Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugi skill pod pvp

daio331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie. Jaki dać drugi skill bodemu do PvP Wir czy Berserek?

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Opublikowano

Berserker to jedna z podstawowych umiejętności bodego , jednak maxujesz ją tylko do g1 .

Więc wybierz berka.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Wirek polecam. Zawsze idę tym bulidem Aura > Wirek > Szarża > Berek > 3Stronne. no chyba,że gram na jakimś łatwym serwerze to Berka wymaxuję zawsze i mam go na G od razu :)

Pójdź bulidem,który Ci doradziłem a będzie świetnie bo szybkość ataku i ruchu możesz zapewnić sobie miksturami ew. po wbiciu 55lv. roskami + wodami.

Opublikowano

ja zawsze jadę ze skillami tak aura>berek>wir> szarza> trzystronne . Dlaczego szarza? Ano np. dlatego ze trzystronnym mamy zblizone DMG do szarzy wiec mozna maxowac szarzę.

Opublikowano

Ja bylbym raczej za wirkiem, dlaczego?

Latwiej sie expi, berek dodaje przy m tyle co nic, wiecej da zielona mala potka nawet.

A wirkiem, w pvp sobie poradzimy, tak samo w pvm.

Opublikowano

Dwa skille dobre ale wybierz berka. Wbij mu poziom g1 (szybciej bijesz z hitów) i dalej leć wirek>szarża>trzystronne. Berek przyda ci się też w ekspie.

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to każdy skill będzie dobry.

Gdy masz trochę kryta to możesz wybrać 3stronne, ma takie samo dmg, a masz 3x większą szansę na kryta.

Opublikowano

Dokładnie, jednak jeżeli to global polecałbym Wir, ponieważ Berka odczujesz dopiero od M6/M7, a tak od razu masz ładny skill aoe i łatwiej będzie Ci expić w pvp również dobrze wykonany wirek to podstawa :>

Opublikowano

To zależy, jeżeli masz FMS'a z dużymi śr. to na twoim miejscu wybrałbym berserkera, a jeżeli bijesz Ribem pod um. (albo nawet sr.) to wybrałbym wirek.

Ps. Nie piszcie mu o expie, napisał że pod PvP.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Polecam Ci wybrać wir miecza , ponieważ zadaje dużo większe DMG na małym poziomie ulepszenia niż kilka hitów , a berserk musiałbyś mieć na M7/M8 żeby zauważyć jakąś różnicę w PVP , należy także jeszcze pamiętać o tym , że jeśli używamy berka , uderzenia zadawane w nas są kilka % większe.

u6pv.jpg

Opublikowano

Wir .

zadaje obrażenia duże .

a berserk niby jest dobry ale to tak więcej na koniu dla dropa .

dlaczego berka nie ? :)

może dodaje ataku i ruchu lecz będziesz otrzymywał wieksze obrażenia .

Opublikowano

Bierz wirek, spory DMG w pvp a szybkość ataku z berka możesz nadrobić Zielonymi Miksturkami i innymi dopalaczami.

2nsj.jpg

Opublikowano

Co to za pytanie w ogóle, oczywiście, że Wirek. Berek daje tylko speeda którego można nadrobić potami. Moim zdaniem zbędny skill już nie mówiąc o tym, że otrzymujesz większe obrażenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...