Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Win7 a privy.

Zajac2910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Ostatnio mam mały problem, a dokładnie taki ,że gdy odpalam jakikolwiek prywatny serwer Metin2 (np. DeroX, Draconis, SpotlineMT2) przy każdym kanale są "...". Mam pytanie czy jest to może związane z zaporą albo coś takiego ? Dodam jeszcze ,że mam Windows 7 i próbowałem odpalić go w trybie zgodności z WinXP SP3 i nic.

Opublikowano

Wina twojego internetu, zapory bądź antywirusa, bądź patchów których nie posiadasz na dany serwer.

Ew. odpal jako 'rozwiąż problemy ze zgodnością'

Opublikowano

Zalezy tez ilu bitowy masz system, i czy w ogole "pobiera" Ci wszystkie pliki, sproboj pobrac od nowa serwer, zaktualizuj najlepiej wszystkie mozliwe
sterowniki na nowsze, i uruchom ze zgodnoscia Windows XP.

random.jpg

Opublikowano

wiem że draconis miał łatke i bez niej były te kropi ale jak masz to też na spotline to nei wiem bo gram na obu i jest git (też mam 7)

Nie ma.png

Opublikowano

Dokładnie jako były Administrator Draconisa mogę jedynie Ci powiedzieć,że potrzebujesz łatki lub pobierz sobie tego 2dniowego Clienta :

http://e-draconis.pl/index.php?s=download

Zawarte jest tutaj wszystko i pamiętaj,że nastąpiły zmiany które są wypisane na stronie serwera.

W tamtym linku masz wszystko a z tego co wiem pojawi się pełny Client do gry by nie pobierać żadnych zbędnych łatek :)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...