Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wifi

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W domu mam internet taki co się podlącza przez USB ( radiowy albo mobily kij wie :D )

I czy jest szansa że przez ten modem mogę zrobić w domu wifi żeby na telefonie siedzieć i takie tam

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

W domu mam internet taki co się podlącza przez USB ( radiowy albo mobily kij wie :D )

I czy jest szansa że przez ten modem mogę zrobić w domu wifi żeby na telefonie siedzieć i takie tam

jeżeli jest to karta wifi podłączana przez USB to się zrobi ale jeśli nie to nic z tego

Opublikowano

Jeżeli masz internet na Stick USB

Coś takiego:

usb-key.jpg

To możesz zrobić w domu sieć wifi poprzez dokupienie Routera wifi.

" ja takie coś u siebie zrobiłem "

00053123awd3.jpg

Podłaczasz Sticka USB do Routeru , router do zasilanai, wgrywasz oprogramowanie na komputer, konfigurujesz ustawienia routera " haslo itp "

i masz internet wi-fi w całym domu, prucz tego mozesz podłączyć jeden komputer poprzez kabel z routerem DSL " router ma też takie wejście "

tu masz coś podobnego na Allegro

http://allegro.pl/tenda-3g300m-router-3g-usb-wifi-300mbps-i3371516442.html

Opublikowano

Kolega już u góry napisał, ale chcę coś dodać.
Musisz także posiadać wi-fi w telefonie, wtedy te łącze, radiowe przesyła sygnał do telefonu. Ale konfiguracje w telefonie musisz przed ustawić i wszystko zrobić z poleceniami u góry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...