Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy launcher 1.1.1, piratki nie pogracie.... (ja też)

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chyba dziś, nie wiem, Mojang wypuścił nową wersję launchera. Nie trzeba jej pobierać; sama mi się pobrała przy starcie...

No dobra. Chodzi o to, że z wersją 1.1.1 nie działa trick z plikiem launcher_profiles.json.

Na początku dostajemy śliczny ekran:

110kcon.png

Jak widzicie nie ma przycisku play offline który pojawiał się nam po podmienieniu pliku launcher profiles.json.

A po kliknięciu play...

29m5fo9.png

No i tak wszyscy piraci zwyciężyli zostali zarówno w pozytywnym, jak i w negatywnym sensie wyr*chani przez ekipę mojangu :)

Zobaczę, być może po odcięciu internetu lub włączeniu zapory dla launchera nie będzie on prosił o autoryzację przez internet (przecież premiowcy jak nie mają neta jakoś muszą wejść do gry?).

PO DOWNLOAD NOWEGO LAUNCHERA ZAPRASZAM TUTAJ

http://www.mpcforum.pl/topic/997635-dl-nowy-launcher-111-non-premium/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@up Nom. Zaczynają przesadzać, nawet EA takich zabezpieczeń nie ma. Dzięx za linka :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Spx, też idę sprawdzić czy to działa :D

Ale ludzie na pewno coś na to zaradzą

PS. jeśli pobierzesz i bd działać, to błagam wyślij np. na zippyshare bo z tamtego gówna nie moge ściągać :/ uroki radiowego neta

mca.png

Opublikowano

Spx, też idę sprawdzić czy to działa :D

Ale ludzie na pewno coś na to zaradzą

PS. jeśli pobierzesz i bd działać, to błagam wyślij np. na zippyshare bo z tamtego gówna nie moge ściągać :/ uroki radiowego neta

Hehe, też miałem Play na wtyczkę, największe gówno świata i jeszcze tylko na jeden komputer. Zaraz wrzucę... jak zadziała :)

Opublikowano

Polecam launcher: http://minecraft.zyczu.pl Ten launcher jest niezależny od updatów mojangu i będzie działał zawsze.

Wiem, jest spoko, ale za każdym razem instaluje mody i długo odpala grę...

Exemu, geniuszu!!!!

To z filmiku działa!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...