Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Ładowanie gry

WaRRocK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak up pisze gra laduje sie ok HS wlacza sie i znika gra zaczyna sie wlaczac pojawia sie ten sc z paskiem ladowania i po sekundzie wylacza sie all i nic ?pls pomoc mam windows 7 mam sp1 4gb ramu poc 3ghz x3 karte grafy 1gb? prosze o pomoc co moze byc zle ?

zapomnialem doda c ze mam systemm 64bity

LIKE

Opublikowano

Również mam ten sam problem.

Właśnie sprawdzam pliki, jak coś to da to dam znać.

A może Nexon jakąś małą przerwę techniczną robi?

@check files nie daje nic.

Musimy czekać na zmianę, wina nexona.

Opublikowano

ja wszedlem w pliki gry i w 1i 2 launcherze wzialem zgodnosc sp3 i admina i cos sie wlacza ale wolno ale dalej prosze o pomoc

LIKE

Opublikowano

Chyba każdy ma ten problem, bo ja też. Prawdopodobnie wina Nexona.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

mam taki e pytanie czy dasie w grac do tego kompa z 64bitowka xp 32?na xp all mi dziala

Tak, warrock pójdzie na takim systemie jeśli o to Ci chodzi.

@Top, możesz spróbować ręcznie zaktualizować hackshielda ;p

Jak dokonać ręcznej aktualizacji?

1. Uruchom plik HSUpdate.exe, który znajduje się domyślnie w

C:Program FilesGamersFirstWar RockDataHShield

2. Następnie uruchom Run autoup.exe, który znajduje się domyślnie w C:Program FilesGamersFirstWar RockDataHShieldUpdate.

@ ujmnji a czy hackshield jest tylko i wyłącznie zastosowany do banowania hackerów? Usuń całkiem hackshielda, wyłącz procesy i zobaczymy czy gra Ci się włączy... ;]

Czasami jego błędy mogą zakłócić grę.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

ale na tej 7 niechodzi wr kazdy tak pisze wiec nw czy jest sens kupilem tego pc niedawno i nw pojdzie na win.. 7 cod jakies noowsze czy bf2 i te nowosci ma proc 3.40ghx 3 rdzenie karte grafy 1gb 4gbramu

LIKE

Opublikowano

Lol Wilczek. Jemu się wyłącza gra, a nie HS. Czytanie ze zrozumieniem.

Zrób check files. Jak nie pomoże to reinstall. Mi pomogło to 2.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

halo moderator zle to ujolem ja podczas pisania reinstalowalem wiec za co spam najpierw bys pomogl a nie dawal ostrzezenia

//To też jest spam, po za tym, nie piszemy post pod postem. Nie dam Ci żadnego ostrzeżenia, ale po prostu zapamiętaj na przyszłość, bo taki jest regulamin ;-) ||Epean

LIKE

Opublikowano

ale na tej 7 niechodzi wr kazdy tak pisze wiec nw czy jest sens kupilem tego pc niedawno i nw pojdzie na win.. 7 cod jakies noowsze czy bf2 i te nowosci ma proc 3.40ghx 3 rdzenie karte grafy 1gb 4gbramu

War Rock powinien chodzić bezproblemowo na Win 7 -.- Aktualnie na lapku matki gram w WR na Viście ! Cudów nie ma.

PC Minimum PC Recommended

CPU Pentium 3 / 700Mhz | Pentium 4 / 2.0Ghz

RAM 256MB | 512MB

VGA GeForce MX2 | FZ 5700 / ATI 9200

OS Windows 98 or better | Windows 2000 or better

HDD 700MB availability

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...