Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piwo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Wiadomo, że są tutaj niepełnoletni, niepełnosprawni, niepełnosprawni umysłowo, niepełnosprytni, alkoholicy, anonimowi alkoholicy, islamscy dziennikarze, prostytutki, geje, homoseksualiści, barmanki, murzyni, biali murzyni, azjatyckie prostytutki i inne stwory lecz mam następujące pytanie.

W jakim piwie gustujesz, chodzi mi o markę/firmę, krótko- które najbardziej Ci smakuje.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Witam jestem islamskim dziennikarzem i piję piwko kasztelan, lecz moja religia jest sprzeczna z tym. Ale ja to pierdole, a piwko to jest zajebiste bo nie jest gorzkie :) I tanie !

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Z racji iż mam tyle lat co mam to często nie pije. Jednak co jakiś czas z kolegami jakaś perełka dla poprawy humoru xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Mi najbardziej smakuje Perła export.. Chmielowa jakoś mi nie podchodzi, pozniej jest zubr, jak nie ma hajsu to Specjal.

@edit

Nie udawjcie aniolkow ze nie pijecie ;> moze nie ktorzy, ja od 13 roku zaczalem pic ;p nie jak jakis zul, okazyjnie, jakies imprezy, powody czy cus

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

geje, homoseksualiści

Jakby to była jakaś różnica. xD

Hmm.. Harnaś z sokiem wiśniowym, Desperados (obydwa smaki), Reds (żurawinowy oraz ananas + grejpfrut).

Opublikowano

Somesby <3. Później, Leszek Premium, podobno perła dobra z tego co widzę, będę musiał spróbować ;3.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...