Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bol robi w ch**?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisza ze bol darmowy, to go pobralem, teraz go odpalilem i trzeba sie zalogowac. To daje register i zeby sie zarejestrowac trzeba placic??? DLACZEGO!!??

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Dobra a teraz mam inny problem

Czemu nie moge przesunac zadnych opcji z OFF na ON jak uzywam skrypta na Ryze?? jak to odmienic na ON ?? Pomocy! z rejestracja se poradzilem!

"+"

Opublikowano

Dobra a teraz mam inny problem

Czemu nie moge przesunac zadnych opcji z OFF na ON jak uzywam skrypta na Ryze?? jak to odmienic na ON ?? Pomocy! z rejestracja se poradzilem!

Po pierwsze pisz normalnie debilu bo nie jesteśmy ślepi

a po drugie , Naciskasz Shift i wybierasz opcje i tam masz wszystko napisane wystarczy z użyciem mózgu przeczytać , A jeżeli po naciśnięciu shifta nic się nie dzieje to znaczy że źle włączyłeś BoL'a albo źle włączyłeś skrypt ;d

Opublikowano

Mam kolejny problem. Odpalam lola, tego bota, i jak jestem w grze po 3 sekundach dostaje crasha, wie ktoś o co chodzi z tym botem? Windows 7 64 bity Professional?? Pomocy! Plusy jak zwykle

"+"

Opublikowano

Mam kolejny problem. Odpalam lola, tego bota, i jak jestem w grze po 3 sekundach dostaje crasha, wie ktoś o co chodzi z tym botem? Windows 7 64 bity Professional?? Pomocy! Plusy jak zwykle

ile włączasz skryptów i jakie ?

Opublikowano

1 na perfect ward i 2 customy na auto farmienie i na ryza.

+ odpalone

zoom hack

minimap hack

i ten 3 extra coś tam

"+"

Opublikowano

włącz tylko na sam skrypt na ryże ,wyłącz perfect ward i auto lasthit

To

"zoom hack minimap hacki ten 3 extra coś tam"

Może mieć włączone bo to nic nie robi

I będziesz miał wszystko dobrze :)

Opublikowano

kolejny crash, :( why. spróbuje tylko samego ryza skrypta przetestować.

"+"

Opublikowano

kolejny crash, :( why. spróbuje tylko samego ryza skrypta przetestować.

Przecież to mówie , powyłączaj wszystko prócz do ryzego ;d

Opublikowano

nie ogarniam tego skrypta, nie wiadomo jak włączyć te 2 combo, testuje z botem i gówno mi robi no po prostuj szajs.

Tak jestem gimbem pierdolonym co niepotrafi ogarnąć bota

Mógłby mi ktoś jakiś poradnik dać? Bo nie działa te "space" na full combo, a jak ciskam shift lata po mapie jak by miał ADHD...

Proszę was :(

"+"

Opublikowano

A zaraz raport poleci za obrazę :>. Od tego jest jakiś "support" aby pomagać a nie, jak umiesz wszystko to, zrób stronę internetową sklepową z automatyczną aktualizacją co 8h, gdzie wystarczy zeskanować coś i jest gotowe.

Nie rozumiem, jak odpalić te long combo i te 1 za jednym razem, bo jak ja odpalam "space" tylko full combo mi daje, i nawet pełnego nie wali?? Wali W / Q, czeka 2 sekundy nie wiem na co? bije Q / E i ucieka jak....

No może jest to jakiś dobry bot, ale ja jestem laikiem w dzidzinie botów chłpie.

@edit wszystko rozumiem tylko nie rozumiem tego i tak nie rozumiem :/

yyy. Klikamy spacje i wykona nam long combo i full combo? Mi nie działa.

"+"

Opublikowano

No ale jak aktywować te long combo? Bo nie leci mi wybieraniego poszczególnej rzeczy pod szczególny przycisk i to mnie martwi i wkurza :c

No nic gram normala i po przegranej napisze co i jak o tym skrypcie!

No zagram rankeda i się przekonamy, tylko powiedźcie mi jak ustawić, long combo na dany klawisz? bo nie działa mi!

imqa.jpg

"+"

Opublikowano

... W Shifcie masz menu wchodzisz w opcje i tam mozesz sobie zaznaczac pod jaki klawisz...

Tak wgl. po co ci long combo?

Opublikowano

A zaraz raport poleci za obrazę :>. Od tego jest jakiś "support" aby pomagać a nie, jak umiesz wszystko to, zrób stronę internetową sklepową z automatyczną aktualizacją co 8h, gdzie wystarczy zeskanować coś i jest gotowe.

Nie rozumiem, jak odpalić te long combo i te 1 za jednym razem, bo jak ja odpalam "space" tylko full combo mi daje, i nawet pełnego nie wali?? Wali W / Q, czeka 2 sekundy nie wiem na co? bije Q / E i ucieka jak....

No może jest to jakiś dobry bot, ale ja jestem laikiem w dzidzinie botów chłpie.

@edit wszystko rozumiem tylko nie rozumiem tego i tak nie rozumiem :/

yyy. Klikamy spacje i wykona nam long combo i full combo? Mi nie działa.

Nie będę robił żadnej strony bo nie umiem :)

A ty nie umiesz czytać bo jakbyś czytał poradniki to byś wiedział.

Opublikowano

Nie będę robił żadnej strony bo nie umiem :)

A ty nie umiesz czytać bo jakbyś czytał poradniki to byś wiedział.

Czytałem poradniki i tam było coś takiego napisane "Ustaw sobie long combo i full combo" i gotowe z poradnika?!

"+"

Opublikowano

Czytałem poradniki i tam było coś takiego napisane "Ustaw sobie long combo i full combo" i gotowe z poradnika?!

BOŻE co za dziecko ...

ściągnij z tej strony skrypt do ryzego http://botoflegends.com/forum/forum/20-champion-scripts/ który ma tylko combo i haras , bo więcej opcji i leżysz ... (prawdopodobnie też się pogubisz teraz z tymi 2 ...) , bo tamten jest dla początkującego a ty jesteś debilem i brakuje ci do początkującego :)

Opublikowano

BOŻE co za dziecko ...

ściągnij z tej strony skrypt do ryzego http://botoflegends.com/forum/forum/20-champion-scripts/ który ma tylko combo i haras , bo więcej opcji i leżysz ... (prawdopodobnie też się pogubisz teraz z tymi 2 ...) , bo tamten jest dla początkującego a ty jesteś debilem i brakuje ci do początkującego :)

Nie obrażaj mnie, tylko powiedz mi to w sposób normalny. Nie znam się na tych pro elo haxach bardzo dobrze, poza tym miałem przerwę 2 lata, i myślisz że Ci w takim poradniku ogarne...

"+"

Opublikowano

Po to jest chyba poradnik, żeby go przeczytać i zrozumiec ?!

if GetMyHero().charName == "Ryze" then

qRange = 650
wRange = 625
eRange = 649 -- Real range is 675
rRange = 200 -- Range of your ulti AOE

function OnLoad()
        lastcast = _R -- Less ugly now
        DCConfig = scriptConfig("Ryze Combo", "Ryze")
        DCConfig:addParam("burstActive", "Burst Combo", SCRIPT_PARAM_ONKEYDOWN, false, 32)
        DCConfig:addParam("longActive", "Long Combo", SCRIPT_PARAM_ONKEYDOWN, false, 90)
        DCConfig:addParam("catchActive", "Catch Combo", SCRIPT_PARAM_ONKEYDOWN, false, 88)
        DCConfig:addParam("useUlti", "Use ultimate in combos", SCRIPT_PARAM_ONOFF, true)
        DCConfig:addParam("swapCombos", "Swap burst and long on high cdr", SCRIPT_PARAM_ONOFF, true)
        DCConfig:addParam("autoQFarm", "Auto Q Farm", SCRIPT_PARAM_ONOFF, false, 67)
        DCConfig:addParam("qMinMana", "Auto Q Farm min mana",   SCRIPT_PARAM_SLICE, 80, 0, 100, 4)
        DCConfig:addParam("drawcircles", "Draw Circles", SCRIPT_PARAM_ONOFF, true)
        PrintChat ("Ultimate Ryze 1.5 by bnsfg loaded! Original script by TRUS.")
        ts = TargetSelector(TARGET_LOW_HP,qRange,DAMAGE_MAGIC,false)
        ts.name = "Ryze"
        DCConfig:addTS(ts)
        qDmg = math.floor(35+25*player:GetSpellData(_Q).level-1 + player.ap*0.4 +
player.maxMana*0.065)
end

function doSpell(ts, spell, range)
        if ts.target ~= nil and GetMyHero():CanUseSpell(spell) == READY and GetDistance(ts.target)<=range then
                CastSpell(spell, ts.target)
                 lastcast = spell
        end
end

function OnDraw()
    if myHero.dead then return end  
         if DCConfig.useUlti then
        DrawText("Using ultimate in combos",20,100,20,0xFF80FF00)
                end
          if DCConfig.catchActive then
        DrawText("Catch Active",16,100,80,0xFF80FF00)
    elseif DCConfig.longActive then
        DrawText("Long Active",16,100,80,0xFF80FF00)
    elseif DCConfig.burstActive then
        DrawText("Burst Active",16,100,80,0xFF80FF00)
                end
        if DCConfig.drawcircles then
        if DCConfig.catchActive then
                DrawCircle(myHero.x, myHero.y, myHero.z, qRange, 0xFFFFDD00)
                DrawCircle(myHero.x, myHero.y, myHero.z, wRange, 0xFFE01B6A)
         else
                DrawCircle(myHero.x, myHero.y, myHero.z, qRange, 0xFF80FF00)
                DrawCircle(myHero.x, myHero.y, myHero.z, wRange, 0x00E01B6A)
         end
         local wDmg = math.floor(25+35*player:GetSpellData(_W).level-1 + player.ap*0.6 +
player.maxMana*0.045)
         local eDmg = math.floor(30+20*player:GetSpellData(_E).level-1 + player.ap*0.35 +
player.maxMana*0.01)
         local fullComboDamage = (qDmg*3)+wDmg+(eDmg*2)
         DrawText("Full combo damage: " .. fullComboDamage, 16, 100, 0, 0xFFFF0000)
                if ts.target ~= nil then
                                local enemyInRange = 0
                                        for i = 1, heroManager.iCount, 1 do
                                local hero = heroManager:getHero(i)
                                if ValidTargetNear(hero, rRange, ts.target) then
                                        enemyInRange = enemyInRange + 1
                                        DrawCircle(hero.x, hero.y, hero.z, 100, 0xFF8400FF)
                                        end
                                end
        DrawText("Targetting: " .. ts.target.charName, 16, 100, 100, 0xFFFF0000)
        DrawCircle(ts.target.x, ts.target.y, ts.target.z, 100, 0xFF80FF00)
    end
        end
end

function OnWndMsg(msg,key)
        if DCConfig.longActive and DCConfig.catchActive then
                DCConfig.useUlti=not DCConfig.useUlti
        end
        if not DCConfig.burstActive and not DCConfig.longActive and not DCConfig.catchActive then lastcast = _E end

end

function OnTick()
        ts:update()
        qDmg = math.floor(35+25*player:GetSpellData(_Q).level-1 + player.ap*0.4 +
player.maxMana*0.065)
        local swapped = DCConfig.swapCombos and myHero.cdr <= -0.35
        if not myHero.dead then
        if (DCConfig.catchActive and ts ~= nil) then
                        if myHero:CanUseSpell(_W) == READY
                then
                     doSpell(ts, _W, wRange)
                elseif (lastcast == _W or lastcast == _E or lastcast == _R) and myHero:CanUseSpell(_Q) == READY
         then
         doSpell(ts, _Q, qRange)
         elseif DCConfig.useUlti and lastcast == _Q and myHero:CanUseSpell(_R) == READY        
         then  
                                lastcast = _R
                                CastSpell(_R)
         elseif lastcast == _Q and myHero:CanUseSpell(_E) == READY
                then
         doSpell(ts, _E, eRange)
          end  
        elseif (DCConfig.longActive and not swapped) or (DCConfig.burstActive and swapped)   and ts ~= nil then
        if myHero:CanUseSpell(_Q) == READY
                then
                   doSpell(ts, _Q, qRange)
                elseif DCConfig.useUlti and (lastcast == _Q or lastcast == _R) and myHero:CanUseSpell(_R) == READY            
         then  
                                lastcast = _R
                                CastSpell(_R)
                elseif (lastcast == _Q or lastcast == _W) and myHero:CanUseSpell(_W) == READY
                then
        doSpell(ts, _W, wRange)
                elseif (lastcast == _Q or lastcast == _E) and myHero:CanUseSpell(_E) == READY
                then
         doSpell(ts, _E, eRange)
            end
        elseif  (DCConfig.burstActive and not swapped) or (DCConfig.longActive and swapped) and ts ~= nil then
          if myHero:CanUseSpell(_Q) == READY
                then
                       doSpell(ts, _Q, qRange)
                elseif DCConfig.useUlti and lastcast == _Q and myHero:CanUseSpell(_R) == READY        
         then  
                                CastSpell(_R)
                elseif (lastcast == _Q or lastcast == _W) and myHero:CanUseSpell(_W) == READY and ts ~= nil
                then
         doSpell(ts, _W, wRange)
                elseif myHero:CanUseSpell(_E) == READY and myHero:CanUseSpell(_W) ~= READY and myHero:CanUseSpell(_Q) ~= READY and ts ~= nil
                then
         doSpell(ts, _E, eRange)
            end
         end
                                end

end
    end

Użyj tego i już...

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Daliście mu ten smieciowy z forum bol ? :P i tak nie ogarnie gdzie to wrzucić... (zakładka custom script > new script > wklejasz > save script > zaznaczasz > odpalasz lola i gotowe)

A tak wgl na forum byl chyba glory ryze.

Opublikowano

@

jakim cudem ty odpaliłeś wgl komputer ? o.O Ty chyba nawet nie jesteś gimnazjalistom (niech dla was bd to gimbazom, dla mnie nie ma to znaczenia).

@top

Nie obrażaj mnie, tylko powiedz mi to w sposób normalny. Nie znam się na tych pro elo haxach bardzo dobrze, poza tym miałem przerwę 2 lata, i myślisz że Ci w takim poradniku ogarne...

nie, ale znajomość ang. by się przydała.

UP PODAŁ CI SKRYPT, WKLEJ GO DO CUSTOM SCRIPT, (NIE PYTAJ DLACZEGO MOŻNA TAM TYLKO 5 SKRYPTOW MIEĆ ... BO WIEM, ŻE ZAPEWNE BYŚ SIĘ PYTAŁ NIEOGARZE) ZAZNACZ PTASZKIEM (KLIKASZ NA TAKI FAJNY KWADRACIK LPM) WŁĄCZASZ LOLA I GOTOWE o.O

@...

Zapewne dostane warna od Netradola czy jak mu tam ;P

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...