Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wrota Beta.....

VIP Tego Serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam mały problem .

Mam Gamme i Alfe złożoną lecz nie na bazie ( mogę kliknąć ''Przygotuj skok'' ) Lecz pomyślałem że jak zostawię samą betę (40/48części) to mi lepiej części będą wskakiwały...

Więc poleciałem na palladium nazbierałem dokładnie 383 Energii i wskoczyła mi tylko 1 CZĘŚĆ !

Nie wiem czy Gamme i Alfe przerzucić na bazę czy je zostawić. Jeśli je przerzucę to na nowo części zamiast na bete będą wbijały również na Alfe i Gamme od nowa...

Co mam zrobić ?

ref..

Opublikowano

Ja bym postawił alfe i gamme na bazie, i dalej składał.. Kiedyś jak grałem w darka i składałem wrota to nigdy nie zrobiłem tak, że nie miałem 2 alf. Zawsze było tak że miałem 2 alfy 1 bete i 1 gamme a do tego w gammie sporo części na kolejny raz.. Tak polecam i Tobie robić bo jak składasz wszystkie wrota to czyli na raz alfa beta i gamma to tylko energie tracisz..

Opublikowano

Jeśli masz te wrota złożone to nie jest tak że już nie lecą do nich części, tylko że dostajesz dodatkowe multi aplikatory z tych wrót, i gdy wykorzystasz multi aplikator i akurat Ci się trafi część do alfy, którą masz już złożoną to wtedy losuje się zamiast tej części coś innego (Przeważnie ammo). :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...