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje jakiegoś działającego pixelbota do pałki pomoże ktoś znalesc ?

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Co prawda są takie pixel boty, aczkolwiek nie polecam Ci. Kiedyś na tym próbowałem latać to szczerze mówiąc więcej pallki miałem jak stałem w miejscu i pet zbierał, niż jak na tym latałem.. Zarobek naprawdę znikomy w postaci 5 palladium na 30 min... Opłaca się to? Nie sądzę..

Opublikowano

Co prawda są takie pixel boty, aczkolwiek nie polecam Ci. Kiedyś na tym próbowałem latać to szczerze mówiąc więcej pallki miałem jak stałem w miejscu i pet zbierał, niż jak na tym latałem.. Zarobek naprawdę znikomy w postaci 5 palladium na 30 min... Opłaca się to? Nie sądzę..

to widzę że miałeś słabego bota ja mam swojego i działa bardzo dobrze

x

Opublikowano

ziomek zapodaj linka chapnę :D

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

to widzę że miałeś słabego bota ja mam swojego i działa bardzo dobrze

Jeszcze powiedz że zbierał tak dobrze jak OS.. NIE ISTNIEJE Pixel Bot który dobrze zbiera / bije..

Opublikowano

istnieje sam miałem bodajże bySadnro, przyspieszyłem troche ch engine i zbierał ładnie.

Szukam jakiegoś innego bo ten już off

znalazłem coś takiego http://darkorbit-bots-2013.blogspot.com/2013/07/release-palla-by-palavia-pixel-bot-free.html

tylko nie mogę pobrać jakoś ^^

Opublikowano

pobrałem elegancko chodzi :D

Opublikowano

Jeszcze powiedz że zbierał tak dobrze jak OS.. NIE ISTNIEJE Pixel Bot który dobrze zbiera / bije..

i tu się mylisz nie zbiera lepiej od os...Lecz gdy teraz boty nie działają działa idealnie

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...