Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]TextuePack

azonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z texturepack John Smith 1.6 32x32 HD Texture mianowicie gdy go odpalam dzieje się coś takiego

post-454585-0-04235700-1374173806_thumb.jpg

wcześniej jak miałem jeszcze minecrafta 1.5 to było ok teraz po wejściu nowej wersji musiałem pobrać nowego texture pod 1.6 i właśnie tak to wygląda pomożecie coś z tym zrobić żeby były normale napisy tak jak tu na Default. ?

post-454585-0-57093100-1374173975_thumb.jpg

Opublikowano

A zainstalowałeś optifine?

tak mam Optifine najnowszy pod wersje 1.6

PS. zauważyłem że bez Optifine texturepack działa normalnie dopiero po zainstalowaniu Optifine dzieje się właśnie takie coś. Co z tym zrobić żeby działał texturepack i Optifine jednocześnie , jeszcze na starym minecrafcie 1.5 działało jedno z drugim teraz już nie co z tym zrobić ?

Opublikowano

Up gpi do minecraft'a nic nie ma, no ze chyba ktoś gra na shaderach.

Może niech sprobuje z mcpatcherem

Opublikowano

Moja koleżanka miała podobnie i też z Johnem Smithem.

Rozwiązanie?

Wejdź w .minecraft\rescourcespack\JohnSmithLegacy.zip\minecraft\mcpatcher i wywal z tego folderu font :)
albo

.minecraft\rescourcespack\JohnSmithLegacy.zip\minecraft i tu usuń font - nie pamiętam :)

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

Moja koleżanka miała podobnie i też z Johnem Smithem.

Rozwiązanie?

Wejdź w .minecraft\rescourcespack\JohnSmithLegacy.zip\minecraft\mcpatcher i wywal z tego folderu font :)

albo

.minecraft\rescourcespack\JohnSmithLegacy.zip\minecraft i tu usuń font - nie pamiętam :)

Działa dzięki na początku nie przeczytałem dokładnie twojego posta i usunąłem font.txt jakiś i nie działało i przeczytałem posta jeszcze raz i zrobiłem tak jak pisałeś tylko że usunąłem font z mcpatcher i z minecraft i działa daje Like bo było parę propozycji tu i na innych forach i żadna nie pomogła.

Problem rozwiązany temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...